IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@crazy_girl1 zlatiik moc moc dakujem za podporu ale uz som ti napisala ako to mam zatial 😘😘
@waleri17 my sme na tom rovnako, len teda snazime sa 1,5 roka. Zrejme to chce len cas a trpezlivost. Uvidis, coskoro budeme maminami 😍🙏
@crazy_girl1 mne to manzel stale hovori ze to chce cas ale teb cas uteka a nic stale mu poviem sak si mi to vravel aj ked sme sa pol roka snazili a vravis mi to aj po 3 a pol roku...u vas ked nic nezistili tak mozno to chce cas...
@zuzkass nebola som na laparke priechodnost mi zistovali metodou hycosy tekutinu zavadzaju cez spodok a podla toho vidia tam bola uplne 100% priechodnost...ideme skusit este imunologiu a uz fakt neviem...
@crazy_girl1 ked ja uz tu trpazlivost stracam uz ma to fakt nebavi mojko 😟
@zuzkass áno, viem, čas letí, preto nám nie je všetkým, čo sme tu, jedno, kedy to bude a chceme tomu pomôcť formou iui. Ja verím, že sa nám to všetkým čím skôr podarí a budeme môcť držať v náručí vysnívané bábätká 🙏
@crazy_girl1 Praveze mne to Dr. predisala na piaty den cyklu, neviem ci kvoli tomu, ze mavam dlhsie cykly alebo podla coho sa to predpisuje. Ale nakoniec som sa rozhodla, ze Clostil nasadim az od buduceho mesiaca, kedze drahy je chory a ja som po dobrati antibiotik, tak nech si telo neprechemizujem 🙂 Dakujem krasne za info.
@janie7 ja som tiež mala do 5 do 9dc, mávam cyklus normálne tých 28-29 dní. Ale teda zafungoval mi clostil hneď. Už na 11dc som mala iui, folikul 21mm.
Baby ako to je s genetikou.kde nam ju urobia?v gf dnes povedala ze by ju urobili ako poslednu.
@jjuulliisskkaa testovat by si mala aspon 12dpo mozes mat ciarku z pregnylu ja som.testovala 12dpo a ukazal pekne //
@martina7905 z pregnylu injekcie moze byt ciarka? To som nevedela 😳
@jjuulliisskkaa ano pretoze pregnyl obsahuje hcg...
@waleri17 aj 11dni po pichnuti?
@jjuulliisskkaa ano
@jjuulliisskkaa moze kazdemu sa drzi v tele inu dobu poznam baby co ho tam uz nemali na 5 den ale aj take co mali este na 12 ty .. takze drzim palce
Prosim Vas, beriem utrogestan, som 10dpo po iui a mam uz asi od 4dpo vytok bielo vodovy a silny, cele gatky mokre kazdy den. Co to moze byt? Suvisi to s tym utrogestanom?
@jjuulliisskkaa jasne 🙂 tabletka sa roztopi a vyplavi a mas ju na gatkach hehe 🙂 asi kazda z nas to tak mala ,neboj nic 🙂
@simik411 uff dakujem🙂
Je to trosku neprijemne, ked to pride a tecie hocikedy cez den :D
Ahojte, dievčatá,
som po 2x IUI, aktuálne 13 dpo, zajtra ma čaká odber krvi. Už 3 dni žijem v neistote, pretože v nedeľu na 11 dpo mi test ukázal ducha (konkrétne ide o značku Mamatest), dnes ráno som si robila opäť, najskôr som nič nevidela a zase sa mi tam marí duch. Posielam fotku. Možno si to len zbožne prajem, pretože mám ešte iskierku nádeje, že to vyšlo alebo tam fakt nič nie je... Ja už neviem. :( Myslíte si, že to môže byť ešte zostatkové hcg z injekcie Ovitrelle?
Zajtra sa každopádne dozviem pravdu, ale rada by som počula váš názor, čo máte skúsenosti. Ďakujem za každú radu, názor, aj keď negatívny.
Môj priateľ tam tiež nič nevidí 🙂 Ale tak čo by sme chceli od chlapa. 🙂
@crazy_girl1 zlaticko moje, odpisem ti teda ja prva.. vcera na tej foto som videla naozaj dusika , aj ta kolegyna aj tvoje kamosky tuto ..ale teraz ako pozeram tak pozeram ja nevidim nic na tejto fotke co si sem pridala :( uvidis zajtra vydrzkaj este drzim silnoooo prsty aby krv bola pozitivna! cmuk
@simik411 ďakujem za názor, moja. Ja tam tiež raz vidím, raz nevidím. Lepšie to odfotiť neviem. Ukáže sa zajtra.
@crazy_girl1 ahoj, ako si na tom, skusala si uz testnut? Drzim palcekyyyyyyyy

@waleri17 zlatko, do tretice vsetko dobre. Ziadne IVF nebude, dame posledne iui a budeme sa spolu tesit. Este nezufaj, vyjde to. Uvidis 😍🙏