IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Ja si to mam pichnut doobeda v sobotu. No ved tam asi vybehnem kuknut. Mozno ma vezmu 🙂
@23deny..tak drzim paste a napis potom..
@ninula11 a brusko uz mas?mne este vobec nerastie a som z toho smutna lebo neviem ci tam ma krpec dost miesta ☹ hoci ja mam dost siroku panvu...velmi sa tesim a dufam ze uz zacne rast cim skor lebo nevyzeram ako tehotna len tucna 😂 a stale mi to nejak nedochadza ze iui vyslo i ked uz krpec o sebe dava vedet a vrti sa jak ventilator 🙂 a este taka otazocka..ked ti brali krv na downov syndrom a vrodene chyby aj ty si vo vysledkoch mala napisane ze tehotenstvo po IVF? Lebo ja som hovorila ze inseminacia ale aj tak tam mam IVF..
@nikushka8 Ahoj moja aj planujes testovat pre odberom krvi? ty ides tusim v pondelok ze? lebo ja idem v stredu ale uz ma to pokusa v nedelu skusit testnut
Dievcata a kolko dni po vysadeni progesteronu ste dostali ms ??lebo ja som v utorok vlozila rano posledny a ms nikde..a uz by som rada dostala lebo vsak uz aky rozhadzany bude cyklus😒..
no tak sa výsledky predsa len dozviem až v pondelok...moja dr. krv posielala dnes netuším prečo do nemocky v okr. meste...
@nikoleta_rapko skúsila som včera (10 dní po iui, ako som si sama pre seba povedala, že skúsim) a bol biely ako sneh.. viem, že sa neoplatí skôr, ale nedalo mi to 🙂 ešte skúsim v nedeľu, no neviem, nedávam tomu nejak extra veľa, asi si pôjdem len po potvrdenie z krvi.. aj keď si neviem vysvetliť dnešné závraty.. ráno som si zabudla vložiť progesterón, tak som ho v práci zapila a za 3/4 hodiny také točáky a slabosť, že som ani poriadne nevidela.. tak teraz neviem, či mi tá tabletka tak uškodila.. čo je hlúposť, bo som už 2x predtým zapíjala..
@nikushka8 ja chcem tiez v nedelu to budem 12 den po IUI tak uvidime daj potom vediet 🙂 hm zeby sa ti zacali uz nejake priznaky? ved kludne moze byt aj ked co sa mna tyka tak ja si viem vsugerovat vsetko :D dala by som ruku do ohna ze 6DPO som mala menstruacne bolesti na to tri dni mi bolo stale zima a mala som slabu nadchu plus vytok este aj krava som si poctivo bazalku merala a az dnes mi doslo ze z progesteronu bude jasne ze zvysena...takto ked si to poviem tak jasne priznaky ale na druhej strane tieto dni bola zrovna zima a ja som mala kratku bundicku kludne mi mohlo ofuknut vajecniky a nasledne lahke nachladnutie....fakt som strasne zvedava urcite daj vediet 🙂 budem drzat palce
@23deny..tak uz len vyckat do pondelka ..a kedy si si robila test naposledy?
@nikoleta_rapko tak to somzvedava aj ja.... tiez som bola "chora" akoby chripku som mala... a ono to nasa mala Lili bola 😀
ze telo sa tak obcas sprava pri uhniezdeni ze embryjko povazuje zacudzi predmet a takto s nim bojuje ze to vyzera ako nahle prepuknutie choroby.... tak hlavne hladkaj brusko aby fazulka vedela ze ju chces a bola silna kym ju tvoje telo "neprijme zasvoju sucast"
@zuzsat kiez by si mala pravdu a bolo to tak lebo ja mam fakt pocit ze hladam symptomy vsade 😅
@nikoleta_rapko neboj sa 😀 kazda sa sledovala a mala vsetky priznaky vzdy...ja som aj prsia hladkala ci sa nalievaju ci z nich nieco nevyteka😀
dnes to je 21 dni po IUI
@zuzsat heheh zlata 😅 no ja mam hrud po otcovi prsia ma nebolia ani pri PMS ani pri ovulacii 😀 ano sme cista diagnoza pre psychiatra 😀

@sisa217
@ninula11
@skovarik ja som tiez hovorila muzovi ze mi to bude musiet pichnut. V brne povedali do brucha, tak ich pocuvnem. Mame 2 km od domu nemocnicu v ba antolska, ale tam byva tolko ludi. Aby aj nepindali ze tam s takym idem. No uvidim ked pride na lamanie chleba ci sa moj muz odhodla to zvladnut. Idem kuk ten youtube, to tam aj take videa su? 😁