icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

montblanc
16. mar 2017

@sisa217
@ninula11
@skovarik ja som tiez hovorila muzovi ze mi to bude musiet pichnut. V brne povedali do brucha, tak ich pocuvnem. Mame 2 km od domu nemocnicu v ba antolska, ale tam byva tolko ludi. Aby aj nepindali ze tam s takym idem. No uvidim ked pride na lamanie chleba ci sa moj muz odhodla to zvladnut. Idem kuk ten youtube, to tam aj take videa su? 😁

nikushka8
16. mar 2017

@montblanc ja som si bola dat pichnut v Ruzinove,kedze to mame najblizsie a uplne v pohode,nikto tam vecer nebol..o 22:00, bez vsetkeho mi to pichli a sla som spat

montblanc
16. mar 2017

Ja si to mam pichnut doobeda v sobotu. No ved tam asi vybehnem kuknut. Mozno ma vezmu 🙂

skovarik
16. mar 2017

@23deny..tak drzim paste a napis potom..

nikushka8
17. mar 2017

@zuzsat
@ninula11 kočky, keď ste otehotneli, mali ste po iui pri uhniezdení špinenie a všetky tie príznaky? ďakujem za info

sisa217
17. mar 2017

@ninula11 a brusko uz mas?mne este vobec nerastie a som z toho smutna lebo neviem ci tam ma krpec dost miesta ☹ hoci ja mam dost siroku panvu...velmi sa tesim a dufam ze uz zacne rast cim skor lebo nevyzeram ako tehotna len tucna 😂 a stale mi to nejak nedochadza ze iui vyslo i ked uz krpec o sebe dava vedet a vrti sa jak ventilator 🙂 a este taka otazocka..ked ti brali krv na downov syndrom a vrodene chyby aj ty si vo vysledkoch mala napisane ze tehotenstvo po IVF? Lebo ja som hovorila ze inseminacia ale aj tak tam mam IVF..

nikoleta_rapko
17. mar 2017

@nikushka8 Ahoj moja aj planujes testovat pre odberom krvi? ty ides tusim v pondelok ze? lebo ja idem v stredu ale uz ma to pokusa v nedelu skusit testnut

zuzsat
17. mar 2017

@nikushka8 ja som nespinila. proste som citila ze nieco je inak. ale na 6d po iui som mala brutalny krc asi 20minutovy v bruchu

23deny
17. mar 2017

@skovarik napišem...rano som bola na odber a spytala som sa znamej čo robi v nemocke či by mi nevedela zistiť vysledky už dnes pretože moja Dr. ich bude mať až v pondelok...tak by som mohla vedieť už cez obed

zuzsat
17. mar 2017

@23deny vsetkym nam daj vediet. verim ze budu vyssie hodnoty

skovarik
17. mar 2017

Dievcata a kolko dni po vysadeni progesteronu ste dostali ms ??lebo ja som v utorok vlozila rano posledny a ms nikde..a uz by som rada dostala lebo vsak uz aky rozhadzany bude cyklus😒..

23deny
17. mar 2017

no tak sa výsledky predsa len dozviem až v pondelok...moja dr. krv posielala dnes netuším prečo do nemocky v okr. meste...

nikushka8
17. mar 2017

@nikoleta_rapko skúsila som včera (10 dní po iui, ako som si sama pre seba povedala, že skúsim) a bol biely ako sneh.. viem, že sa neoplatí skôr, ale nedalo mi to 🙂 ešte skúsim v nedeľu, no neviem, nedávam tomu nejak extra veľa, asi si pôjdem len po potvrdenie z krvi.. aj keď si neviem vysvetliť dnešné závraty.. ráno som si zabudla vložiť progesterón, tak som ho v práci zapila a za 3/4 hodiny také točáky a slabosť, že som ani poriadne nevidela.. tak teraz neviem, či mi tá tabletka tak uškodila.. čo je hlúposť, bo som už 2x predtým zapíjala..

nikushka8
17. mar 2017

@zuzsat ďakujem.. bo všade čítam len o špinení a pod. Nechcem sa pozorovať, jediné, čo ma vyrušilo, bolo silné pichanie pred 2 dňami.. ešte šťastie, že sa výsledok dozviem už v pondelok.. koľké iui vám vyšlo?

sisa217
17. mar 2017

@nikushka8 skus este v nedelu,zalezi od toho kedy sa oplodnene vajko zavrtalo 😉 drzim palce a cakam na pozitivny testik 🙏

nikushka8
17. mar 2017

@sisa217 moc ďakujem za povzbudivé slová!!!

sisa217
17. mar 2017

@nikushka8 netreba sa stresovat a pride to 😉 kazdej zene je sudene byt mamou,nam ked nevyslo iui 1.krat tak som bola smutna a uz som ratala s ivf..druhe iui som vobec neriesila,zila som si svoj zivot,nesledovala sa a podarilo sa 🙂

nikoleta_rapko
17. mar 2017

@nikushka8 ja chcem tiez v nedelu to budem 12 den po IUI tak uvidime daj potom vediet 🙂 hm zeby sa ti zacali uz nejake priznaky? ved kludne moze byt aj ked co sa mna tyka tak ja si viem vsugerovat vsetko :D dala by som ruku do ohna ze 6DPO som mala menstruacne bolesti na to tri dni mi bolo stale zima a mala som slabu nadchu plus vytok este aj krava som si poctivo bazalku merala a az dnes mi doslo ze z progesteronu bude jasne ze zvysena...takto ked si to poviem tak jasne priznaky ale na druhej strane tieto dni bola zrovna zima a ja som mala kratku bundicku kludne mi mohlo ofuknut vajecniky a nasledne lahke nachladnutie....fakt som strasne zvedava urcite daj vediet 🙂 budem drzat palce

skovarik
17. mar 2017

@23deny..tak uz len vyckat do pondelka ..a kedy si si robila test naposledy?

zuzsat
17. mar 2017

@nikushka8 nam 3.iui vyslo chvalabohu. uz sme boli dohodnuti ze ked nevyjde odosielame ziadost na IVF

23deny
17. mar 2017

@skovarik dnes ráno a boli //

zuzsat
17. mar 2017

@nikoleta_rapko tak to somzvedava aj ja.... tiez som bola "chora" akoby chripku som mala... a ono to nasa mala Lili bola 😀
ze telo sa tak obcas sprava pri uhniezdeni ze embryjko povazuje zacudzi predmet a takto s nim bojuje ze to vyzera ako nahle prepuknutie choroby.... tak hlavne hladkaj brusko aby fazulka vedela ze ju chces a bola silna kym ju tvoje telo "neprijme zasvoju sucast"

zuzsat
17. mar 2017

@23deny nehodis sem testik??? ja sa tak rada pozeram na pozitivne testiky 🙂

nikoleta_rapko
17. mar 2017

@zuzsat kiez by si mala pravdu a bolo to tak lebo ja mam fakt pocit ze hladam symptomy vsade 😅

23deny
17. mar 2017
zuzsat
17. mar 2017

@nikoleta_rapko neboj sa 😀 kazda sa sledovala a mala vsetky priznaky vzdy...ja som aj prsia hladkala ci sa nalievaju ci z nich nieco nevyteka😀

23deny
17. mar 2017

dnes to je 21 dni po IUI

zuzsat
17. mar 2017

@23deny aky je to test? pepino? 10tkovy?
ale su tam // no tfuj tfuj tfuj... tak v nedelu by mala byt sil ejsia ciarka... ale testuj az o 10-11tej

nikoleta_rapko
17. mar 2017

@zuzsat heheh zlata 😅 no ja mam hrud po otcovi prsia ma nebolia ani pri PMS ani pri ovulacii 😀 ano sme cista diagnoza pre psychiatra 😀

zuzsat
17. mar 2017

@23deny aha... no to uz by mali byt dialnice.....ale ked sa neskor uchytilo vajicko tak mozno preto tak slabe //