IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@darinka294 uz sa nespolieham na priznaky,je ich tak steasne vela....sopel som mala aj 1x aj teraz,aj zima mi bola a teraz dokonca bolave prsia a test opat biely..nestracam nadej,len sa musime rozhodnut co dalej..ale neboj tebe to vyjde 🙏
@nikushka8 Necháme sa prekvapkať 😍, ja sa moc nesledujem, nie je čas na to. Inak by mi už bolo všetko ako sa poznám 😀 nad tým čo ďalej ešte nešpekuluj. Pekný deň ešte a do zajtra pevné nervy, potom sa ozvi ;)
aj ja sa do tejto témy pripajam ja som prvý krat otehotnela ale s problemami a nakoniec plod odumrel a na koniec nam povedali v heliocentre ze nepripada ine do uvahy ako umele oplodnenie
@darinka294 dakujem,dam zajtra vediet..ale urcite nic pozitivne..skoda..hadam nabuduce..pocuj,vy ste platili aj nejaky priplatok,ked ste boli cez sviatok?bo nam to najblizsie asi vyjde na vikend..
@nikushka8 žiadny príplatok 🙂 boli sme tam len tri alebo štyri páry. Na IUI sme boli len my. Prítomná bola len embryologicka a Dr Harbulak, žiadne sestričky ani nikto na recepcii
@darinka294 ahoj, tak som dnes bola na krvi..a keďže sa k dr. nedostanem včas, tak tento mesiac a zjavne ani budúci z toho nič nebude (nakoľko neviem kedy dostanem ďalšiu ms, bo u mňa to trvá strašne dlho)..premýšľam, že skúsime iné centrum..
@nikushka8 A koľko ti naposledy trvalo kým si po vysadeni progesterónu dostala MS?
@darinka294 na 5. deň.. takže s ňou rátam cez víkend teraz..kedy ideš na krv?
Ahaaaa a nechceš skúsiť ešte tretí cyklus? Ja idem na krv až v piatok budúci týždeň. Nekonečnééé dva týždne toto.
@nikushka8
@darinka294 ja som chcela, ale k dr. sa nedostanem včas, aby mi predpísala lieky na tento pokus.. a bez liekov mi ďalšia ms príde do 2 mesiacov 😖 ráno ma tam riadne vytočili... keby som to vedela, objednám sa už pred mesiacom.. celé dva pokusy som dr. ani nevidela, výsledky nám nikto nepovedal, sama som si na protokole musela všimnúť, že spg je zle.. takže aj tento druhý pokus bol zbytočný.. a celkovo ten prístup ma už nebaví.. žiadna kontrola, či tam folik vôbec ešte je a pod. Žalúdok sa mi obracal, keď som tam jeden pár videla platiť za iui.. V Ba je dosť centier, možno bude inde iný prístup a aj manželovi konečne spravia HP a iné vyšetrenia a nebudú sa spoliehať len na spg...
@nikushka8 A podľa čoho si zistila, že je spg zlý? Aký ste mali výsledok pred IUI? Ja to nemám moc s čím porovnávať, tak neviem ako to prebieha inde.
@darinka294 náhodou som zahliadla na protokole, keď sme vypisovali papiere na 2iui.. pred rokom sme to brali ako jednorázovú vec, boli sme vtedy po chate, mohlo sa stať..ale nie, že teraz to bolo ešte horšie a v pohode nás nechali ísť na 2iui.. s oligoastenozoospermiou!!!
@nikushka8 informovat mohli veru...ja som sa tiez musela pytat s dokonca to bolo uz po zakroku ze a aky je vlastne spg?a sestricka povedala ze horsi jak pri prvom pokuse ale ze uvidime...horsi bol preto lebo priatel bol tyzden pred tym chory...ale presne aky spg bol doteraz nevieme..a hopla dnes sme v 22.tyzdni 😉
Ahojte baby chcem sa infotmovat je bolestiva ineminacia ked mam uzky krcok maternici ?
vopred dakujem za ocijaku odpoved.
@nikushka8 ja chodim do heliosu v martine kedze sme z martina ale taky to pristup tam absolutne neni praveze je to tam super a vysledky spermiogramu u vas ozaj nie su dobre a to vam mali hned aj povedat!!my planujeme iui az koncom maja tak som zvedava a moj muz ma spermiogram na par zdeformovanych spermii celkom ok...a o tom gin five som pocula ze to tam maju ako na beziacom pase takze sa moc jednotlivemu paru nevenuju nam sa v mt pekne venovali 🙂
@nikushka8 Aha, no tak to vám mohli povedať :( Mňa v piatok informovali pred vkladom (tá embryologička bola veľmi milá, nevime jej meno), že spg je výborný. Detaily som nezisťovala. A kam pôjdete? Už si rozmýšľala? Do Brna?
@waleri17 presne tak to tam pripadá aj mne..ako na bežiacom páse :( a keď zrazu niečo chcem, tak je zle, čo som si to dovolila.. a strácať čas len kvôli tomu, že sa k dr. nedostanem včas??? veď to je choré.. pritom som chcela len recept na ďalší pokus :((( ale asi najviac ma presdvedčila iná diskusia o ivf a vymieňaní liekov.. budem ti držať palce,aby iui vyšlo!
@darinka294 tak to máte skvelé, silno držím palce.. chcem ísť na konzultáciu do ferticentu.. máme to aj bližšie.. ale rovno už asi na ivf.. do Brna sa mi to zdá ďaleko a cenovo to vyjde rovnako.. (pri softe)
@nikushka8 Ja sa v týchto centrách moc nevyznám, aj do tohoto som išla len na odporúčanie môjho doktora. Nevyberala som si. Tak ti teda budem držať palce, aby ste bola spokojní a podarilo sa 🙂

@nikushka8 Nestrácaj nádej! Držím palce 🙂 To môže byť kľudne aj z progesterónu a príznaky tehu sú vraj tiež podobné ako PMS. Ja som dostala nádchu, tak neviem neviem...