icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

zuzik1985
18. mar 2017

@cherrinka11 Tak my sme to "poistili" 2 dni pred insemináciou a u nás nepomohlo,takže teraz som si povedala,že do toho dáme všetko,čo máme :P :D A nám napr. nevraveli nič o zdržanlivosti pred zákrokom,ale podľa výsledkov spermiogramov sme videli,že pri menšej vzorke boli aj výsledky trošku horšie ;)

montblanc
18. mar 2017

@cherrinka11 no neviem ci by to bol dobry napad. Za taku chvilu by nedozreli spermie. Uz to necham tak. Co ma byt bude 🙂

montblanc
18. mar 2017

@skovarik skus to brno ak niesi z daleka. Tam je fakt super pristup. Mili a ochotni a platis az po 😂 to fakt si platila este pred zakrokom?

zuzsat
18. mar 2017

nam lekarka povedala ze nevididovod preco nesexovat pred IUI.zalezi na spermiograme.... a keby to bolo zbytocne tak by po IUI nekazali to este v ten den poistit....
verte trochu tym lekarom a nie tomu kto si co mysli...to ze to nevyslo prvy krat neznamena ze to urobili zle....

my sme pichali pregnyl v stredu o 22.00 a v piatok o 9.00 rano mi robili IUI. bolo to 3.IUI a malinka mi uz spinka v postielke teraz...

ked vas tu citam tak prisaham ze prajem vsetkym babo ale pri niektorych nazoroch sa chytam za hlavu ze ked si niekto robi co chce naco vlastne sa.zveril do ruk lekarov...

cherrinka11
19. mar 2017

@zuzik1985 ahoj,inak som sa docitala,ze folikul praska zvycajne pri 20az22mm,kef som bola v stredu na sone na pravo bol 22a na lavo 20mm..pregnyl vecer a v piatok iui.
Asi uz bolo neskoro..,ale kedze doverujes lekarovi,robis podla pokynov..hmm..

nikushka8
19. mar 2017

Baby,tak ani my nic.. 😢test krasne biely.. uz nedam progesteron,nech ms pride co najskor a mozne ist do 2. Pokusu. Ako tu tak čítam vasu diskusiu,ani mne v gyn-five
nerobili kontrolne sono pred zakrokom 😢 hned rano sme zaplatili a uz sme po obdere len cakali.. dokonca ma zarazila cena 110€,ked vraveli,ze to ma stat 100€.. isli po novom roku hore?v akom centre vam prosim robili sono aj pred zakrokom?

cherrinka11
19. mar 2017

@nikushka8 Ahoj,no to ma mrzi ,ale druhy vyjde,treba si verit 🙂 ,my sme v Heliose platili 100e a to az po zakroku.
Nikdy sme neplatili nic dopredu.

nikushka8
19. mar 2017

@cherrinka11 a robili ti aj kontrolu?bo my sme prisli,zaplatili,drahy bol na odber a cca o pol 9 som sla ja.. nikto sa s nami nebavil,dokonca som sa ani nestihla spytat,ci si mozem polezat,uz boli prec.. ani nevieme ci spg bol dobry

cherrinka11
19. mar 2017

@nikushka8 my sme prisli o siedmej na odber spermii,o deviatej mi ich vkladal lekar s tym,ze nas oboch zavolal pred iui avysvetlil nam,ze spermie sa zial nedali zrychlit,ze nam dava len 5perc.uspesnost,potom nasledoval zakrok,kde mi lekar pekne hovoril co prave robi,boli velmi mili so sestrickou,potom ma sestricka prikryla a nechali ma tam asi 15min.lezat pri prijemnej hudbe.Potom prisiel lekar dal mi recepty a zazelal vela stastia..sestricka tiez a vyprevadila ma.Potom sme az platili.Boli milì..

cherrinka11
19. mar 2017

@nikushka8 ulteazvuk tesne pred iui ale nerobili..
A po 14dnoch som musela prist na kontrolu na krv aj ultrazvuk.

nikushka8
19. mar 2017

@cherrinka11 s nami sa nikto nerozpraval,jedine,co sa ma pytali na manzelove meno.. no nic,zajtra povinna krv a nabuduce budem vediet,co vyzadovat.. inak ideme inam,kde nemaju taky pristup

cherrinka11
19. mar 2017

@nikushka8 a kam sa vyberiete?
My sme isli do Martina,lebo moje dve kamaratky tam hned otehotneli pri prvej iui obe a obe maju dvojicky.
Chvalili si aj pristup.Za mna aj ok,len my menime preto,lebo v Brne ma moj partner vacsiu doveru v ifv,kedze uz tam bol..a tu nerobia stimulaciu Native..,drzim ti palce.

nikushka8
19. mar 2017

@cherrinka11 tu v ba je tych centier.. asi si ich idem popozerat.. a to si normalne vypytas kartu,ked odchadzas?

cherrinka11
19. mar 2017

Je na tebe do akeho centra sa vyberies.Vsetky vysetrenia si platis sama tak mas na ne narok.Ja som im pekne napisala email a poprosila som ich aby mi poslali spatne vsetky nase vysetrenia ,spermiogram,krv,horm.profil..Krasne mi obratom vsetko poslali na email.

zuzsat
19. mar 2017

@nikushka8 v gyn fiv toto nerobia...mozes vyzadovat ale pochybujem ze ti vyhoveju.kazde centrum je ine a ma iny sposob.... v gyn fiv tiez eobia na 14.den len odber. inde robia aj sono...
takze ak nieco asi ine centrum vyskusat.

ja vdaka gyn fiv mam nadherne dievcatko a vobec ma netrapi ze pred iui nerobili sono...brali krv z ktorej urcia kedy bude ovulacia. v inych centrach krv neberu co to citam len meraju folikul...

skovarik
19. mar 2017

@montblanc..ano platila som hned pri vstupe😀..tak sa drz dnes..a som z ba tak to nemam daleko ale dam sancu este repromedice vsak este nic nieje stratene po 1 pokuse..my sme uplne zdravi aj sper. Je vyborny..
@zuzsat je to o stasti aj na akeho lekara natrafis moj je mily len mam pocit ,ze to berie vsetko ako neaku vec..on robi ty platis.ale jasne ,ze mu doverujem aj ked vela toho nenahovori😂...a preto ,ked pojdem nabuduce sa budem.pytat,pytat a pytat...ale si zlata ,ze nas vsetkych podporujes a pozityvne naladujes😉😃...

zuzsat
19. mar 2017

@skovarik veru treba sa pytat..... ja som sa pytala az tak velmi ze jednej lekarke tam som liezla na nervy ale kaslala som na to... moje telo...na nikoho cudzieho som sa nepytala....
drzim silni silno prsty

nikushka8
19. mar 2017

@zuzsat ved hej,len mi to pride divne,ze sa nikto s nami nebavil.. doteraz to bolo vsetko super. nasi su zdravtnici,viem,ze nas proste beru len ako robotu,nie je v ich schopnosti vsetkych vnimat individualne....ale aspon slovko,ze ci aspon spg bol dobry.. a dalsi pokus prebieha bez konzultacie?len mi po fone zajtra povedia co a ako? Za tie odbery krvi som vdacna,bo po sone 16DC ma dr. Chcela poslat domov,ze nic z toho kedze to neslo ukazkovo podla ucebnice s 28 dnovym cyklom 😕.. na iui sme boli az na 26DC,tak dlho to trvalo vajicku..

zuzik1985
19. mar 2017

@cherrinka11 Tak na 9ty deň keď mi robil sono tak dominantný folikul mal 15 mm,IUI bolo robené na 14ty deň,pregnyl pichnutý na 13ty deň cyklu.Keďže mi nerobil kontrolné sono,ťažko povedať ako a či narástol,evidentne to bral len štatisticky,že by sa to malo stihnúť akurát...Uvidíme či bude nejaký folikul tento mesiac a aký bude na 11ty deň,keď idem na sono,IUI by potom malo byť na 15ty deň,lebo vtedy dôjde z práce manžel.Keďže u nás je to kvôli mužovej práci ťažké plánovať,tak by som to asi riskla vložiť aj keď by povedal,že na sone vidí,že už praskol,lebo to ani on nevie posúdiť kedy praskol to by musel robiť sono ešte aj v sobotu a nedeľu,aby videl postup folikulu.Ešte možno skúsim povedať,že chcem sono ráno ešte pred mužovým odberom a keď by náhodou prasknutý nebol tak by sme došli na ďalší deň.Ale tam je to zas o risku,že praskne v priebehu toho dňa a kým dôjdeme na druhý deň tak už bude vajko ďaleko...Takže mi z toho vychádza,že mi ostáva len risknúť a veriť,že to vyjde :D

zuzsat
19. mar 2017

@nikushka8 ja som mala vzdy konzultaciu a vzdy az na nej mi predpisali clostyl a pregnyl.... nikdy nie dopredu...preto som aj nestihla ist na 2.iui hned po prvom neuspechu. a tak ked aom vedela kedy bude 2.iui hned som sa objednala na konzultaciu den po krvi a stihla som ist hned za sebou a vyslo 3.iui

aleskandra
19. mar 2017

@nikushka8 v Iscare v MT mi robili kontrolny ultrazvuk tesne pred vložením malých bojovníkov...IUI tu stojí 150€ a platili sme samozrejme až keď sme odchádzali...

cherrinka11
19. mar 2017

@zuzik1985
@aleskandra
@nikushka8
Dievcata budem vam velmi drzat palce nech sa vam vsetkym uz podari otehotniet,moc vam to prajem 😍🙏

zuzik1985
19. mar 2017

@cherrinka11 Ďakujem a prajem nápodobne! 🙂

nikushka8
19. mar 2017

@zuzsat mne rovno predpisali na 2 iui vsetko.. takze to mam doma,staci mi zniva zacat.ale myslim,ze mi dvihnu davku clostylu,tak asi kvoli tomu by som radsej sla na konzultaciu,co ale nevylučuje,ze mi to povedia do telefonu..no som zvedava.. a to beru len krv na hcg ci aj sono robia?

montblanc
19. mar 2017

Ahojte baby. Takze dneska som bola na tom IUI v Brne. Mal mi to robit Dr. Vrana a samozrejme zasa nebol v praci. Uz druhy krat tam nebol co sme mali ist k nemu  bol tam nejaky doktor zo slovenska, s takym madarskym menom. chcela som aby mi pozrel sonom ci uz praskol folikul a povedal ze netreba ze urcite ano. No netusim ako si mohol byt taky isty. Takze u neho som sa s ochotou nestrela  ale vklad urobil, 15-20 minut ma nechali polezat a teraz uz len cakat. Ze o 14 dni mam skusit test.

sisa217
19. mar 2017

@montblanc skus aj ten ananas,mozno fakt pomoze 😉

montblanc
19. mar 2017

@zuzsat neviem ci tym narazas na mna, ale neznamena ze ked tebe praskne folikul po 30tich hodinach, Tak tak praskne vsetkym. Mne praskol rychlo ako som pisala, ale tak nebudem sa opakovat. Neda sa podla jednej zeny skatulkovat vsetky. A keby doktori vzdy vedeli co robia, tak by bolo ovela viac tehotnych zien. A niesom milionar aby som absolvovala niekolko iui za 120 eur a bola ticho ked viem ze u mna by po 36 hodinach od pregnylu uz vajicko nebolo. Nic v zlom ale ty ked uz si otehotnela a porodila, tak sa na nase prispevky asi pozeras uz inac a pridu ti nepochopitelne. Ja mam tiez uz 2 a pol rocne dieta ale nepisem tu nikomu ked napise nejaky prispevok nic zle. Ale dnes mam nat klud, tak kaslime na to. Nechce sa mi skriepit.

montblanc
19. mar 2017

@sisa217 minule som vypila asi 7 litrov toho ananasoveho dzusu a nepomohlo 😂 ale chutil super 😉

nikushka8
20. mar 2017

oficiálne potvrdená krásna nula.. takže ideme do druhého pokusu.. ako rýchlo vám prišla ms??

zuzik1985
20. mar 2017

@nikushka8 😢 mne došla na 27my deň ale v podstate na 25ty deň som vložila ráno posledný progesterón lebo som úplne mikro špinila tak sa mi zdalo zbytočné ho dávať ďalej