icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

skvarocka
3. apr 2018

@lili3210 tak držím palce nech to už vijde. My budeme skúšať iba klasicky doma. Povedala som doktorke že budem pokračovať od augusta po dovolenke s pôjdem hneď 3 po sebe ak sa bude dať. Od zajtra ideme na 3 mesačnú diétu a cvicit. U nás všetky baby tehotné čo makali v posilke ako bláznivé tak asi to má nejaký účinok. My sme síce dietovali a cvičili veľa krat ale krátku dobu. Asi fakt treba dlhšie a nejakým spôsobom to mat rad. Tak dúfam to pomôže. Na dobrý pocit urcite😂

lili3210
3. apr 2018

@skvarocka Aj tuto okolo nás to všetko otehotnieva, len nás to nejako obchádza. Držím palce, aby to aj vám čo najskôr vyšlo 🙂

sammantha23
3. apr 2018

@lubirosko tak uz mam po 🙂 dufam,ze to bude uspesnee a budeme sa s manzelom tesit. Ked som bola na wc tak som ale zacala trochu krvacat ale dufam,zektorých to moze byt po zakroku ,ze to s tym suvisi 😕

zdenka67
3. apr 2018

@skvarocka ja som cvicila 2 roky a nepomohlo, teraz som si dala pauzu kvoli tomuto

lubirosko
3. apr 2018

@sammantha23. Jeeehlj superko tesim sa s tebou potom napis vysledok😊✊

lili3210
3. apr 2018

@sammantha23 držím palce, aby boli krásne // 🙂

sammantha23
3. apr 2018

@lili3210 Ďakujem verim,ze sa tam objavia 😊 potom napisem 😘

adulka1989
3. apr 2018

@kufea ďakujem

adulka1989
3. apr 2018

@lili3210 aj ja budem na teba myslieť a držať palce čoskoro uz budeš vedieť na čom si dúfam že to vislo

domulka22
4. apr 2018

Ahojte potrebovala by som poradiť idem už na tretiu iui prvé dve neúspešné pri prvej som mala až tri folik.. a pri druhom iui iba jeden ale davka clostylu bola rovnaká tri denne .Bojím sa že teraz nebude ani jeden boli ste niektorá na tom podobne a zvýšili ste si sama dávku aby sa podarilo ? s priatelom sa snažime už 4rokyo babo..už som zúfala z mojho pco . Ďakujem za každý názor

santine
4. apr 2018

Ahojte zienky, som tu nova a zaujima ma, ci vam pred IUI najprv testovali priechodnost vajickovodov, a akym sposobom... Robili niektorej z vas IUI aj vo veku okolo 40 rokov? Dakujem...

sammantha23
4. apr 2018

@santine Ahoj 🙂 mne priechodnosť netestovali a pritom mam PCO a dnes som druhy den po IUI 🙂

kufea
4. apr 2018

@santine som bola na hyfosy pred IUI. Mam 32.

katusikkk
4. apr 2018

@santine
Neviem ci vo veku 40 rokov este ma nejaky vyznam IUI,kedze tam aj pokial je velmi dobra kvalita spermii ,tak uz su oslabene vajicka.
Tym nechcem povedat,ze sa to podarit nemoze,ale sance su velmi male.
Ja som napr.mala 7 folikulov, ale vajicka boli iba v 4 a aj z toho sa oplodnilo iba jedno metodou ICSI.

santine
4. apr 2018

@katusikkk no, to neznie velmi optimisticky, vsak uvidime, co povie lekar... a ako vam to potom dopadlo po ICSI?

santine
4. apr 2018

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC38...
vedecka studia o uspesnosti IUI v zavislosti od veku

katusikkk
4. apr 2018

@santine
To jedno sa vkladalo na piaty den,alenic z toho a mrazene nemame.Uz do toho nejdem.

santine
4. apr 2018

@katusikkk to ma mrzi. ja by som rada co najprirodzenejsie, IUI sa tomu tak najviac priblizuje, nech je co ma byt... a ked sa nepodari, tak aj tak chcem byt stastna 🍀

katusikkk
4. apr 2018

@santine
Ja to tiez tak beriem.😁Ono to vsetky statistiky robia centra,ale myslim.si,ze realita je ina a uspesnost je ovela mensia.
Tiez som rozpravala s babami co sme boli na vybere,na vklade a vela veciam neverim.Tak hadam to bude prirodzene 😀

santine
4. apr 2018

@katusikkk moja gynekologick povedala, ze uspesnost je 30% pri iui.... ale tiez dodala ako spominas, ze centra maju vlastne statistiky podla veku... tak neviem ako, asi je to aj individualne.

adulka1989
4. apr 2018

@sammantha23 ahoj a ako bolo naplánované a robené iui

sammantha23
4. apr 2018

@adulka1989 uzivala som hned Clostil a Pregnyl a na sone som mala az 4 folikuly a dva dni po pichnuti Pregnylu mi spravili IUI.

aleskandra
5. apr 2018

@santine mne robili priechodnosť pomocou kontrastnej látky - hyfosy, našťastie bolo všetko priechodne...vek 28 . Vyšlo nám až 3 IUI a teraz máme doma mesačne bábo 👶💓

adulka1989
5. apr 2018

@sammantha23 ďakujem držím palce

katusikkk
5. apr 2018

@santine
Ved to,ze maju vlastne statistiky ktore nikto nekontroluje.
Zober si baby v nasom veku ktore boli na IUI ktorej sa to podarilo.Na prvy x jednej z 50.
Umelym jednej z 20,takze tym statistikam neverim.
Podari sa mozno siesty vklad,lenze baby v nasom veku su vdacne ked maju jedneho - dvoch mrazacikov,cize vyjde tretie IVF.

zdenka67
5. apr 2018

Baby tak ja som bola dnes na sono, dva vajcia vľavo, 1 vpravo, v sobotu mám prísť na sono znovu a na pondelok plánujú iui... Tak verím že v sobotu mi povedia, že ideme na to

santine
5. apr 2018

@katusikkk 😔 no uvidime, co povie lekar... mozno motyka vystreli.

adulka1989
5. apr 2018

@katusikkk kamoška vkladali dvakrát po dva a nevyšiel ani jeden pokus a vek 29

katusikkk
5. apr 2018

@adulka1989
Ved to,ze mi stacila jedina skusenost a urobila som si svoj obraz o celych statistikach centier a lekarov.Ani zdaleka nie je taka uspesnost ako pisu.
Keby to nebola zlata bana,tak by tych centier nebolo ako hub po dazdi.
Aj niekedy existovala neplodnost aj ked nie v takej miere,ale hladali pricinu.Zeny do kupelov posielali,muzom hladali rozne zapaly.Lenze to zdravotnictvo nieco stoji a tak dosli na metodu zaplat si sam.
Liecba alkoholika stoji 3000 € -10 dni.Skoro rovnako aj liecba drog.zav.
Tak ta almuzna za vyber a vklad vajicka je naozaj smiesna,ked si zena este aj lieky sama plati.

domci1203
5. apr 2018

Ahojte 🙂 niekto kto chodí do GIN Fiv do NR. Ako dlho sa čaká na prvú konzultáciu? Snažíme sa o babo 3 roky ja som po laparoskopii a liečbe ureoplazmi aj s mužom a chceli by sme ísť na iui. Ako dlho sa tiež čaká na iui?