IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Dievčatá,len sa potrebujem uistiť 🙂 IUI mám plánovanú na sobotu 9:00,pregnyl si mám pichnúť dnes o 21:00-nie je to veľmi dlhý časový odstup?Viem,že zvyknú lekári dávať aj 12 aj 36 hodinový odstup,len mám strach či už nebude neskoro :/ Predchádzajúce 2 pokusy(neúspešné) som mala len z 12 hod. odstupom,ale teraz sme v inom centre.Mali ste tu niektorá úspešnú insemináciu s dlhším odstupom od pregnylu?
@zoja82 Práveže ma štve,že sme už v druhom centre a aj tu idú len na náhodu,lebo sa riadia len veľkosťou folikulu a aj to len z 1 sona :( včera som mala 9ty deň a dominantný folikul 16mm a čakala som,že ešte aspoň v piatok ma zavolajú na sono ako rastie ale prd :( podľa mojich sledovaní a skúseností mi vychádza ovulácia zhruba na tú sobotu,len by som bola spokojnejšia keby som vedela,že sa urobilo všetko čo sa dalo aby to nebolo zbytočné
@zoja82 mne urobili iui v deň pichnutia ovitrelle to bolo asi o 9 tej a iui o 14:00
@zoja82 predchádzajúce sme mali pred rokom vo februári a máji a nikto netuší,prečo sa nám nedarí ani prirodzene ani s pomocou,pretože sme úplne v poriadku :/ muž má spermiogram v pohode,robený už tisíci krát,ja urobenú imunológiu,hematológiu,endokrinológiu,laparoskopiu-všetko OK,vyskúšané všetky dostupné voľnopredajné lieky aj tie od lekára a nič :/ už len genetika nám ostáva
@zuzik1985 to je teda riadne zakliate...ale verim, ze to pride, len sa to z nejakej priciny natahuje...my sa zatial snazime 16mesiacov ale ja uz mam 33, tak sme to zacali riesit v CAR, tam sme aj po prvej iui zistili ze mam jednu stranu nepriechodnu, skoda ze tu na ktorej bolo robene prve iui...a teraz je to na spravnej strane, tak verime...
@claudy7000 moc veľmi to máš rozpite že není vidieť ani ci je tam niečo alebo nie.
@domci1203 ano ved prave.. kvoli comu to moze byt?
@claudy7000 chybný test
Žienky na základe krvi a folikulometrii stanovia kedy bude ovulácia a tak naplanuju IUI? A hcg injekcia by sa mala pichnúť 36hod pred zákrokom? Mňa pondelok čaká kontrola a odber krvi.
@domci1203 drzim palceky 🤗😇 ci budes mat foliky ?
@claudy7000 ďakujem 🙂 tak folikuly budú lebo mam stimuláciu a po laparke som tak si myslím ze budem pekne reagovať 🙂
@domci1203 ako dopadla laparoskopia?
@claudy7000 dobre🙂 ľavý vaječník odstránili zrasty a spriechodnili a urobili mi drilling na oboch vaječníkov kvôli pco. Po operácii som bola 2tyzdne PN lebo odstraňovanie zrastov bolesť úplná ale stálo to za tu bolesť. Lebo menštruácia sa mi upravila a je pravidelná a sama ovulujem čiže super. Stalo to všetko za to 🙂

@domci1203