icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

zoja82
13. mar 2018

@skvarocka ahoj, ja som takto bola minulý cyklus, tiež spontanny, bez stimulacie a tiež ma dosť boleli kríže po...a teraz po iui berieš aj progesteron? lebo či to nie je z toho....ja som sa tiež s progesteronom citila taka uvolnenejsia 🙂..držím palce, psychika je doležitá

skvarocka
13. mar 2018

@lili3210 a aj ty si v prirodzenom “prírodnom” cykle? Bez stimulantov?
Držím paluchy aj ja 🙂 😍

skvarocka
13. mar 2018

@zoja82 nie ja som úplne na prirodno. Akurát mi povedali že tie spermie sú s niečim zmiešané ale už nepametam s čím.

zoja82
13. mar 2018

@skvarocka a to si bola v CAR alebo ti to robil tvoj lekár?

skvarocka
13. mar 2018

Iui robia u nás v nemocnici. Majú vyhradené priestory na to. a ivf už sú špecializované centra. Takze ja mám doktora v nemocnici kde som priradená.

zoja82
13. mar 2018

@skvarocka tak to máš super, lebo ten lekár ta pozná najlepšie a dobré je aj to, že ta zbytočne nepchá hormónmi

husky48
13. mar 2018

@mirus100 jej tvoju pekne vidiet.no uvidim či bude silniet A čo Z toho bude

husky48
13. mar 2018

@adulka1989 ďakujem ti, dám vedieť 😉

skvarocka
13. mar 2018

@zoja82 keď som tam po dlhšej dobe(a po ivf) prišla na kontultaciu tak som sa všetko pýtala. On už mal pripravené všetky výsledky keďže som tam volala pár krat a povedal že všetko je v poriadku. Že proste sme medzi tým percentom párov ktorí nemajú žiadnu vadu a predsa nemajú deti.

zoja82
13. mar 2018

@skvarocka je to zvláštne ako to príroda zariadi...my sme tiež zdraví, az na ten moj jeden vajcovod...plánujem tiež zmeniť lekárku, lebo keby som sama nešla do CAR a nešla na Hyfosy, tak moja by mi este stále tvrdila, ze ved všetko je v pohode, ze máme čas...

mirus100
13. mar 2018

@husky48 moja bola ale z ranného mocu, ty si písala z pobednajsieho takze aj to veľa urobi🙂

husky48
13. mar 2018

@mirus100 áno O piatej večer som ho robila.skusim Z ranného. Dakujem

skvarocka
13. mar 2018

@zoja82 a ty máš koľko za sebou iui? A tých prírodných?

lili3210
13. mar 2018

@skvarocka Áno, úplne prirodzene, bez ničoho. My sme sa objednali do centra, lebo sa nám nedarilo. Práve v ten den dola ovu a mali sme dostatok spermií, tak doktor navrhol iui. Využili sme ponúknutú šancu a skúsili. MM mal 136 mil. spermií, niečo išlo na halosperm a cca 85 mil. Ačkových išlo na iui. Tak dúfam, že sa zadarilo. Boli sme 8. 3., tak musíme počkať do 22. 3. a už by sme mali vedieť. Kvôli pracovným povinnostiam môžme ísť po výsledky z môjho hormonálneho profilu a halospermu az 29. 3. Tak už len vydržať, veriť a dúfať. Urobiť s tým už neurobíme nič. ✊🙏😉

lili3210
13. mar 2018

@skvarocka a tiež doktor vravel, že su v takom roztoku, po ktorom zostanú tie spermie také nabudené a dlhšie vydržia.

adulka1989
13. mar 2018

@husky48 budem čakať a držať palceky

sisa217
13. mar 2018

@lili3210 v redbulle su urcite 😂😂 a nam jedna redbullova uz skoro stvornozkuje po byte 😊

skvarocka
13. mar 2018

@lili3210 tak to sme rovnako. Ja dom bola 9.3. Tak držme si palce dúfam nám to vijde. Mna už konečne dnes neboli brucho až tak ale zase mi začalo zrave obdobie. Dúfam nie na dlho 😂😂

skvarocka
13. mar 2018

@sisa217 no neuveris ale sj moj pár dni v kuse to pil a potom ráno išiel take zaniesť. A že ešte ráno v práci mali take fofry že by sa nečudoval keby mame šalene dieta 😂😂😂

zoja82
13. mar 2018

@skvarocka ja mám len jedno, ale aj tak som skoro zosalela počas tých 14 dni 😎 Teraz pauza, veľa pracovného cestovania a ďalšie až najskôr v júni

lili3210
13. mar 2018

@sisa217 no moja, dúfam, ze máš pravdu 😁🙏✊😉

skvarocka
13. mar 2018

@zoja82 áno sj my dávame vždy pauzu medzi tým. Treba. Hlavne kvôli psychickej pohode

skvarocka
14. mar 2018

Dievčatá poraďte som 6 deň po iui a stále neviem či mám ist cvicit alebo čo. Mám tlaky stále ako pred ms. Hlavne keď sedím to cítim najviac.

zoja82
15. mar 2018

@skvarocka myslis,ze by to mohlo nejako poskodit?ja tiez stale nad tym premyslam,ale myslim,ze ak ti cvicenie pomoze citit sa lepsie,tak by si to nemala vynechat..

kristinka95
15. mar 2018

Ahojte dnes 10 do po iui. Test robený teraz poobede. 😥😥😥

skvarocka
15. mar 2018

@zoja82 zrušila som cely bootcamp. Čítala som na nete že cvičenie z mierou je Ok ale bc je už extrém podľa mna. Bola som iba 2x pred Iui tak mi to tréner posúva na další mesiac. Včera má tam nenormálne bolelo cely deň. Ani sedieť ani stať. Dnes už leosie ale stále popichuje. Uvidím čo z toho vznikne. Snáď už len to dobre😊

mirus100
15. mar 2018

@kristinka95 skús testnut v deň meškajúcej ms, niečo sa tam aj marí, ale nie je dobre vidieť 😳držím palce 👍👍

kristinka95
16. mar 2018

@mirus100 v pondelok mam ísť na krv a sono tak snáď vydržím do pondelku

husky48
16. mar 2018

Hlásim, že testy boli zas len falošní duchovia. Dnes krv A S výsledkom negatívna. Už ani nevládzem plakať. Poslednykrat skúsime iui A potom koncime. Ostatným zelam viac šťastia,nech sa zadari

janie7
16. mar 2018

Ahojte, chceli sme ist na prve IUI ale nezareagovala som na stimilku clostilom 2x1tabletka- stale som mala male foliky. Tak mi na tento dalsi cyklus supli davkovanie 3x1 tabletku, no zda sa mi to uz dost vela. Mali ste prosim pred IUI niektora aj taketo davkovanie? Drzim vsetkym silno palcaky.