icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

zuzsat
9. apr 2017

soft robia v gyn fiv

ak mate spermiogram dobrt tak sexujte po pixhnuti pregnylu a po iui... a podari sa isto

aleskandra
9. apr 2017

@kvietok035 nechápala som tomu ani ja...Ale ako mi povedala sestrička, tak možno som aj bola chvíľku tehotná, ale neudrzalo sa...

cherrinka11
9. apr 2017

@nikushka8 pikial sú peniaxe ešte to ide,nie všetky rodiny ich majú,niektorí si na to berú aj pôžičku,toto sa mi zra na svete nespravodlive..😔
Dieťa je prvoradé..to je jasne 😉

nikushka8
9. apr 2017

@zuzsat veru,treba to poistovat😉..hadam to teraz pomoze k 🤰

skovarik
9. apr 2017

dievcata a co je to soft?

zuzsat
9. apr 2017

@aleskandra nechcem ti brat iluzie ale bolo by to fakt zvlastne keby v priebehu 14dni od iui sa vajicko oplodnilo zacalo produkovat HCG natolko aby to zaznamenal 25kovy tehotensky test s vysledkom 1az2 tyzdna a o par hodin neskor by vysledky hcg boli 0... to neni jednoducho mozne...tehu test bud bol chybny kus alebo ho nieco ovplyvnilo

montblanc
9. apr 2017

@skovarik soft je IVF so slabsou stimulaciou ako pri klasickom IVF. Cielom soft stimulacie je aby bolo menej folikulov s lepsou kvalitou. Inak vsetko ostatne je rovnake. Ja akurat stimulujem na IVF soft 🙂

cherrinka11
9. apr 2017

@montblanc ahoj moja 🙂
No ja ta tu uprene sledujem a držím silno prsty až to dáte teraz..mňa to čaká o mesiac,ale chcela by som Native, ten vám v Brne nespomenuli ako možnosť?Vy ste obaja ok nie?Ci si zle pamätám?

montblanc
9. apr 2017

@cherrinka11 hej hej, my sme ok, aj nativ bola moznost, ale chcela som ist na istotu, lebo zaplatim 650 eur za nativ, vlozia mi jedno embryo ak sa podari vobec oplodnit vajicko. A pri nativ sa nedava ani predlzena kultivacia kde mozno vidiet ci sa embryo dobre vyvija. A ak nevyjde, tak nemas ani nic zamrazene a mozes ist na dalsi nativ alebo rovno soft. Pri tom softe je vyhoda ze mozes mat 2 az 6 vajicok a je moznost vyberu a aj zamrazenia na dalsi pokus 🙂 v sobotu som tam bola na uzv a mala som 6 vacsich folikulov a nejake male. V utorok ideme znova na uzv, tak som zvedava ci podrastli.

aleskandra
10. apr 2017

@zuzsat neberies mi vôbec ilúzie...Ja som len písala , ako to bolo v mojom prípade 🙂 len ešte aby som dala veci do poriadku, na 11-ty deň som si robila obyčajný, ten vyšiel snehovobiely, ani náznak druhej čiarky, že by mi výsledok skresloval pregnyl..Na 15 deň spravený digitálny Clearblue a ten už ukázal + . A rozdiel medzi testovaním a odberom krvi bol 4 dni 😉 nech je uz pravda akákoľvek, robit testy si už nebudem, rovno sa objednám na krv...

cherrinka11
10. apr 2017

@montblanc to máš teda pravdu,ale sto percentnú istotu nemáš v nicom,niekedy stačí jedno vajíčko a kvalitné,ale jasne,pokiaľ je možnosť voľby..ja zamrazovat nechcem,mne by stačilo to jedno,ak nevyjde Native pôjdem minimalku a potom možno soft,ale čo tu čítam aj staré fóra väčšinou vyšli.Budem ta tu sledovať a veľmi držím palčeky nech sa zadari,drz sa 🙂

montblanc
10. apr 2017

@cherrinka11 no v brne je minimalka soft, takze po native uz mozes ist len na soft. Medzi tym uz nic neni. No kebyze mam penazi na rozhadzovanie, tak idem aj ja skusit native najprv. Ale my sme si museli zobrat maly uver na to, takze vyhodit 650 eur za native co nemusi vyjst sme si nemohli dovolit. Kamoska bola tu na svk na 6tich ivf a nevysli a v brne bola na soft a teraz sa jej narodil uz druhy syncek. A ta stimulka nic neni, nepozorujem ziadne priznaky ani zmeny. Len ze lieky boli drahe jak slak 😁

cherrinka11
10. apr 2017

@montblanc áno,chapem to..
Tak som zvedavá koľko ta to bude celé stať, ked skončíte,s tými peniazmi je to náročné,my sme rozhodnutí skúsiť dva krát Brno a ak nič už kašleme na to..

montblanc
10. apr 2017

@cherrinka11 ale vies co nechapem. Ze obe mame dieta a druhe nam nejde. Maly sa podaril hned druhy mesiac co sme sa snazili a teraz to nejde. Sice som mala cisarsky, tak ci to nemohlo nieco sposobit preco to nejde.

cherrinka11
10. apr 2017

@montblanc
No ved toto,ja nám ale druhého partnera,pri ex sa nam ešte raz zadarilo spontánne,ale bolo to mimo..,potom sme sa rozišli..teraz s mojim drahým je to tak,že on prirodzenou cestou dieťatko mať nemôže,aj tak sme to rok skúšali a už nechceme čakať.Ale je to vo viacerých prípadoch záhadou..

montblanc
10. apr 2017

@cherrinka11 aha. Tak to ste aj zbytocne stracali cas. Ale ked ta vek netlaci tak je to jedno ☺ a co ma zly spermiogram? Moj ma ukazkovy spermiogram, ze taky mavaju len zriedka a ja ovulku mam normalne, vsetky vysledky ok a ništ. Som zvedava na ten odber. Ci budu vajicka ok, aby neboli prazdne folikuly. Jedine ze tam by bol problem, alebo este pevny obal vajicka ze by som mala. Alebo posledne, ze zrasty po cisarskom, ale ze to byva velmi ojedinele. Nech uz mam potom, lebo len premyslam ze co odoberu a aby aspon jedno bolo suce na vlozenie a aspon 1-2 na zamrazenie.

cherrinka11
10. apr 2017

@montblanc keď ja som stále dúfala,že sa to podarí,predsa len jeho ex mala oveľa väčšie problémy ako ja a ivf som si ani nepripustala..Ale už som to vzdala a chcem ísť na Native lebo mne dá tvorí aj bez hormónov veľa vajíčok a amh mám 1,8 a bojím da ak by boli napr.tri,dve by som si dala vložiť,ale čo s tým tretím..zamrazit..?to mi príde nefer voči nemu keď už jedno by stačilo..je to ťažké rozhodovanie,ak nevyjde Native tak skúsim ten Soft..risknem to,veď všetko je o tom..,ale túžba po dieťati je veliká,moja dcérka má už 13a veľmi by som chcela ešte zažiť malé mimi..A pre môjho drahého to veľa znamená bolo by to jeho prvé..👶❤

cherrinka11
10. apr 2017

@montblanc
Obaja už máme 36,tak už aj tlači..😉

montblanc
10. apr 2017

@cherrinka11 ja mam tiez 36, ale moj muz je o 10 rokov mladsi 😁

cherrinka11
10. apr 2017

@montblanc tak toa spermijky jak šípy 😀
Super
Určite je medzi nimi šampión 😝😉

montblanc
10. apr 2017

@cherrinka11 no vidis, ani paradny spermiogram nepomoze 😀 no nech uz je potom. Strasne som zvedava ako to dopadne.

cherrinka11
10. apr 2017

@montblanc aj ja 😉

skovarik
10. apr 2017

@montblanc.diky za vysvetlenie..cize ak som to dobre pochopila ak by som chcela skusit inu metodu mozem zvolit aj nieco lahsie a setrnejsie pre telo..tym ,ze sme o.k s muzom by nam tato metoda asi aj bola jednoduchsia..musim sa na to popytat aj v repromedice ..teda ja dufam,ze nebude treba😝

montblanc
10. apr 2017

@skovarik ale na slovensku soft nerobievaju. Ja chodim do reprofitu do brna.

aleskandra
10. apr 2017

@montblanc pozerala som si cennik v Iscare a tam bola aj táto moznost- soft,alebo je to niečo iné? Lebo sa vôbec nevyznám do toho..

montblanc
10. apr 2017

@aleskandra baby tu pisali ze v cenniku to sice maju ale robit soft nechcu

zuzsat
10. apr 2017

@montblanc
@aleskandra
ako som uz pisala v gyn fiv robia aj soft... tak nedavajte si tu mylne informacie
aleska ak to maju v cenniku tak to hadam urobit musia... ci? ak nie zmen CAR

aleskandra
11. apr 2017

@skovarik ja idem na krv vo štvrtok, ak dovtedy mrcha nepríde, čo ja dúfam, že nie...v sobotu večer som začala vracať, hnačkovať...neviem, čo si o tom myslieť...ale najskôr som asi schuti zjedla šalát ☹ už je to omnoho lepšie, aj keď dala som do seba 2 lyžičky jogurtu a zas mi je nejak divne...tak ja len pevne verím, že tá hnusoba nepríde a vo štvrtok ma bude čakať dobrá správa...potom daj vedieť, ako si dopadla aj ty. Myslím na teba 🙏

montblanc
11. apr 2017

@zuzsat
@aleskandra hej robia v gynfiv soft a pozrela som cennik a vychadza to viac ako v brne. 680 eur poplatok a za kazde icsi vajicko 75 eur. Ak ich bude mat 10, tak 750 eur ktomu. A este kopec penazi na lieky. V brne je icsi 1000kc. Soft na svk poistovna nepreplaca, takze vcelku palka.

skovarik
11. apr 2017

@aleskandra..ja az v sobotu mam dostat ale ja si vkladam aj ten progesteron,takze sa mi to mozno trocha predlzi..joj veru uz nech je rano🙂..dam vediet..dnes mi moja kamoska vravi neboj sa zajtrajska plakat budes tak ci tak😂..tak som sa zasmiala,ze to mas pravdu..a to si asi schuti zjedla papanicu..a mozno sa tam jedlo bylo s niecim hihi..aj ja ti drzim palec👍
@montblanc..kukala som cennik repromedici a maju tam aj pisane o tom soft ivf a nativ ivf aj cennik maju tak asi to robia..ale popytam sa ak to bude treba aj kolko to vychadza vsetko..a kolko to teda vide cele v brne to soft??len pre info som zvedava..