IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@waleri17 drzim teda palce, nech to vyjde buduci mesiac 🙂
@katrenkaa som rada, ze tu nie som sama 🙂 budeme cakat spolu... kedy mas kontrolu? mne kazali prist 16. maja na krv, presne po dvoch tyzdnoch. Boli aj teba brucho, alebo som nejaka divna, lebo od vcera ma boli brucho ako pred ms, hovorim si, ze to bude tym podrazdenim a hormonami, kotrymi sa ladujem 🙂
@zuzulka501 musis mysliet pozitivne, nie ze nevladzes bojovat 🙂 neboj nic, raz sa nam to musi podarit!!! proste musi!!! 10mm na 10 DC som mala aj ja pri prvej stimulacii a dorastlo 🙂 tak silno drzim palce... ja som zacala chodit do gynfiv zilina a odkedy som tam, tak mam pocit, ze to konecne nabralo nejaky spad...
@zuzulka501 ahoj aj chodím do BB , včera mi vybrali štyri vajka ...no dnes keď som volala tak zostali len dva ☹ dúfam iba poriadne zabojujú a v pondelok budem mat úspešný vklad 🙏
@skadeprisla dakujem moc som zvedava ci clostil zaberie a folikuly narastu ako treba aj ked mne gynekologicka povedala ze nie je vykucene ani tehotenstvo pri 15 mm folikule ale ja tomu neverim...baby ktore cakate na vysledky iui drzim vam palce✊️✊️
walery ja som brala clostyl pred tym ked sme simysleli ze este mzemme mat normalnou cestou babo aj som otehotnela a mala som aj vacsie folikuli ako 16mmm od clostilu ale nakoniec to nevyslo a som medzi vami pretoze zistili ze manzel ma vcsi problem😂
a ja drzim paleky
ano jun by som mala zacat brat lieky a juli by mi ich mali vlozit
@skadeprisla dakujem za povzbudenie tak dnes je novy den a tesim sa uz ideme do BB tak sa idem chystat je to mile pocut to povzbudenie vcera bol manzel v praci tak to uz dolahlo 😉
@22erik drzim palceky aby to vyslo vsetkym to moc prajem a tiez si uz myslim ze nam to uz musi vyjst a budeme o rok doma hompalat kolisku ❤
@zuzulka501 my sme podstúpili tiež prvé iui.a dnes ideme na kontrolu či sa podarilo či nie.
Dievcata drzim palce co ste boli na iui a cakate na vysledok..🙏😇..ja som po 3 iui a 10 dni mam za sebou..snad to bude s uspesnym koncom..
@skadeprisla ..presne...aj ja mám ísť 16.5 na krv...a to ti poviem,že mi je divne...od IUI ma neprestalo bolieť brucho...a prsia tiež....predpokladám,že to tie hormóny
@peta1223 no ako?dnes tam bolo kopu ludi kedy ste tam prisli?
My sme dopadli dobre vajicko neprasklo mam len jedno jedine a ma 13mm tak cakame dufam ze nepraskne a vydrzi do pondelka ideme opat na kontrolu a v utorok zrejme na asistovane milovanie 😉
@zuzulka501 mi sme tam boli cca 7:00
@peta1223 to aj ja s drahym tak sme sa urcite videli a ako to dopadlo prosim ta tesis sa????
@zuzulka501 ano z drahym no možné to je a na sone nič ešte nebolo vidno a z krvi ešte nema výsledky.
@peta1223 ja si myslim ze to vyjde a konecne po 4 rokoch budete rodinka a krv budu kedy vediet vysledky?
Mozem sa spitat aky mate problem ze ste boli na iui?
@zuzulka501 okolo 14 dúfam aj ja.

@peta1223 jaj uz dlho sa snazite mi "len" rok a pol a do heliosu chodime 3mesiace asi a co si podstupila uz?my mame toto prve iui