icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

zuzik1927
2. máj 2017

Ahojte baby, práve som po IUI, dr. robil predtým ešte sono a povedal že ovu prebehla takže sa oplatí robiť IUI. Podľa mňa mohla byť ovu niekedy rano, lebo som merala teplotu a tá bola ešte nízko..

zuzsat
2. máj 2017

@zuzik1927 tfuj tfuj tfuj

nikushka8
2. máj 2017

@darinka294 ahoj, to ma mrzí :(áno, mala som dvojitú dávku a druhá iui bola krásne na 14DC.. držím palce,aby ti to tentokrát vyšlo.. my čakáme na schválenie žiadosti na ivf, no stále premýšľam, či nejsť ešte na jednu iui, no potom mi to zase príde ako zbytočná strata času a najmä tie nádeje, že tentokrát to vyjde.. mne by tento týždeň vyšla 3iui, keby mi dali v gynfive včas recept na lieky 🙂))

zuzsat
2. máj 2017

@nikushka8 ja by som to skusila...to iui este....ved ak achvalia ziadost tak 6mesiacov plati... cize nemusis hned

klara333
2. máj 2017

Moze sa robit IUI tych 6x (tak som citala, ze sa rocne moze robit) za sebou, alebo tam musi byt prestavka vzdy? Dik.

nikushka8
2. máj 2017

@zuzsat ja viem, že vám to tretie bolo víťazné 🙂)) mám to stále vy mysli, že nevzdávaj sa.. uvidím ako sa vyhecujem.. ak budem ešte stresovať kvôli ivf, tak pôjdeme na iui.. teraz ak bude ovu, sme dohodnutí na domácom iui 🙂

darinka294
2. máj 2017

@nikushka8 Ak nám nevyjde druhý pokus, tak ja by som chcela ísť aj na tretie IUI (hoci lieky a protokol mám len na dva pokusy), nech využijeme to, že spg je dobrý. A IVF až potom. A v tomto centre vám neodporúčajú IUI? Tento cyklus by si už nestihla?

nikushka8
2. máj 2017

@darinka294 lekár nám povedal, že nás nemôže do ničoho nútiť, že je to na nás, ale bolo vidieť na ňom, že si myslí, že iui je len strata času (a keď sa to vezme aj peňazí), takže sme sa skôr bavili o ivf.. aj keď lekárom neverím a s ivf stotožnená vôbec nie som, predsa len majú skúsenosti a nejednej pomohli k bábu..preto som sa viac zaujímala o soft.. pôjdeme teda do toho, či s 3iui alebo bez nej.. ak nevyjde, budem riešiť ďalšie možnosti..
nie, teraz by som iui nestihla, teda jedine ak by folik narástol sam a pichli mi pregnyl..

darinka294
2. máj 2017

@nikushka8 Ja som bola s IVF vstotožnená od začiatku ako som išla do CAR, keďže mne môj gyn povedal, že to bude asi cesta... ja toto IUI beriem skôr ako povinnú jazdu, šanca tam je, keďže okrem PCOS iné problémy nemáme, ale je príliš nízka podľa mňa. No každopádne by to bolo skvelé ak by vyšlo aj IUI (čo sa náročnosti týka pre telo, psychiku a penaženku) 🙂
A pri softe sa stimuluje čím prečo je to soft? Ja sa v týchto veciach nevyznám 😇

zuzsat
2. máj 2017

@klara333 iui mozes absolvovat kolko chces. to len v ČR je 6x do roka lebo im to takto hradi poistovna...

ak budes stimulovana clostylom tak po 3 mesiacoch by mala byt pauza lebo sa mozu vytvorit cysty

waleri17
2. máj 2017

Babeny ako je mozne ze folik praskol a ovulacia prebehla ked mal len 15 mm 😢Mali sme mat prvu iui a koli tomuto nam to nevyslo 😢

zuzik1927
2. máj 2017

Baby dnes som písala že som bola na IUI, dr. robil predtým sono a povedal že ovu prebehla, teraz som isla na wc a úplne ovulacny hlien, naťahovaci..je to možné ak je vraj po ovu?😃😃

sisa217
2. máj 2017

@zuzik1927 sup sup este na domace iui vecer aj rano...treba to poistit poriadne 😉

srdiecko35
3. máj 2017

Ahojte, bola som na iui a testy mam negatívne, isli by ste aj tak na krvný test? mali ste doma negatívne testy a z krvi pozitívne? dakujem.

nikushka8
3. máj 2017

@srdiecko35 mne bohužiaľ nie.. na krv by si mala ísť, pre potvrdenie, že naozaj nie si tehu.. najmä ak chceš pokračovať v liečbe hneď ďalej

zuskab
3. máj 2017

Ahojte.Tak u nas je prve IUI je neuspesne 😢 predychame a ideme dalej.

waleri17
3. máj 2017

@zuskab to ma mrzi 😕My sme sa pre zmenu k tomu ani nedostali😕Tiez ideme dalej cakam na dalsi cyklus 😕

skovarik
3. máj 2017

@srdiecko35 ..ja som vzdy isla na krv..vraj to moze bit negativne a potom pozitivne ale nepoznam zatial ziadnu taku babu..

skadeprisla
3. máj 2017

Ahojte kocky... posledne dni len sedim na MK a citam a citam a citam... Pridavam sa k vam, vcera som bola na mojom prvom IUI a mam pocit, ze dni idu neskutocne pomaly, a to je este 13 dni predo mnou. Vcera ma doktorka tak namotivovala a nabila pozitivnou energiou, ze som zila v tom, ze sa to urcite podari na prvy sup. Dnes ma ten optimizmus uz opusta 🙂 Ale je super to tu citat, ta podpora a hlavne, ked citam pribehy, ktore dopadli na vybornu!!! Tak nech coskoro tehulkujeme 🙂
@srdiecko35 - na krvne testy urcite ano, hladina hcg moze byt nizsia a test ju este nezachyti a v krvi to uz bude (to mi moj gyndos hovoril hned pri prvej stimulacii, ktoru som mala)

waleri17
3. máj 2017

@skadeprisla tak drzim palce aj ja som mala byt teraz po prvom iui ale nevyslo nam to 😕Dufam ze v dalsom cykle 😕

katrenkaa
4. máj 2017

@skadeprisla tak sme na tom rovnako😉...tiež som bola predvčerom na prvej iui...tak sa nám snáď zadarí

zuzulka501
4. máj 2017

Ahojte dievce tiez uz dlho citam tieto pribehy tu a tak sa pridam aj ja zajtra ideme na druhu kontrilu ci vajka dorastli v utorok mali len 10mm na 10DC tak dufam ze narastu...musime myslet pozitivne ale mam taky pocit ze uz nejako nevladzem bojovat a ked to nevyjde sa vykaslem na to uz a dam pauzu s tym.

zuzulka501
4. máj 2017

Baby kam chodite do akeho centra?my do heliosu v BB

peta1223
4. máj 2017

@zuzulka501 ja tiež zajtra tam ideme aj z manželom zistiť visledok.

zloba666
4. máj 2017

@zuskab
😯 tak to ma mrzí .. koľko sa snažite .?? Bože ja tiež na buduci tyždeň čakať či IUI vyšlo alebo nie 🙃 ..

zloba666
4. máj 2017

@katrenkaa
Držim palce nech sa zadarí .
Ja som bola na prvom IUI v piatok tak tiež čakam ako to dopadne 😚😄
Predpisali ti aj tabletky ??

zuzulka501
4. máj 2017

@peta1223 jaaaj tak to ti moc drzim palceky aby ti to vyslo a testik si si nerobila?kolko dni si po ?

peta1223
4. máj 2017

@zuzulka501 už som 12 a ukazuje že niesom tak som zvedavá bo dnes som začal trochu špiniť tak som moc zvedavá.

zuzulka501
4. máj 2017

@peta1223 tak test nic nedokazuje to cakanie musi byt hrozne ale tak co narobime moc ti drzim palce dufam ze ked tam budeme tak budem z ambulacie pocut vykrik vyslo toooooio 🙂😉

peta1223
4. máj 2017

@zuzulka501 no mohlo bi to biť do centra chodíme asi 6mesiavov a o Babo sa snažíme 4roky .