IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@nikushka8 Tá správa bola samozrejme pre teba 🙂 Ináč tak mi napadlo, že možno sme sa v pondelok aj videli, aj ja som tam ráno bola 😀
@darinka294..neboj vsetko podrastie ja som prvu iui bolo 22dc a teraz na 12dc..myslim si ,ze moj stres bol pricina..a tiez sa to prvy krat vlieklo ako sopel hihi a mala som pocit ,ze mi nikdy nenarasie folikul a bola z toho na nervy a vidis teraz som nemala cas nad tym ani premyslat..tak drzim palec nech sa vsetko podari a ked nie teraz tak v dalsom cikle..🙂
@skovarik Ďakujem, si zlatá 🙂 Ja som našťastie v pohode, mám toho veľa v práci, tak nemám čas moc premýšľať nad folikmi, heh 🙂 Aj ja tebe držím palce, nech to ide ako má 🙂
@darinka294 určite sme sa tam videli, ak si bola okolo 7:15 na odberoch a potom čakala na sono 🙂)) hej, dali mi vyššiu dávku a takto krásne zabrala..spolu s vitamínmi a valovičovými kvapkami,ktoré som pridala 🙂 drahému sme nasadili vit. E.. a najmä sme boli obaja omnoho pokojnejší ako 1x.. ono 1x ťa v podstate len nastavujú, čo na teba zaberie a možno budete patriť k tým šťastným, čo im to vyšlo na 1x!!! budem silno držať palce! určite napíš ako sa to vyvíja!
@skovarik joj, to máte super, že ste obaja ok.. my sme si mysleli, že len ja mám problém, lebo výsledky prvého spg sme neriešili, keďže sme naň šli po chate, ale zjavne to nebola vtedy iba náhoda, tak sa teraz zameriam viac na drahého..asi sme to podcenili a vitamíny ešte nikdy nikomu neublížili.. tak sa chystám na záťah do lekárne dnes 🙂 keby to predsa len nevyšlo ani teraz..
@nikushka8 Jasné, ozvem sa ;) Inak jedna rada - ak chceš kupovať vitamíny, odporúčam internet - ja už vitamíny len odtiaľ kupujem, buď pilulka24 alebo mojalekaren. Dá sa tam dosť ušetriť 🙂
@nikushka8 urcite to bude ono hovorim ze tento rok sme na rade 🙂 drzim palce a urcite daj vediet 🙂 ❤
Baby mam clostilbegyt , 5 tabliet mi ostalo...darujem...
@darinka294 dakujem,uz som objednala😉
@nikoleta_rapko dufam uz konecne v dobre spravy,lebo zatial je tento rok len o samych zlych spravach 😢
Dnes 14. den od iui, test negativne biely ale ideme ďalej. Ale uz o level vyššie 🍀
@kvietok035 to ma mrzi 😢 idete do ivf?
@nikushka8 ano ano ideme niet naco cakat tfuj tfuj nech vam ostatnym to vide
@kvietok035 ..juj to mi je luto..a na krv pojdes?tak ivf uz sa podari🙏
@kvietok035 treba ešte skúsiť krv, ta môže byť ok...Ak neprišla mrcha..
@aleskandra
@kvietok035
Aj mne to dr vravel ,ze sa stava ,ze test nic neukaze a krv ano..tak treba skusit ak nepride ms..jaj boze uz nech je streda nech idem na krv..to cakanie je dlheeeee..
@skovarik ja som bola zas opačný prípad, test krásne pozitívny + 1-2 týždne a krv negatívna..Šok obrovský 😥 ponaučenie pre mňa: už žiadne testy,rovno krv...Teraz som 12.den po IUI a prsia straaaasne bolia, aj brucho ako pred ms...Tak uvidíme, či TO príde alebo nie a môžem ísť aj ja na krv..
@kvietok035 drzim palce..kamoske to vyslo na 1x.. tiez bola na dvoch iui a potom uz necakali..vela stastia!!!
@kvietok035 ahoj,pre istotu si choď ešte na krv,a išla by si do ivf ďalší cyklus hneď?Ja tiež prvý krát idem ivf, ale v máji..
@aleskandra..tak veru su vseliake pripady a pribehy..tak snad aj tie nase skoncia happy endom..ja nic necitim neako ,troska prsia aleje to nic oproti tomu ako zvyknem..mozno mi to robi ten progesteron kto vie..drzim palce a potom daj vediet ako si dopadla..ides utorok na krv?ja stredu rano.
@nikushka8 ahoj moja,sem tam tu kuknem ako dá vám darí,myslím na teba nech ti to teraz už vyjde 😉
A kamarátka bola na ivf na Sk či v Cz?
@cherrinka11 dakujem,si mila..tiez sem nakukavam a cakam uz len same dobre spravy.. chodi do KE..po vsetkom cim presla je zazrak,ze to vyslo! ale vyslo! Teraz len cakat,aby to dotiahli do uspesneho konca. Mna zatial od ivf strasne odradzaju tie injekcie a pripadny ohss..kolegyna ma kamosku,ktorej vyslo 6iui, tak premyslam kedy pojdeme na ivf my,ak iui nevyjde..uz na to netlacim,som pokojnejsia,ked viem,ze sa to konecne riesi..a co ty?
@nikushka8 no presne toto,tie injekcie,keď sme boli na pohovor s koordinátorkou na Sk a začala na mňa vybalovat koľko a kedy injekcií si mam pichať, dlhý protokol,už po piatich minútach som mala v tom chaos.. Toto nie..to ma odradilo.
Našťastie v Brne robia odber aj vklad pri Native a llebo minimálnej stimulácii tak sme už aj písali s doktorom,že to nebude problém a 20teho tam idem všetko dohodnúť.Takze okrem pregnylu žiadne injekcie 🙂
Možno len clostil..Na fóre má pidporili viaceré ženy. Že im Native naozaj pimohol,hoci niektoré mali za sebou už niekoľko ivf a práve Nativ vyšiel hoci bolo len jedno vajko..tak som zvedavá a v máji je vraj najväčšia úspešnosť tak snáď nám to vyjde všetkým.. Nikdy som nemyslela,že budem riešiť ivf,ale keď to inak nejde...
@skovarik mala by som ist zajtra na krv ale neviem ci pôjdem, menstr este neprišla ale uz mam bolesti ako každý mesiac ked ma prísť
@aleskandra to je ako mozne ze test pozitivny a krv negat?
Cherinka 11 ano ja so pockam na menstruaciu , aprili pojdem za mojim doktorom do car a tie zrejme v máji
@cherrinka11 budem silno drzat palce..a na SVK nerobia soft? Myslim,ze som niekde vo fore citala,ze vtedy si to vsetko hradime sami..
@kvietok035 tak pôjdeme do toho teda a vyjde to uvidíš 😉
@nikushka8 soft možno robia v iných Cár,ale v Heliose len klasiku,aspoň tak mi tam tvrdili..,áno platim si to v CR sama,celý Nativ cca 650euro.
V Heliose by ma to vyšlo 850za lieky..A samozrejme nám zákrok na Sk schválila a preplacala poisťovňa..som skoro odpadla,že cez poisťovňu a ešte toľko za lieky dať..
@cherrinka11 veru,su to riadne palky..plus este poplatky za dalsie sluzby..zbezne som to pozerala a vyslo to aj na 2tisicky...ale ked uz sme sa dali na boj,len tak to nevzdame..a pre nase deti predsa ako mamy spravime cokolvek..

@nikushka8 tak ja mam prirodzenu ovulaciu a dokonca som mala na lavo aj na pravo dominantny folikul comu sme sa potesili.a moj muz mal najlepsi sper. doteraz zo vsetkych aj ked teda on ho mal vzdy o.k..mozno aj jemu pomohol grepovi dzus co som pila do ovulacie a potom aj ananasovi po😂😂 suciti somnou..ja inac neznasam grep ale vyskusam vsetko..
@nikoleta_rapko tesim sa ,ze nam pisete take co sa vam podarilo,fakt nam to pomaha a dodava nadej..inac mna trocha poskrabkavalo v krku cely tyzden ale vydrzala som pri cajikoch obcas som si strekla tantum verde ale nastastie sa to nezhorsilo..tak som si tiez povedala ,ze mozno telo bojuje a nebudem si to vsimat..vsak vitaminov mam az az😂