IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@zoja82 ahoooooj to uz tam mam od minuleho mesiaca to aplikacia sama mi nahodila podla menstruacie . Neverim tomu uz . Pretoze dr na folikulometrii mi to videla . Vidis nemozem sa spolahnut na appku. Beriem ju uz len na kalendar cyklov
@zoja82 vidisssss dobry naapad to ma ani nenapadlo :D pretoze ja tu apki pouzivam len od februara tohto roku a zadala som 33 dnove cykly . Super si ma inspirovala dakujem krasnee jeje cize na ktory den dam ? Na 10dc? Ovulku? To tam viem nastavit ovulku?
@claudy7000 skus tuknut na ten den a dole "daj poznámku" a potom tam máš možnosť ovulačný test a daj pozitívny a myslím, ze ti to prepočíta
@zoja82 pozri uz som to spravila tak jak si povedala ze na tu nedeli kedy. Dr povedala ze mala by byt ovulacia mi to prehodilo ale teraz mam v mesiaci april 2x plodne dni ? :D a ovulku? A ms mi nelrehodilo na skor stale mam ze 23.5 mam mat
@claudy7000 a v apríly si mala menzes toho 20teho? ono to cyklus natahuje kvoli tomu, ze v nastaveniach mas zadanych 33 dni na cyklus...ale kedze si mala ovu uz 30teho, tak si myslim, ze by ti v maji mala prist skor..
@zoja82 ano? Mam prestavit na kolko z 33? Ano presne 20.aprila som dostala menzes uz v noci to bolo silne
@zoja82 ale nemohla som mat ovulku dva krat do mesiaca ze nie?
@claudy7000 aplikácia ti nikdy nevypocita na 100% ovulaciu a cyklus. To máš iba orientačné vždy. Musíš si tam. Upraviť v nastaveniach ovulaciu. A ta dĺžka lutealnej fázy je od 14do 16dni to je taky priemer. Čiže MS by si mala dostať budúci týždeň v rozmädzi od 14.5-16.5. Čiže keď chceš testovať tak až sobotu to budeš 12dpo a to už by ti mal test ukázať pravú čiarku.. Čiže teraz zbytočne testujes ešte keď ta injekcia hcg sa až 10dni drží v tele.
@claudy7000 ovulaciu si nastav na 30.4 keďže ti 28.4 pichali hcg injekciu a po. Nej nastáva ovulácia do 48hod. Takže si daj ovulaciu 30.4
@domci1203 pozri prestavene dala som tak 🙂 len v ten mesiac mam dvoje plodne dni a ovulku 2x za mesiac :D preco to nezmizne? Ci viem to dat ja prec? A ms necham zatial na 23.5 (33dnovy cyklus) potom ked nahodou dostanem skorej , tak to prestavim a samo mi prehodi cyklus na kratsi a uz aj na nasledujuci mesiac..
@claudy7000 kludne si mohla mat ovulku dvakrat do mesiaca, lebo to su dva rozdielne cykly a to sa nevylučuje..tak isto ako môže vyjsť, ze ma niekto menstruaciu dvakrat do mesiaca...telo sa neriadi normalnym kalendarom a @domci1203 ti radi spravne s tym testovanim
@zoja82 fiha tak to som nevedela 🙂
@claudy7000 ale toto máš apríl
@domci1203 ano to cely mesiac jea april , len ta spodna ovulka aa plodne dni su realne, a to vrchne zaciatkom mesiaca to asi nie neviem
@claudy7000 tým horným sa neriad dôležité je pre teba to spodné ovulácia od sledovaná dr. A ukáž máj ako ti to hodilo ms.
@domci1203 takto. V maji podla apky ani nemam mat ovulaciu az v juni
@claudy7000 podla mna je zvlastne, ze lutealna faza po ovu je taka dlha...mávas nepravidelny cyklus?
@claudy7000 nastav si lutealnu fázu 16dni. A v máji bude ovulácia len si ešte nastav dĺžku lutealnej 16dni
@zoja82 ja neviem ako som mavala ovu predtym praveze . Ja ani cykly mesiace alebo roky dozadu nemam pozapisovane. S apkou som zacala az vo februari tohto roku . A preto mam nastaveny 33 dnovy cyklus lebo posledne dva alebo jeden bol 33 dnovy ja nemam zhrnute ako to mavam aspon pol roka vies ? Nevedela som zadat v apke na zaciatku moj cyklus aky mam tak som dala 33 dnovy acyklus naposledy taky aj bol presne na toho 20.aprila . Ale jedno viem , ze ms mam kazdy mesiac pravidelne , ani raz mi nevynechal, ale su tam odchylky paru dni mozno . Vzdy som vedela kedy cca mam mat
@domci1203 tam sa da nastavit lutealna faza ? Ze nie len dlzka menstruacneho cyklu?
@claudy7000 v nastaveniach si daj dĺžka cyklu 33dni dĺžku lutealnej 16dni
@domci1203 33 dni to mam .. a teraz pozeram ze lutealnu som mala na 14 dni nastavenu. Pozri. Mam dat,pouzit priemer?
@claudy7000 nastav si 16dni lutealnu a potom ti to hodí snáď už dobre. Ukáž ako ti to hodilo termín ms keď si si dala lutealnu 16dni
@domci1203 pockaj pozriem . Tusim zesa to nezmenilo
@domci1203 ostalo to tak

@claudy7000 pozerala som to este raz a podla toho co pises si mala injekciu pichnutu 28.4. a teda ovu mohla byt 30.4. alebo 1.5., takze dnes si cca 7DPO...ak mas lutealnu fazu 14dni, tak menstruacia by mala byt cca 14. - 15.5. ..ako aj @domci1203 napisala...skus si upravit tento kalendar a dat ovu na spravny datum a same ta to bude navigovat, ja tuto appku tiez použivam