icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

skovarik
27. apr 2017

@ninula11 @waleri17 ..diky za radu..vsak som aj myslela ,ze to asi nebude najlepsi napad..tak je to moj 3iui tak nerada by som si to pokaslala..len zas clovek si vravi ,ze sa nechcem obmedzovat a zijem dalej..
@xlindus ja pijem 100% anansovi dzus ..pred ovu som grepovi pila..vraj to pomaha..

skovarik
27. apr 2017

@aleskandra ahoj tak ako??uz si dostala ms?ja uz mam za sebou iui..snad sa konecne podari..

ninula11
27. apr 2017

@skovarik to mozes kludne zit aj dalej, myslim ze welnes nie je v zivote topka 🙂 vsak mozes ist nan ked sa miminko narodi a stale to stihnes do jedneho roku 🙂 je plno inych veci, ktore mozes robit ... len treba dat priority ... drzim palec pri iui ... nam vyslo na druhy pokus 🙂

patka33
27. apr 2017

baby ktora bola tento mesiac na iui mozete mi napisat? vo ferticente? dakujem

ally99
27. apr 2017

@patka33 ja som bola minuly mesiac ak nieco kludne sa pytaj 🙂

patka33
27. apr 2017

@ally99 pisem spravu

xlindus
27. apr 2017

@peta1223 my chodíme do ISCARE BA. Ty si bola tiez na IUI?

peta1223
27. apr 2017

@xlindus ano bola ale v Banskej Bystrici

srdiecko35
27. apr 2017

ahojte, som 10 dpo iui...v podbrušku nic necitím..asi to znovu nevyšlo....mali ste nejaké príznaky po iui, ...užívam utrogestan a estrofem....Toto bolo moje 3 iui...po 2iui som mala vela príznakov a nič z toho...mate skúsenosti?

skovarik
27. apr 2017

@srdiecko35 ..nesleduj sa este vydrz 4dni a krv to ukaze..ja som tiez nic neako nepocitovala,sem tam ma pichlo v podbrusku ale to je normalne..tiez mam 3iui za sebou dufam,že uz so stastnym koncom..drzim ti palce 👍

srdiecko35
27. apr 2017

dakujem, po 2 iui som nestihla ist ani na krv....bolia ma prsia,ale to bude určite z utrogestanu...bohužial😔....aj ja ti držím palce!🙏

vaykiki
27. apr 2017

@zuskab Chodis do roboty? fungujes tak ako doteraz ci si na PN? Ja som na PN lebo mam rizikové pracovisko tak radsej som sa rozhodla ostat doma, ale velmi pomaly mi takto plynie cas.

aleskandra
27. apr 2017

@skovarik ahoj...Áno, ms prišla v utorok...Dali sme si mesačnú pauzu a potom sa vrhneme na tretie IUI
..Do tretice všetko dobré!!!! 🙏 tak snáď to už dotiahneme do úspešného konca, keď už bol úspešný aj zaciatok 🙂
Veľmi držím palce, teraz to dvojtýždňové cakanie bude ako o nervy, ale verím, že sa dockas toho najlepšieho výsledku 😉

aleskandra
27. apr 2017

@skovarik
A ešte k tomu wellnes..Tiež by som neriskovala na tvojom mieste...Mne dr. zakázal po IUI sa aj kúpať doma vo vani, iba sprchovat...Tak nejaké riziko tam určite je..

skovarik
27. apr 2017

@aleskandra ..tak snad nam to uz vide..ja som sa rozhodla hned na 3 iui a pot dame pauzu a prinajhorsom poslem ziadost na ivf ale verim ,ze to je len plan ktory sa neuskutocni😀...tak ten wellnes necham na inokedy kedze budeme mat 4dni volna tak si uzijeme inac..

zuzsat
27. apr 2017

dievcata ak nejaka uziva PROGESTERON mam 3plata....skoda mi je to vyhodit

zuskab
27. apr 2017

@vaykiki Ja zatial chodim do prace.Pracujem na chirurgii.Snazim sa nepremahat inac fungujem ako doteraz.

waleri17
27. apr 2017

Babeny co ste podstupili iui v ktory den cyklu vam bolo robene ja idem zajtra rano na sono som 11 dc ale podla mna ovulku este mat nebudem myslite ze mi uz zajtra pichnu aj pregnyl??

peta1223
27. apr 2017

@waleri17 mne bolo robené v 16 deň cyklu a Deň pred tim ráno som si pichala inekciu.

waleri17
27. apr 2017

@peta1223 a aky dlhy mavas cyklus ja 30 dni

peta1223
27. apr 2017

@waleri17 písala som ti správu

waleri17
27. apr 2017

@peta1223 aha dakujem no som zvedava co mi zajtra povedia 🙂

peta1223
27. apr 2017

@waleri17
Držím palce👶

kaattkka
27. apr 2017

@waleri17 jasne ze je sanca. A podla vlastnej skusenosti podla mna velka, po iui som 2 dni lezala lebo ma trosku bolelo brucho a potom v klude som cakala a vyslo to a nasa princezna ma uz 4 mesiace 😉

vaykiki
27. apr 2017

@waleri17 mne to bolo robené 12den cyklu .

waleri17
27. apr 2017

@kaattkka super gratulujem k malinkej dufam ze aj nam to vyjde 😕A
@vaykiki ty mavas aky dlhy cyklus prosim ta??

skovarik
27. apr 2017

@waleri17 ..ja mam cyklus od 28-32dni..1 iui my robili na 22dc...2 iui na 12dc a teraz 3iui na 11dc..vzdy mi robili folikometriu a potom pichli ovitrelle a teraz pregnil..ovulaciu mam spontanu bez liekov..

waleri17
27. apr 2017

@skovarik aha fiha ti to skakalo kadejako ani ja nic neuzivam na ovulaciu...a treti pokus vysiel???

patka33
28. apr 2017

zeny ked ste isli na iui priechodnost vajecnikov vam robili ? chcela by som ist na iui vo februari som mala kyret myslite ze by mi urobili iui?

waleri17
28. apr 2017

@patka33 ano mne robili aj priechodnost vajcovodov...akurat idem na sono pred iui dufam ze uz mi pichnu pregnyl 🙂