IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@zuzkass ďakujem za povzbudenie. 😉 Kiežby to tak bolo.
@crazy_girl1 tiez som mala po peogesterone bolave prsia a bolesti na ms..
@crazy_girl1 no nemas zac ja som kazde iui myslela pozitivne urcite to vyslo a nic😂😂😂ale tvoj pripad to nebude neboj cakam na dobre spravy
@nikushka8 a bolo tehu či nebolo?
@crazy_girl1 nie, ani po 3iui ani po ivf..co ale nemusi byt tvoj pripad! Kazda sme ina.. u niekoho krce znamenaju,ze to nevyslo u inej prave,ze vyslo..drzim palce!
@nikushka8 ďakujem za info a podporu. Uvidíme, modlím sa, aby to vyšlo 🙏
Dievčatá, viaceré ste mi písali, ale z nejakého dôvodu mi nejde odpisovať na správy. Žiaľ, ani 3x IUI sa nám nepodarilo. Včera mi volali výsledky z krvi a sú negatívne. Ďakujem všetkým, ktorí mi, nám, držali päste. 😢
Život to má proste s nami naplánované inak. A keďže idú sviatky pokoja, radosti a lásky, tak sme si povedali, že v žiadnom prípade si nenecháme znechutiť tento čas ďalšími návštevami CARu a nezdarenými zákrokmi. Potrebujeme si oddýchnuť a úplne vypnúť.
Držím vám všetkým päste, verím, že patríte k tým šťastným, ktorým iui pomôže k vytúženému bábätku 🙏
@crazy_girl1 Ahoj,ja idem zajtra na krv po druhom IUI, ale na testoch snehobielo. Tak tiež si dávame pauzu, budem sa snažiť sami, a verím, že sa nám to podarí. Držím palčeky aj tebe, modlím sa za všetky, ktoré sa tu trápia spolu so mnou :-*

Ahojte dievčatá,
píšem sem prvýkrát, ale čítala som veľa tém 🙂 Chcela by som Vás všetky podporiť a vliať Vám nádej. 11. 11. sme boli na prvom IUI a podarilo sa 😍 🙏 Som v 5tt. Mám jeden vajíčkovod nepriechodný a manžel mal zníženú pohyblivosť spermii. Čakáme ešte na akciu srdiečka za cca týždeň, ale už sa potichu veľmi tešíme 😇 Držím všetkým palce 😉
@mirka1478 ďakujeme pekne 🙂 AMh minulý rok som mala myslím 1,4 a tú pohyblivosť neviem presne, ale urológ hovoril, že je to na IVF. Potom manžel bral Folandrol a Ečko a pri IUI v centre hovorili, že bolo v pohode 🙂 Nám bolo povedané, že vyskúšame 1x IUI a potom IVF / aj kvôli veku/ 🙂 A skúsite aj tak IUI?
@mirus100 prosim ta a kedy ti po iui ukazal nieco test? Brala si aj progesteron?
@milos32nika21 mala som Pregnyl 5000 a testla som 3 deň po IUI vedela som že bude pozitívny z neho, potom 10 deň po IUI a duch, ten postupne veeľmi jemnúčko silnel a 13 deň po IUI už pozitívny 😲😍 a to som išla aj na krv 🙂
@mirus100 takze ked som dnes 7den po iui a mala som test biely neni nic stratene.
@milos32nika21 jasné že nie ;) aspoň vieš, že už nemáš prog. v sebe a keď teraz následne bude pozitívny tak je to tehu ;)
@mirus100 ach bodaj by si mala pravdu dakujem...ozaj teplotu si si nemerala??
Musíš len veriť ;) nič iné nám neostáva :D nie teplotu som si nemerala, nejako mi to nevyhovovalo :D a hlavne sa mi nechcelo :D a ty si po prvom IUI, prepáč, ak si to už písala, nepozerala som spätne
Baby dnes je presne rok co sme podstupili iui a bolo uspesne..takze nic nieje stratene a treba verit..drzim vam vsetkym palce ❤
Ahojte baby som 10 den po iui a testy negativne mozem uz vysadit progesteron
@milos32nika21 ja som na 16.den malá iba slabulinku čiarku. Skôr som nerobila. Ja by som ešte nevysadzovala určite...
@lavender21 vazne takze este sanca mozno je aj ked su teraz testy biele?? Tak este tyzden vydrzim lebo mam este tyzden do mrchy.
@milos32nika21 určite by som nevyhadzovala 🙂 niekto má slabo pozitívny až 14 deň po IUI a neskôr 🙂

@crazy_girl1 drzim prsteky urcite to vuslo uvidis😘😘😘