icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

ally99
20. apr 2017

@nikushka8 ahoj, ja chodim do ferticentu a som max spokojna. Ak tam pojdes pytaj sa ku Mudr. Marsikovi. Nam sice 2IUI nevyslo ale ideme dalej...do tretice vsetko dobre 🙂 v utorok som dostala ms a vobec som nemala problem objednat sa na konzultaciu tak, aby som mohla zacat stimulovat na dalsi pokus.

waleri17
20. apr 2017

@nikushka8 fuha chuda 😕No viesco ani mne sa do toho moc nechce tak dufam ze sa podari iui tiez to chcem aspon3x vyskusat....mohli ste to ak vy este skusit niekedy do tretice vsetko dobre ..

vaykiki
20. apr 2017

Ahojte baby. Neviete ako to je s pohlavným stykom po IUI? Odporúča sa alebo radšej to treba vynechať. Mne totiž manžel pracuje v zahraničí a len pre IUI prišiel domov na pár dní. Ďakujem za odpovede.

nikushka8
20. apr 2017

@ally99 ďakujem za tip, už som tam volala, budúci piatok máme prísť..
@waleri17 fakt je to strašné.. a vôbec ju v KE na ohss neupozornili.. s iui uvidíme, čo nám povedia, možno je to naozaj zbytočné..

waleri17
20. apr 2017

@nikushka8 budem drzat palce nech to uz vyjdeee ✊️🙂Daj vediet

waleri17
20. apr 2017

@vaykiki mne kolegyna ktora bola na iui vravela ze aspon dva dvi pred by chlap nemal mat styk ale vraj ked mali po im povedali ze potom uz kludne mozu ze este aj v ten vecer takze asi tolko ale z vlastnej skusenosti neviem povedat 🙂

vaykiki
20. apr 2017

@waleri17 Ďakujem krásne. Pred sme nemali tak snáď to celé dobre dopadne.

ninula11
20. apr 2017

@waleri17 podarilo na druhý krát, druhé IUI. Ja som chodila iba k Dr. Bournay. Vždy ráno som sa opýtala, v ktorej ordinácii robí sono a išla som dozadu ... a vybavené ... takže len k jednému sme chodili a asi 2x sa stalo že bol mimo tak som išla aj ku Dr. Krajkovičovi 🙂 obaja sú vpohode 🙂

ninula11
20. apr 2017

@waleri17 presne tak ... minimálne 2 dni pred iui nesexovať, aby boli čo najviac a najlepšie dozretí bojovníci a po iui hneď večer môžete, my sme to poistili ešte ďalšie dva dni ráno aj večer :D

waleri17
20. apr 2017

@vaykiki drzim palce daj vediet😉
@ninula11 my sme tiez boli uz u oboch ale castejsie u krajkovica a iui vykonava ktory??? A ako to prosim ta prebiehalo v ten den??ked muz odovzdal spermie tak ste kolko a kde cakali??

nikushka8
20. apr 2017

@ally99 uz sme objednani na buduci piatok 😁

ally99
20. apr 2017

@nikushka verim, ze budes spokojna 🙂 ja idem zajtra.

nikushka8
20. apr 2017

@ally99 budem drzat palce,aby to tentokrat vyslo!

aleskandra
20. apr 2017

@cherrinka11 ahoj, pamätáš si prosím ťa tie hodnoty hcg, ako ti pri mmt stúpalo? lebo min. týždeň som mala 78, včera cez 300 a zajtra idem zas na krv. To podozrenie na mimomaternicové tam stále je, resp. že sa tehotenstvo nevyvíja správne 😢 a ja nemám z toho zrovna najlepší pocit.

zuzanka792
20. apr 2017

Ahojte baby moj manzel ma sleba spermie tak ideme na IUI chcem vediet ako to cele prebieha ..zatial mam Clostylbegyt a co bude dalej este niake lieky alebo injekcie? Doktor nas odporucil na IVF no skusime najskor IUI

cherrinka11
20. apr 2017

@vaykiki ahoj,po iui môžeš mať sex koľko len chceš 😉

ally99
20. apr 2017

@nikushka8 dakujem...do tretice vsetko dobre, verim tomu. A ak by aj nie IVF to isti 🙂 budem bojovat az do konca. Potom daj vediet ako na teba centrum zaposobilo...moc drzim palce kazdej jednej, co sme tu.

cherrinka11
20. apr 2017

@aleskandra ahoj moja zlatá. no tie hodnoty si už naozaj presne nepamätám, bolo to pred 10Timi rokmi,ale keďže som už mala jedno tehotenstvo za sebou vedela som,že niečo nieje v poriadku, lebo pri prvom som len nedostala MZ a nič ma nebolelo..pri druhom mimo má stále viac a viac pobolievalo podbrusko tlaky ako na MZ spinila som,boledti v krížoch,proste celé zle..na utz nebolo nič vidieť tak doktor povedal,že som asi potratila a že hormón ešte ostal preto tak nízke hcg,len sestrička krútila hlavou,že to stúpa veľmi pomaly a aby to nebolo mimo.tahala som to dva mesiace až kým som ledva skoro po štyroch došla v noci do nemocnice kde má hneď operovali,lebo už hrozilo prasknutie.
Tebe nič nepovedali na tie hodnoty?
No snad sa mylime a nebude to takto..

cherrinka11
20. apr 2017

@nikushka8 ahoj moja,tak to mi je veľmi ľúto..určite zmeň centrum.,ani nepichybuj,tam kde sa s vami nerizpravaju,nevysvetlia vám a necítite dôveru,nieje co robiť..Ja som dnes bola na prvej konzultácii v Brne.Dr veľmi príjemný,milý,usmiaty,hodinu sme kecali pozrel výsledky vysvetlil nám,pivedal možnosti,zobrali mi krv..dohodli sme sa podali si ruky,dal mi tel,cislo a email a v máji idem na prvé ivf.

nikushka8
20. apr 2017

@cherrinka11 dakujem za povzbudenie..rano som tam sla v pohode,aj ked to nevyslo a kvoli tomu,ze som len chcela recept na lieky som odchadzala uplne zlomená. A veru,pri strate dovery uz nemame o com. Tebe dali vypis karty pre Brno? Ides na ten soft? Uz som pren rozhodnuta aj ja..alebo ivf s dlhym protokolom...ako odporucia..aby som sa vyhla ohss..to co sa stalo kamoske ma vydesilo...

nikushka8
20. apr 2017

@ally99 urcite dam..rovnako sa tesim z kazdeho uspechu,lebo vsetky prezivame rovnaky boj a rovnake sklamanie ak to nevyjde...a neviem ako ostatne kocky,ale v okoli sa nemam moc s kym o tom porozpravat,bo kto nezazil nepochopi a hlavne sa v tom nevyzna...do tretice vsetko dobre!! Zajtra uz iui?

ally99
20. apr 2017

@nikushka8 presne ani ja sa nemam s kym o tomto nasom boji porozpravat a niekedy to tak dobre padne....este nie zatial len kontrola 4DC a nastavenie stimulacie

nikushka8
20. apr 2017

@ally99 pani,normalne kontrola na 4DC??? Ja som chodila az na 12. Po stimulacii

ally99
20. apr 2017

@nikushka8 no pre mna by to bolo neskoro, uz dva krat som bola tak, ze 4DC kontrola, predpisal mi lieky...potom tusim 10DC a uz podla toho ake som mala velke foliky.

zuzik1985
20. apr 2017

Ja som tiež "veľmi rýchla" a často u mňa už 10-11 deň je akurátny folikul ;) podľa príznakov som to tak aj laicky vždy dedukovala,že u mňa ovula nastupuje skôr ako podľa tabuliek

nikushka8
20. apr 2017

@ally99 to je fakt rychlo! mne pride iui po 36hod od pregnylu neskoro,ci? Preto sme pre istotu poistovali od injekcie..skoda,ze nic z toho

cherrinka11
20. apr 2017

@ally99 ahoj ally,myslím na teba,že ako sa máš..dlho som tu o tebe nič nepočula..drzum palce 😗

cherrinka11
20. apr 2017

@zuzik1985 jacsom bola dnes na utz v 12DC a folikuly preč..prasknuté už 😀

zuzik1985
20. apr 2017

@cherrinka11 Tak pozerám,že nie som až taká ojedinelá rýchlobežkyňa :D :D

ally99
20. apr 2017

@nikushka8 asi sa nerozumieme 😒 aj ja mam samotne IUI do 36 hodin od pregnylu. Asi ta pletie ta moja kontrola na 4DC to chodim preto aby mi predpisal lieky a zacala som stimulovat a podla toho ako rastu foliky planuje kontroly a samotne IUI 😉