IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@adulka1989 na drzovku - dovolite? sadnem si, a ak by este bol problem, so zazerackami alebo podobne, kludne dodaj, ked budete tehotny/a vy, ja vas rada pustim a usmev 🙂 ludia ostanu zahanbeni (aspon ti, ktori maju chrbtovu kost) ide o teba a o babo, takze
@zdenka67 neboj zahanbil sme ich len dlho som nestála lebo hneď sme vystupovali ale oni nevedia ako ďaleko človek ide
@adulka1989 ja som s väčším bruškom šla len občas metrom a vždy ma niekto pustil, mala som šťastie. Ale v autobuse sú sedadlá označené tým zeleným krížikom, podľa mňa ak by si "vyhodila" niekoho z takého sedadla nemohol by ani pípnuť 😉
@lavender21 ano, pokial je tam zeleny krizik jasne, jasne, ze by som nesla vyhodit staru pani/ stareho pana - ja to skor myslim na decka a pubertiakov alebo muzov
o chlapoch ani nehovorte, moj lekar ordinuje na prijme na gynelokogicke odd. a neverili by ste kolkokrat tam sedia chlapi, ktorí prisli ako doprovod so zenami a nepustia sadnut ani tie co tam pridu s bruskom a čudujem sa, ze ani ich zeny im nic na to nepovedia..
@zdenka67 práveže na takom väčšinou sedia pubertiaci a tam ťa musia pustiť, tak som to myslela... 😇 Jasné že nie keď je tam babka... 😉
@zoja82 to je kapitola sama o sebe tí chlapi 😂
@adulka1989 na 11 den po iui som mala na teste dr max toto..a uz mame 9 mesacnu slecnu
@sisa217 a to si malá po zaschnutí alebo ako mne hneď do 3-4minut bolo vydno slabucko a po zaschnutí vydno ale zas slabšie tak neviem asi kanalik zas skúsim v nedeľu
@adulka1989 to bolo po zaschnuti..skusim ho najst no neviem ci po roku a pol tam bude este nieco vidno 😊
@adulka1989 nasla som..paci sa..aj po roku a pol je to krasne videt
@sisa217 krásné no ak v nedeľu nezosilni tak nič z toho ale nevadí pôjdem na ďalšie iui
@adulka1989 držím ti palce, aby zosilnela 🙏
@zoja82 ďakujem moja
@adulka1989 podari sa urcite
@domci1203 drziiiiiiim palcekyy aby to vyšlo ☺️🤗🤩
@claudy7000 ďakujem pekne 🙂
Dievčatá beriete niektorá liek Letrozol? Nemali ste problém ho kúpiť?
@alaza ja som ho brala nedavno.. Jak myslis problem kupit? Doktorka v car mi ho predpisala a v lekarni skm si ho isla vybrat

@lavender21 no ja keď som čakala prvé bruško väčší ako ja tlačenica nenormálna a nikto z celého autobusu nemal ochotu má pustiť sadnúť