IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@zdenka67 no ja mam skontrolovaný, OK, a vieš, že manžela si vôbec napametam ci kontrolovali.. viem ze ma AB skupinu ale tusim pozitív. Takže po tejto stranke by to malo byť OK. Podľa mňa si vytváram ja protilátky proti mimi...dufam ze to zistia týmito krvnými testami, lebo mi vôbec nepovedali čo z toho idu testovat len ze rozšírenu imunologiu... ale čo si pod tým predstaviť neviem.. a ked som sa ho chcela pýtať dalej tak ze sa ponáhla do labáku... takže uplna demotivácia a zmetenosť.
@zoja82 mne progeteron nerobil nic take zle. Ziadne PMS od neho som nemala ani prsia naliate nic vobec🙂...mne skor robil zlotu duphaston tvar od neho som mala otrasnu aknozna plet uplne nafuknuta ako balon vsetky PMS priznaky no otras nieco cele zle.Aj teraz po IUI mam mat progesteron🙂
@zoja82 duphaston som raz brala a prehltala som ho
@adulka1989 a nezatazoval travenie?
@zoja82 to bolo dosť dávno veľmi si už nepamätám lien viem že má brucho pobolievalo
@adulka1989 ináč obsahuje laktózu a kto ju nemusí môže mu byť z toho zle čo to progesterón neobsahuje
@adulka1989 tak z laktozy by mi nebolo dobre,by som bola vyhadzana este viac ☺
@domci1203 joj to je smutné 🙄😔 ale ver že porastu
@claudy7000 pocjybujen ked teraz za dva dni nic tak neviem ci sa stane zázrak :(
@domci1203 myslíš že z ovulky ten mesiac nic nebude ?
@claudy7000 myslím si ze áno nechcem si dávať falošné nádeje lebo za dva dni by porastli a neboli by rovnako ako pondelok.
@domci1203 ty si vlastne co brala?

@zoja82 ahojky, ja som tiez ospala, mam aj bezne velmi nizky tlak ale teraz som spomalena viac nez obycajne 😒 Tie tablety mi podrazdili sliznicu (vytok, svrbenie) a uplne ma presla chut na sex. V ustach mam zvlastnu chut 😖, zalieva ma horucava, je mi teplo, sem tam potom zima. Ale nic tragicke, len sa zaujimam, co to robi inym zienkam 🙂