icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

jjuulliisskkaa
4. okt 2017

@crazy_girl1 ach :(((( to ma mrzi, ale hlavu hore, dalsi mesiac vam to vyjde😍

zuzkass
4. okt 2017

@crazy_girl1 je mi to luto mne dosli kramy v sobotu tiez som preplakala 3 dni ale hlavu hore do tretice vsetko dobre...

anavianavi
4. okt 2017

Ahojte, chcela by som sa spytat ako dlho trva nastavenie pred IUI. Absolvovali sme viacere vysetrenia a s lekarom sme sa dohodli, ze mi pocas najblizsieho cyklu skontroluje priechodnost, dalsi cyklus skusime monitorovanie a ked to nevyjde prejdeme na IUI. Ja mam velmi dlhe cykly tak ocakavam, ze nas caka dlha cesta. Ako dlho bude trvat kym ma nastavia po tom, co nevyjde monitorovanie. Dakujem

mouse14
5. okt 2017

@zuzkass pocuj a ake dlhe cykly mas?Ked uz na 11 den si mala peknych 1,9 cm.Uzivala si nieco?

janie7
5. okt 2017

@crazy_girl1 Jeej, tak to si ma milo potesila. Ja sa len bojim, aby nenarobil viacej zla ako osohu, ale kedze cas bezi a ty si uzasny priklad, ze to naozaj funguje, tak ideme do toho😉

umelka
5. okt 2017

Ahoj žienky,snažíme sa o bábätko 3 roky,no zatiaľ neúspešne...Gyn.nas posiela na umele oplodnenie...Chcem sa opýtať tie ktoré to máte za sebou ako to prebiehalo,ako ste sa citili,vyšlo to na prvý krat bez problémov?Mám 26 rokov .

martina7905
5. okt 2017

@umelka preco hned na umele preco neskusite najprv iui

zuzkass
5. okt 2017

@mouse14 ahoj ja mam take 27 dnove niekedy 26 cykly skor 27 den..a nic zvlastne dlhodobo kyselinu listovu aciddum follicum

zuzkass
5. okt 2017

@mouse14 teraz v utorok pojdem na meranie folikulov ta zase v 11 den tak som zvedava ti potom napisem chcem skusit zase iui...teraz prvy raz skusam pit aj grepovy dzus 100%...

adulka1989
6. okt 2017

@anavianavi ahoj ked pises ze mas ist najprv na priechodnost akym sposobot ti ju budu robit?mne robili hycosy a potom som aj tak musela ist na laparoskopiu

mirka1478
6. okt 2017

@adulka1989 to vazne?ja sa chystam na hyfosu ale ak potom musia aj tak laparo tak ma vystrie.zbytocne zabity cas aj peniaze.

mouse14
6. okt 2017

@zuzkass accidum follicum treba asi na recept?Ja mam 31 dnove cykly a clostil som zobrala pekne od tretieho dna.Snad do toho 13.10 budu pekne velke a urobia IUI.

adulka1989
6. okt 2017

@mirka1478 no neviem podla toho ako dlho sa snazite my 4 roky a isla som na hycosy predpokladala som ze je vsetko priechodne kedze uz jedno dieta mame co vyslo hned na prvy cyklus ale zistilo sa ze neboli priechodne zbytocne 100eu potom laparoskopia lutujem ze som nesla rovno na laparku

mirka1478
6. okt 2017

@adulka1989 tou hyfosou ich nespriechodnia?u mna to nevyzera na endometriozu vobec.aj moja gyn aj v gyn five mi povedali ze by mi to malo stacit.

anavianavi
6. okt 2017

@adulka1989 neviem co je hyppcy. Doktor povrdal, ze sa vojde hadicou a strekne farbu aby videl. Robi sa to na 6-12 den cyklu ale u na to nic neznamena.

adulka1989
6. okt 2017

@mirka1478 skus to dufam ze ti to bude stacit a budes mat vsetko ok

adulka1989
6. okt 2017

@anavianavi ano je to usg kontrasnou latkou taka zlta tekutina tym sa len zistuje priechodnost vajcovodou neda sa pri tom odhalit endometrizia ani spriechodnit vajcovod mozno niekomu to kus preplachne niektore baby pisali no najviac pomoze asi laparka

adulka1989
6. okt 2017

@mirka1478 pri tejto metode sa neda odhalit endometrizia ani ine choroby len priechodnost sa da zistit

mirka1478
6. okt 2017

@adulka1989 no to som terzz na vazkach co mam urobit.

adulka1989
6. okt 2017

@mirka1478 neboj neviem kto tu ma ake skusenosti skus si precitat recenzie na hyfosy ja som ti len chcela povedat moju skusenost urite sa rozhodnes spraavne

zuzkass
6. okt 2017

@mouse14 segra robi v lekarni ta mi nosi bez receptu no ale sak ti napise i obvodak i gynekolog ci?u nas je skor problem spermiogram no uvidim v utorok folikumetria a ked budu pekne folikuly v piatok iui drzte prsteky nech to do tretice vijde verim ze uz nebudem sklamana...uz tak dlho na ten den cakam ...

anavianavi
6. okt 2017

@adulka1989 na to sa ani nespolieham, moj dr. povedal, ze necaka nepriechodnost. Ja som uz celkom nastavena na iui, lebo inak to nevidim. nevies nahodou ako dlho trva priprava na iui?

adulka1989
7. okt 2017

@anavianavi neviem asi sa stebou dohodnu hned po ms aby si isla na folikumwtriu a hned ten cyklus to aj zrobia ale napisem ti spravu ako dlho sa to somnou taha

jjuulliisskkaa
8. okt 2017

Ahojte, dnes som 15dpo, moja lutealka je 16dni, takze ms nemeska este. Testik bol pekny po namoceni sa jasne crtala druha ciarka, no ostalo po uschnuti len toto:(

jjuulliisskkaa
8. okt 2017

Tu je upravena priblizena foto

zuzkass
8. okt 2017

@jjuulliisskkaa no ja tam vidim peknu ciarku skus este raz alebo zajtra rano a citis sa ako?

jjuulliisskkaa
8. okt 2017

@zuzkass dakujem😘 Praveze necitim absolutne nic, ziadne chute ci nechute, ani krce ako pred ms, ani prsia, proste nic 😳 Vacsinou od 14dpo spinim a 16dpo sa mi pusti ms. Teraz som 15dpo a nic, mohol utrogestan trosku zauradovat a posunut ms?

zuzkass
8. okt 2017

@jjuulliisskkaa ja myslim ze to bude tehu...😘😘😘

jjuulliisskkaa
8. okt 2017

@zuzkass joooj zuziii kiezby si mala pravdu ❤️❤️❤️ Po roku a pol snazenia 😔

zuzsat
8. okt 2017

@jjuulliisskkaa to je pepino test? je dost pravdepodobne ze je to tehu. tie nezvyknu duchovat... a keby to bol kanalik je tam ryha ale crta sa ruzova ciarka. odporucam iny test napt dr.max tam by mala byt pekna xiarka... z vlastnych skusenosti viem ze pepino ukazuju neskor... a odporucam testovat o 10.00 rano nie z prveho mocu. alebo vecer o 21.00