icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

crazy_girl1
5. sep 2017

Dievčatá, super, že je vás viac, ktorým sa IUI podarilo na 1x. Už verím na zázraky 😉

simik411
5. sep 2017

@sisa217 dakujem ti neskutocne krasne za tuto spravicku ..dodala si mi nadej,. zena v zufalstve hlada setko mozne po nete, niektore su velmi pozitivne niektore naopak hrozne ze ani ivf nepomohlo ja uz neviem, ale dr.povedal ze to vobec nie je take hrozne ze tych 30% sa daaa tak ja verim.. velmi chceme babatko .. vam velmi gratulujem k uspechu!!! 🙂

sisa217
5. sep 2017

@simik411 dakujeme a neboj..ono je to vzdy 50 na 50..bud to vyjde alebo nie..ale treba verit a podari sa..este raz prajem vela stastia a nestracajte nadej 😉 😘

simik411
5. sep 2017

@sisa217 po tvojich spravach verim este viac! 😊 Musi to vyjst preco by nie.. nech uz je koniec septembra a vidim // ah.. dakujem este raz

gretka85
5. sep 2017

no zeny tak embrio predsa odumrelo

waleri17
5. sep 2017

@veron68 ahojky aj ja som bola v heliose v mt kto presne ti to robil ak smiem vediet
@sisa217 dakujem velmi pekne a nemas zaco 😉A kolko si mala folikov pred tym uspesnym iui?

zuzkass
5. sep 2017

@gretka85 tak to mi je luto....

sisa217
5. sep 2017

@waleri17 jezis maria tak to si vobec nepamatam..myslim ze jeden bol dominantny 19mm a este jeden bol mensi...ale ja som sa velmi nepytala len som pocuvala co mi vraveli 😂

waleri17
5. sep 2017

@sisa217 aj ja som mala jeden 20 mm a nic 😭😭 no fakt neviem ci to mam este skusit ci sa na to s prepacenim vysrat

sisa217
5. sep 2017

@waleri17 musis spravit tak ako to citis..

waleri17
5. sep 2017

@sisa217 ja som uz v takej faze ze to necitim uz nijako ja uz neverim asi nicomu 😂... vy ste sa kolko snazili kym ste sa odhodlali na iui??

sisa217
5. sep 2017

@waleri17 3 mesiace..ale ono to malo troska rychlejsi spad nakolko priatel ma 41 rokov..najprv sme davali robit spermiogram v auguste (od juna sme sa snazili) no a potom nas v gynfive nejako podchytili s tym ze prva iui bola v oktobri,potom cyklus vynechany kvoli prelieceniu ureaplazmy a na dalsi cyklus v decwmbri sa podarilo

inkanka83
6. sep 2017

@gretka85 aj mne je to luto :(

crazy_girl1
7. sep 2017

1x IUI neúspešné 😢😢😢

annouchka
7. sep 2017

@crazy_girl1 nezufaj , stále nič nie je stratené 🙂 držím palčeky

bobulkapetka
7. sep 2017

naše prvé IUI 20.08.17 v Gynpor-e Sliač žiaľ neúspešné :/

silesias
7. sep 2017

Dievcata/zienky pridam moju skusenost. 4roky snazenia sa, nakoniec CAR - vysetrenia, spermiogramy a vysledok 99,5% morfologicky poskodenych spermii. Jedno IUI neuspesne, dalsie mi neodporucali vraj zbytocne a mame uvazovat nad IVF a 7mesiacov nato zazrak a otehotnela som prirodzene, bez akychkolvek liekov na ovulaciu, udrzanie a folikulometrie a neviem coho vsetkeho. A ked mala dcerka 8mesiacov BUM opat som ostala tehu 😁 hlavne ze nam povedali ze prirodzene neotehotniem ze nemame cakat na zazrak 😁
Vsetkym Vam drzim palceky, isto vsetky raz dojdete do uspesneho konca.

zuzkass
7. sep 2017

@silesias jej blahozelam vdaka tebe som dostala novu nadej dakujem moj muz ma 99% zlych spermii 3 a pol roka snazenia a zatial nic...1 iui neuspesne chystame sa na druhe iui...a boli ste rozhodnuty ist na ivf?

silesias
7. sep 2017

@zuzkass ano, ked nam zobrali nadej i na dalsie IUI rozhodli sme sa setrit. Mala som zistene ze kedze je problem v mm budeme si platit vacsiu cast IVF a preto sme si stanovili termin ze do roka po IUI sa do toho pustime a zatial nasetrime. Prestali sme sa snazit, sledovat ovulaciu a vsetko sme to pustili z hlavy ostalo len setrenie na umele. A zrazu hla som tehu 😁
Moc vam drzim palce nech vam to vyde, viem ake je to sklamanie kazdy meyiac zistit zlyhanie a nepriala by som to nikomu. Nech vam to vyde co najskor. Drzim palce

inkanka83
7. sep 2017

ahojte, mne po 2 rokoch snazenia spravili hormonalny profil a priatelovi spg a vsetko ok, potom sme sli na postkoitalny test a zle, doktor prejavil zmysel pre humor a povedal mi, ze som zabijacka spermii 😀 cize moj cervikalny hlien nieje plodny a nic tam neprezije. Tak sme asi po pol roku podstupili prve IUI (Ovu vlavo) bez Clostilu, bez Pregnylu a vyslo, zial len do 9tt- MA a musela som ist na kyret. O tri mesiace som mala opät dve ciarky a prirodzene ale z toho bolo mimomaternicove (ovu vpravo) Nastastie bez zakroku a plod odumrel a vstrebal sa. Skusili sme este par mesiacov, ci sa nepodari prirodzene a nic. Isla som na kontrolu na dalsiu IUI. Ovu bola vpravo a pre mmt mi to odmietli robit. Tak som podstupila HyFoSy - lavý vôbec nic a pravý priechodný. Takze velky zmätok lekara. Predpisal mi Clostil na IUI. Ked som prisla na folikulometriu bola ovu zlava, tak opät ma odmietli robit. Teraz zasa beriem Clostil a v pondelok idem na folikulometriu. Mna porazi, ked bude ovu vlavo... tak a teraz to uz je 4 roky, co sa snazime ☹

waleri17
7. sep 2017

@inkanka83 juj to ma velmi mrzi snad to uz vyjde!! Drzim palce...
@crazy_girl1
@bobulkapetka babeny a aj vam moc drzim palce ja mam za sebou tiez jedno neuspesne a stratila som chut ist na dalsie ale poznam baby co aj 3 vyslo takze mozno by sme to mali este skusit chystate sa na dalsie???

inkanka83
7. sep 2017

@waleri17 aj ja drzim palce a silno, nam vsetkym. Musi sa to podarit 🙏

zuzkass
7. sep 2017

@silesias dakujem ti krasne no najhorsie je to mam aj pre manzela stale sklamany v poslednom case ked poviem ze kramy dosli ta depka netaka...vie len ten pochopit co zazil take trapenie...dakujem za povzbudive slova asi ideme setrit 😀

silesias
7. sep 2017

@zuzkass hej hej ked uz nie na ivf tak aspon na vybavu bude, ako u nas 😂

bobulkapetka
7. sep 2017

@waleri17 ja by som ešte raz chcela skúsiť IUI ale uvidím čo povie polovička...

zuzkass
8. sep 2017

@bobulkapetka skusat treba vseko u vas je kde problem?u nas kedze je problem asi u muza tak pristane na vsetko kedze vie ze som z toho kazdy mesiac sklamana a smutna...len mne to vychadza na vikend buduci vikend tak uvidim co povie doktor...ci sa to bude dat posunut na po vikende idem stvrtok tak uvidim co povie ...

bobulkapetka
8. sep 2017

@zuzkass ja som V poriadku, priateľ má pomalšie spermie ale vraj je ti v norme. Aj keď sama neviem keď nam sami odporučili IUI ev. IVF a keď som prišla na folikulometriu a následne aj pri IUI sestrička povedala ze s tým výsledkom v pohode by sme mohli aj prirodzene. Tak neviem. My sa snažíme uz cca 7 rokov a stále nic. Tak uz teraz sme skúsili IUI. Taktiež mi to vyšlo na nedeľu ale lekár dosiel aj s jednou sestričkou a urobili mi to. Aj keď pravdupovediac som si to predstavovala trosku inak. Včera som dostala menzes tak si to idem vypočítať ako mi to vychádza a rozhodnúť sa či ideme skúsiť druhé alebo co ďalej...

inkanka83
8. sep 2017

Juuuj dámy, nesmieme sa vzdávať, treba skúšať, kým sa nezadarí. Samozrejme pokiaľ nám aj zdravotný stav dovolí. Ja budem mať tento rok už 34 a deti ešte nemám a to by som chcela tri 🙂. Nevieme, koľkokrát nám život podrazí nohy, ale treba vstať a ísť ďalej. Tfuj Tfuj Tfuj všetkým snažilkám 😘😘😘

zuzkass
8. sep 2017

@bobulkapetka tak mne to robi len moj gynekolok iui,takmyslim ze cez vikend nedojde jedine ze by mal sluzbu v nemocnici...ta uvidim jak stvrtok pojdem mne teraz konci menzes..bola si aj na prefuky?ci mas prechodne vajickovody ja bola v juny..a davali ti aj hormony?mne len pred jeden pregnyl pychnut kazal...

eliss13
8. sep 2017

Babule skuste si vygooglit Jonášova metoda.kamoska mala tiez dlhe roky problem a teraz ma 3deti..mozno by to niektorej pomohlo 😉