IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@zuzik1985 ja som brala to isté, síce sa to volalo Dostinex, ale účinná látka je tam rovnaká. Brala som 2x týždenne pol tablety. Užívala som ho asi tri mesiace ale medzitým sme sa normálne snažili... Dvakrát sme mali časovaný pohlavný styk s pregnylom a tretíkrát sme šli na IUI. Dostinex som vysadila až keď som mala pozitívne výsledky krvi. Ja som sa tiež desila tých nežiaducich účinkov, ale zas na druhej strane dlho sa nám bábo nedarilo a veľmi som po ňom túžila tak som bola ochotná podstúpiť všetko. Podľa mňa doktori vedia čo robia a asi majú bežnú prax že stačí vysadiť po otehotnení. Prvé týždne keď sa bábätko vyvíja funguje systém všetko alebo nič, teda pri nejakom poškodení bábätko zomrie, prestane sa vyvíjať, nedochádza k nejakým deformáciám ani vplyvom liekov. Buď sa vyvíja, alebo nie. A neskôr keď je háklivé na lieky tak ti to už vysadia. Inak by si to musela preventívne vysadiť každý mesiac, čo ak, a tá liečba by podľa mňa účinná nebola. Podľa všetkých vyšetrení to vyzerá že malá je zdravá, priznám sa že ma ani nenapadlo stresovať sa kvôli tomu že som brala ten liek prvé asi dva týždne... 🙂 Ale priznám sa že neviem za akú dobu dôjde k zníženiu prolaktinu... Mne pichli pregnyl po zákroku, spermie si na vajíčko počkali 😉
ku babatku sa cca peve 4 ci 6 tyzdnov nedostava nic od matky cize ani lieky.ved milion zien ani nevie v tom tyzdni ze su tehotne.
@lavender21 @zuzsat Vďaka dievčatá za vaše odpovede,ste ma upokojili! 🙂
@cherrinka11 ďakujem za radu, tiež som im písala, že chcem dokumentáciu, tak mi volali... za 10e si po ňu môžem prísť 🙂)) už nemám slov..
@nikushka8 to nemyslíš vážne???za 10euro to sú bez chrbtovej kosti???
Ved si si všetky výsledky,odbery v podstate zaplatila...ja nemám slov,určite by som im to tam povedala..môžu sa hanbiť,zdieraci..v Heliose mi s úsmevom na tvári pani s recepcie všetko pislala a zazelala mi pekný deň..
@cherrinka11 už kašlem na to, hlavne nech už to mám doma, bo som pozerala všetky papiere a nemáme tam dokopy vôbec nič.. takto mi aspoň nebudú musieť opakovať testy a nebude sa to zbytočne predlžovať.. ale zase ma len utvrdili v rozhodnutí odísť..
@nikushka8 vieš čo, máš pravdu,ale myslíme si svoje..A už si si vybrala nové CAR?😉
@cherrinka11 áno, v piatok ideme do Ferticentu.. tak som zvedavá.. najmä na to, čo odporučia, či budeme pokračovať ešte s iui
@nikushka8 tak to som zvedavá,potom daj vedieť 😉 držím palčeky aby ste tam našli čo tak túžobne hľadáte a čakáte ❤
@cherrinka11 ďakujem, určite dám.. aj tak sem furt nakukávam s očakávaním dobrých správ ...už by tu naozaj mohli pribúdať iba pozitívne správy o 🤰
@nikushka8 no ved toto ja pevne verím,že táto jar nám pomôže a májové a júnové správy už budú len a len pozitívne 😉
Babeny prosim vas kolko po pichnuti pregnylu vam urobili iui???
@waleri17 aj mne 36h po..ja idem 3 krat a vyskusame radu od @zuzsat..nebudeme sa setrit na iui😂..
😍😍😍 dokonala babika ❤😘
@ally99
@nikushka8
@zuzsat dakujem baby za skusenosti moj muz praveze nema moc dobry spermiogram 😕Aj preto sa bojim takze radsej aspo tie dva dni budeme abstinovat 😂A este sa chcem opytat keby nahodou ten spermiogram vysiel v den iui katastrofalne zle tak ze by bolo velmi malo dobrych spermii urobia mi ho aj tak???
@waleri17 môžete to doma skúsiť ešte pred pregnylom, aby to bolo tie dva dni pred IUI... spermie prežijú aj tri dni, tak ak by sa náhodou uvoľnilo vajíčko skôr, tak je šanca že sa zadarí ;)
Dievcata ja uz ani nestihnem sexnut dnes som 10dc bola na folikumetrii a konzultacii a rovno mi pichli pregnyl rano idem na iui mam opat dva folikuli na lavo aj na pravo..vcera sme mali pekny vecer tak si usetrim na rano😂..tak snad do tretice 🙏😇..dnes sme sa bavili uz aj o ivf aj o nativ aj soft pekne nam to dr vysvetlil.takze vsetko to robia aj v repromedice..zobrala som si aj ziadost tak uvidime ci ju vyplnime🙂
@lavender21 skusime teda ale na sono idem len v piatok tak v piatok mi ho asi aj pichnu 🙂
@nikushka8 no aj moj muz ma vyse 95% patologickych....dufam ze to vyjde babeny 🙂
Ahojte ženy ako ste zistili a po koľkých dňoch od iui ste zistili ze ste tehotné?

@lavender21 Ak sa smiem zamiešať do vašej debaty :D Ja som na tom dosť podobne-nestimulujem lebo foliky sa uvoľňujú samé,mám ovuláciu,manžel má normospermiu a mám zvýšený prolaktín.Jedno IUI už máme za sebou a neúspešné a mňa máta,či to nebude predsa len tým prolaktínom :/ Ako dlho pred IUI si prosím vedela o zvýšenom prolaktíne?A aké lieky ti predpísali?Lebo mne dal dr. Cabest a keď som si prečítala tie možné nežiadúce účinky tak ma to dosť odradilo... :/ plus povedal mi,že ich stačí brať 3 týždne pred IUI a malo by to stačiť.Lenže čo som čítala v letáku a aj sestre jej lekárka vravel,tak od Cabestu by mala byť aspoň mesačná PAUZA pri snažení lebo to môže poškodiť plod :/ Plus sa chcem opýtať k tomu pregnylu-tebe ho pichli až po IUI?