IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@zuzulka501 tak je to na 19.2 percent že som tehotná.
Ahojte baby prisla som Vam odporucit kto vaha nad iui chodte do toho- nam vyslo na prvy x 🙂) drzim palce vsetkym snazilkam ❤️
@peta1223 tak super tesim sa ked vidim ze to ide no a my chodime po celej Nitre a zlatych moravxiach a BB a pregnyl na vypadok na pondelok ho potrebujem a neda sa zohnat neviem co spravime ale som na nervy
@zuzulka501 neskúšala si volať lekárke...viem,že majú prístup k lekárňam...alebo čosi také...dnes kolega zháňal frafiparín...a lekár mu zohnal lekáreň,kde ho mali
@zuzulka501 skus si zohnat ovitrelle ,ked pregnyl nieje to je to iste len je drahsi a vies si to sama aplikovat..
@katrenkaa no nevolala lebo teraz sme priali z poslednej lekarne slak ma trafi ale zajtra rano jej zavolam ze co dalej akoze nechapem ako mozu mat vypadok nepoviem ked to je ibalgin alebo paralen ale ne toto co clovek potrebuje.
@skovarik no dakujem skusim sa jej zajtra spytat ci mozem aj to vybrat ak to bude a nech to riešia ...
@zuzulka501 ja som bola na kontrole v sobotu a doktorka mi dala ten čo majú v zásobe na klinike....lebo,že v sobotu ,nedeľu by som ho aj tak tažko zohnala
Zeny na iui musite mat odporucenie od doktora ci mozete sa rozhodnut aj sama?
Baby kto je na tom ako ja? 6 dni po IUI? 🙂
Ja by som chcela bit dufam ze coskoro
Prosim vas viete mi niekto povedat ci na uvodnom stretnuti v centre vam robia aj niejake vysetrenie ci az potom
@zloba666 no to niekedy aj mňa, len u mňa ešte skoro..ale pod bruško ako na mrchu boli aj pri tehu🙂 kedy chces testovat? To je vase prvé IUI? Dali mi progesterón na vkladanie, len neviem či to vkladám dobre alebo čo, lebo keď idem na wc tak to celé utriem, teda dosť veľkú časť podľa mňa 😒
@adulka1989 ahoj mne robili ale manželovi nie.
@adulka1989 ahoj nam na uvodnom robili spermiogram a mne sono a na druhy den rano ma objednali na krv 🙂

@peta1223 to az tak neskoro???sak to dovtedy budes aj ty vedet z testu alebo meskajucej M