IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@aleskandra ahoj tak ako??uz si dostala ms?ja uz mam za sebou iui..snad sa konecne podari..
baby ktora bola tento mesiac na iui mozete mi napisat? vo ferticente? dakujem
ahojte, som 10 dpo iui...v podbrušku nic necitím..asi to znovu nevyšlo....mali ste nejaké príznaky po iui, ...užívam utrogestan a estrofem....Toto bolo moje 3 iui...po 2iui som mala vela príznakov a nič z toho...mate skúsenosti?
@srdiecko35 ..nesleduj sa este vydrz 4dni a krv to ukaze..ja som tiez nic neako nepocitovala,sem tam ma pichlo v podbrusku ale to je normalne..tiez mam 3iui za sebou dufam,že uz so stastnym koncom..drzim ti palce 👍
dakujem, po 2 iui som nestihla ist ani na krv....bolia ma prsia,ale to bude určite z utrogestanu...bohužial😔....aj ja ti držím palce!🙏
@skovarik ahoj...Áno, ms prišla v utorok...Dali sme si mesačnú pauzu a potom sa vrhneme na tretie IUI
..Do tretice všetko dobré!!!! 🙏 tak snáď to už dotiahneme do úspešného konca, keď už bol úspešný aj zaciatok 🙂
Veľmi držím palce, teraz to dvojtýždňové cakanie bude ako o nervy, ale verím, že sa dockas toho najlepšieho výsledku 😉
@skovarik
A ešte k tomu wellnes..Tiež by som neriskovala na tvojom mieste...Mne dr. zakázal po IUI sa aj kúpať doma vo vani, iba sprchovat...Tak nejaké riziko tam určite je..
@aleskandra ..tak snad nam to uz vide..ja som sa rozhodla hned na 3 iui a pot dame pauzu a prinajhorsom poslem ziadost na ivf ale verim ,ze to je len plan ktory sa neuskutocni😀...tak ten wellnes necham na inokedy kedze budeme mat 4dni volna tak si uzijeme inac..
dievcata ak nejaka uziva PROGESTERON mam 3plata....skoda mi je to vyhodit
Babeny co ste podstupili iui v ktory den cyklu vam bolo robene ja idem zajtra rano na sono som 11 dc ale podla mna ovulku este mat nebudem myslite ze mi uz zajtra pichnu aj pregnyl??
zeny ked ste isli na iui priechodnost vajecnikov vam robili ? chcela by som ist na iui vo februari som mala kyret myslite ze by mi urobili iui?

@ninula11 @waleri17 ..diky za radu..vsak som aj myslela ,ze to asi nebude najlepsi napad..tak je to moj 3iui tak nerada by som si to pokaslala..len zas clovek si vravi ,ze sa nechcem obmedzovat a zijem dalej..
@xlindus ja pijem 100% anansovi dzus ..pred ovu som grepovi pila..vraj to pomaha..