IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Iui robia u nás v nemocnici. Majú vyhradené priestory na to. a ivf už sú špecializované centra. Takze ja mám doktora v nemocnici kde som priradená.
@adulka1989 ďakujem ti, dám vedieť 😉
@zoja82 keď som tam po dlhšej dobe(a po ivf) prišla na kontultaciu tak som sa všetko pýtala. On už mal pripravené všetky výsledky keďže som tam volala pár krat a povedal že všetko je v poriadku. Že proste sme medzi tým percentom párov ktorí nemajú žiadnu vadu a predsa nemajú deti.
@skvarocka Áno, úplne prirodzene, bez ničoho. My sme sa objednali do centra, lebo sa nám nedarilo. Práve v ten den dola ovu a mali sme dostatok spermií, tak doktor navrhol iui. Využili sme ponúknutú šancu a skúsili. MM mal 136 mil. spermií, niečo išlo na halosperm a cca 85 mil. Ačkových išlo na iui. Tak dúfam, že sa zadarilo. Boli sme 8. 3., tak musíme počkať do 22. 3. a už by sme mali vedieť. Kvôli pracovným povinnostiam môžme ísť po výsledky z môjho hormonálneho profilu a halospermu az 29. 3. Tak už len vydržať, veriť a dúfať. Urobiť s tým už neurobíme nič. ✊🙏😉
@husky48 budem čakať a držať palceky
Dievčatá poraďte som 6 deň po iui a stále neviem či mám ist cvicit alebo čo. Mám tlaky stále ako pred ms. Hlavne keď sedím to cítim najviac.
@zoja82 zrušila som cely bootcamp. Čítala som na nete že cvičenie z mierou je Ok ale bc je už extrém podľa mna. Bola som iba 2x pred Iui tak mi to tréner posúva na další mesiac. Včera má tam nenormálne bolelo cely deň. Ani sedieť ani stať. Dnes už leosie ale stále popichuje. Uvidím čo z toho vznikne. Snáď už len to dobre😊
@kristinka95 skús testnut v deň meškajúcej ms, niečo sa tam aj marí, ale nie je dobre vidieť 😳držím palce 👍👍
@mirus100 v pondelok mam ísť na krv a sono tak snáď vydržím do pondelku
Hlásim, že testy boli zas len falošní duchovia. Dnes krv A S výsledkom negatívna. Už ani nevládzem plakať. Poslednykrat skúsime iui A potom koncime. Ostatným zelam viac šťastia,nech sa zadari
Ahojte, chceli sme ist na prve IUI ale nezareagovala som na stimilku clostilom 2x1tabletka- stale som mala male foliky. Tak mi na tento dalsi cyklus supli davkovanie 3x1 tabletku, no zda sa mi to uz dost vela. Mali ste prosim pred IUI niektora aj taketo davkovanie? Drzim vsetkym silno palcaky.

@skvarocka ahoj, ja som takto bola minulý cyklus, tiež spontanny, bez stimulacie a tiež ma dosť boleli kríže po...a teraz po iui berieš aj progesteron? lebo či to nie je z toho....ja som sa tiež s progesteronom citila taka uvolnenejsia 🙂..držím palce, psychika je doležitá