IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Ahojte baby. Neviete ako to je s pohlavným stykom po IUI? Odporúča sa alebo radšej to treba vynechať. Mne totiž manžel pracuje v zahraničí a len pre IUI prišiel domov na pár dní. Ďakujem za odpovede.
@waleri17 podarilo na druhý krát, druhé IUI. Ja som chodila iba k Dr. Bournay. Vždy ráno som sa opýtala, v ktorej ordinácii robí sono a išla som dozadu ... a vybavené ... takže len k jednému sme chodili a asi 2x sa stalo že bol mimo tak som išla aj ku Dr. Krajkovičovi 🙂 obaja sú vpohode 🙂
@cherrinka11 ahoj, pamätáš si prosím ťa tie hodnoty hcg, ako ti pri mmt stúpalo? lebo min. týždeň som mala 78, včera cez 300 a zajtra idem zas na krv. To podozrenie na mimomaternicové tam stále je, resp. že sa tehotenstvo nevyvíja správne 😢 a ja nemám z toho zrovna najlepší pocit.
Ahojte baby moj manzel ma sleba spermie tak ideme na IUI chcem vediet ako to cele prebieha ..zatial mam Clostylbegyt a co bude dalej este niake lieky alebo injekcie? Doktor nas odporucil na IVF no skusime najskor IUI
@vaykiki ahoj,po iui môžeš mať sex koľko len chceš 😉
@aleskandra ahoj moja zlatá. no tie hodnoty si už naozaj presne nepamätám, bolo to pred 10Timi rokmi,ale keďže som už mala jedno tehotenstvo za sebou vedela som,že niečo nieje v poriadku, lebo pri prvom som len nedostala MZ a nič ma nebolelo..pri druhom mimo má stále viac a viac pobolievalo podbrusko tlaky ako na MZ spinila som,boledti v krížoch,proste celé zle..na utz nebolo nič vidieť tak doktor povedal,že som asi potratila a že hormón ešte ostal preto tak nízke hcg,len sestrička krútila hlavou,že to stúpa veľmi pomaly a aby to nebolo mimo.tahala som to dva mesiace až kým som ledva skoro po štyroch došla v noci do nemocnice kde má hneď operovali,lebo už hrozilo prasknutie.
Tebe nič nepovedali na tie hodnoty?
No snad sa mylime a nebude to takto..
@nikushka8 ahoj moja,tak to mi je veľmi ľúto..určite zmeň centrum.,ani nepichybuj,tam kde sa s vami nerizpravaju,nevysvetlia vám a necítite dôveru,nieje co robiť..Ja som dnes bola na prvej konzultácii v Brne.Dr veľmi príjemný,milý,usmiaty,hodinu sme kecali pozrel výsledky vysvetlil nám,pivedal možnosti,zobrali mi krv..dohodli sme sa podali si ruky,dal mi tel,cislo a email a v máji idem na prvé ivf.
@cherrinka11 dakujem za povzbudenie..rano som tam sla v pohode,aj ked to nevyslo a kvoli tomu,ze som len chcela recept na lieky som odchadzala uplne zlomená. A veru,pri strate dovery uz nemame o com. Tebe dali vypis karty pre Brno? Ides na ten soft? Uz som pren rozhodnuta aj ja..alebo ivf s dlhym protokolom...ako odporucia..aby som sa vyhla ohss..to co sa stalo kamoske ma vydesilo...
@ally99 urcite dam..rovnako sa tesim z kazdeho uspechu,lebo vsetky prezivame rovnaky boj a rovnake sklamanie ak to nevyjde...a neviem ako ostatne kocky,ale v okoli sa nemam moc s kym o tom porozpravat,bo kto nezazil nepochopi a hlavne sa v tom nevyzna...do tretice vsetko dobre!! Zajtra uz iui?
Ja som tiež "veľmi rýchla" a často u mňa už 10-11 deň je akurátny folikul ;) podľa príznakov som to tak aj laicky vždy dedukovala,že u mňa ovula nastupuje skôr ako podľa tabuliek
@ally99 ahoj ally,myslím na teba,že ako sa máš..dlho som tu o tebe nič nepočula..drzum palce 😗
@zuzik1985 jacsom bola dnes na utz v 12DC a folikuly preč..prasknuté už 😀
@cherrinka11 Tak pozerám,že nie som až taká ojedinelá rýchlobežkyňa :D :D

@nikushka8 ahoj, ja chodim do ferticentu a som max spokojna. Ak tam pojdes pytaj sa ku Mudr. Marsikovi. Nam sice 2IUI nevyslo ale ideme dalej...do tretice vsetko dobre 🙂 v utorok som dostala ms a vobec som nemala problem objednat sa na konzultaciu tak, aby som mohla zacat stimulovat na dalsi pokus.