IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@skovarik tam je cena za soft 19000kc plus, podla toho kolko budes mat vajicok, tak 1000kc za jedno ICSI oplodnenie vajicka. Ak chces predlzenu kultivaciu na 5 dni aby videli ktore sa najlepsie vyvija a to vlozili, to stoji 6000kc. A ked budes chciet zbydle zamrazit, to je tusim 5000kc na rok. Presna cena neni. To kazdemu vyjde inac, podla toho co chces. Ale lieky na stimulaciu su drahe. To ma vyslo okolo 320 eur lebo to si platis v plnej vyske ak nemas schvalene poistovnou. A este dalsie lieky budu po vklade, dufam ze nie uz tak drahe ☺
@aleskandra..😢😢😢..opat nic☹
@skovarik ale nieeeeeee 😥😥😥😥 takúto správu som nečakala...Hlavne sa nevzdávaj!!! Ktoré IUI to bolo? To ďalšie už vyjde...Musí.. !! Mňa zajtra čaká krv, mám obavy z výsledku 😣 ale rátam so všetkým...Ak to nevydá, tak ako sa hovorí, do tretice všetko dobré...
@aleskandra..tak drzim palce,dufam ,ze ty sem das krajsiu spravu..toto bolo moje druhe iui..velmi ma to vcera bolelo😢..tiez som ratala so vsetkym ...ale dnes je novy den a idem dalej..a do tretice vsetko dobre..
@skovarik no ja som prišla akurát z krvi a sona a nemám veru moc dobrý pocit 😢 na vajecniku mi asi vznikla cysta, ako mi praskol folik...Alebo nedajbože mimomaternicové 😔 budem múdrejšia,keď poobede zavolajú...V každom prípade ideme ďalej a bojujeme!!!
@skovarik tak teraz mi volali, hcg 78...V stredu kontrolné sono, aby sa mi na to pozrel ešte pán docent...drzte palce, nech mi to dobre dopadne a ja môžem konečne tehulkovat 🙏
@aleskandra skvelá správa! držím palce, potom daj vedieť.. vôbec si netestovala??? vydržala si to?
@aleskandra..no paradaaa ...tesim sa s tebou ..aspon mi davas nadej ,ze aj to iui moze vist🙂🙏..tak sa teraz opatruj a cakam na dalsie dobre spravy..
@nikushka8 nie, netestovala, ani ma to nelákalo po prvej skúsenosti 😒 určite dám vedieť, snáď to nebude žiadny problém...a ďakujem krásne 🙂
@skovarik nádej umiera posledná!! ako som ti už písala, do tretice vám to výjde..verím tomu 🙏 popravde, mám trošku obavy, či z toho nemôže byť niečo vážnejšie, ale ako som už stihla googliť, cysta na vaječníku by nemal byť problém, tak uvidíme, čo na to povie pán vyštudovaný ;) zatiaľ ďakujem
@aleskandra viem o com hovoris..ja sa tiez bojim testovania,aby to zase nebolo sklamanie..v stredu mam ist na krv,no budeme odcestovani,tak ma to caka vo stvrtok..pre istotu ale testnem v utorok,aby som progesteron vysadila skor a rychlejsie dosla ms,aby sme mohli bojovat dalej..aj si mala teraz ine pocity,ked to vyslo?nemala si ani v kutiku duse pocit,ze to vyslo?
@nikushka8 v sobotu som začala vracať a hnačkovať...pripisovala som to šalátu, ktorý som zjedla...vracanie v nedeľu prešlo, preháňalo ma ešte aj včera. Či to mám pripisovať ako jeden z príznakov, neviem...a bolia ma strašne prsia. Tie ma bolievajú aj pred ms, ale až takto veru nie. Pomaly sa ich nemôžem ani dotknúť a pri spaní si tiež musím dávať pozor, ako si ľahnem... a ešte som mala presne také bolesti ako pred prichádzajúcou ms, tak som si myslela, že teda asi to nevyšlo, ms čochvíľa príde...a našťastie neprišla a ani tie bolesti už také nemám...
@aleskandra mbe pri mimomaternicovom stupalo hcg veľmi pomaly a mala som tlaky dole strašne až do krížov a noha má bolela ale bolelo stále aj v noci..to by si hneď vedela,že to nieje dobre aj sa spini pri tom..snáď nám v stredu napises dobrú spravu 😉 moooc držím palce aj ja 🙂
@aleskandra v podstate je to jedno,hlavne je,aby hcg pekne stupalo!!!a nech tu pribudaju taketo super spravy!vsetkym prajem pozehnane sviatky! V stredu cakame super spravu 😉
@aleskandra bude dobre neboj..a dakujem..raz sa to podarit musi..
A dievcata prajem vam krasne sviatky..vela vody a sibacov..
@nikushka8 radsej netestuj a ber ten progesteron kym sa z krvi nepotvrdi..drzim palce cakam pekne novinky🙏
Krssne sviatky dievčatá vám všetkým..
Ja som si cez veľkú noc pred 13timi rokmi vymodlila dcérku,sú to sviatky zázrakov,pimodlim sa aj za vás všetky..❤
Prajem vam to vsetkym nech mate vytuzene babatko, viem ako sa citite tiez sme sa 4 roky trapili a konecne mame 4 mesacnu dcerku... nestracajte nadej , skvor ci neskor to vide 😇😇😇
Ahojte babeny som tu nova ale chcela by som sa vas opytat ci vam vyslo iui a po akom case ste to podstupili ...my sa snazime 2 roky a teraz by sme to chceli podstupit ale muz ochorel a uziva atb tak nam povedali nech radsej este mesiac pockame aby spermie neboli oslabene ale ja uz sa neviem dockat 😕
@waleri17 aj nám sa podarilo na prvýkrát IUI... snažili sme sa vyše roka asi... držím palce ;)
@lavender21 dakujem odpoved a gratulujeeem zo srdca pojdeme to aj my vyskusat 🙂
@nikushka8 Ahoj, tak my sme boli v piatok na IUI (23 DC). Mala som poriadne bolestivú ovu, ledva som chodila. Teraz už "len" čakať. Tie dva týždne sú nekonečné. A ty ako? 🙂
@darinka294 drzim ti moc palce aby to vyslo ja uz sa tiez neviem dockat kedy ju podstupim 🙂
@darinka294 dnes som mala ist na krv,no este sme odcestovani,tak idem zajtra..ale pochybujem 😟 uz dlho ma vsetko boli ako pred ms..drzim palce,nech ti to vyjde na 1x!

@montblanc chodíš do reprofitu? Zaujala ma moznost soft ivf,kedze mi pri pco hrozi ohss pri klasickom ivf :( kolko si platila za lieky? Inak ked som pozrela na ceny v brne a gin-five,tak mi to tu u nas pri 4Isci vyslo o 4000 kc lacnejsie..