icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

alaza
18. máj 2018

@claudy7000 no mne v lekárni povedali ze gynekolog mi ho nemá právo predpisovat len onkolog a teda ze ked uz to mam budem doplácat 14e.... a pritom gynekolog mi povedal ze to bude par centov. V akej lekárni si ho kupuješ?

claudy7000
18. máj 2018

@alaza coze??? To prvy krat pocujem toto.. Cosi. Ta ja v lekarni piloe ci ako sa vola to je hned ako je v ba iscare. A este lekarnicky som sa pytala co je to za liek lebo na nete sa o nom docitas hrozostrasne veci napr. Ze je na rakovinu prsnikov a bla bla.. Pritom to len drzitel toho lieku nema este licenciu ci co na uvadzanie aj inej veci co sa moze liecit letrozolom. To je hormonalny liek a v lekarni mi povedala lekarnicka ze nemam sa nic bat ze v iscare bezne predpisuju doktorky babam ten liek. Na rast folikulov. Mala som to predpisane na recept a platila som zanho okolo 5eur.. I to mi bol predpisany len jeden blister (10tabletiek) to su take uplne malicke tabletky. Cize zeby v tvojom pripade ho nemohol predpisovat gynekolog? Tomu nerozumiem.. Sice v car su viacej ako gynekologovia ti lekari. No ja neviem...

alaza
18. máj 2018

@claudy7000 no ja teraz tiez neviem.... mne ho predpísal lekár z CAR...a takto ma lekárnička odbila v lekárni Dr.MAX.... mam to objednané na pondelok za 14e. Tak neviem čo mam spravit.

claudy7000
18. máj 2018

@alaza to kolko toho ti za 14eur predpisala? Ved to je vela. Skus ist ak mas do inej lekarne.

alaza
18. máj 2018

@claudy7000 v prvej ma hned odbili ze take lieky oni nemaju, a v tejto mi to objednali s veela rečami okolo toho. Na recepte mam 10(tabletiek) ale ze najmenšie balenie je 30..tak si to musim zobrat cele. Pokusala som sa volať do inej lekárne ale piatok večer uz toho vela nevybavím...

claudy7000
18. máj 2018

@alaza ahaaa dost blbee :/

alaza
18. máj 2018

@claudy7000 no tak to teda je, hlavne ze som sa pýtala, že či nie je problem s dostupnosťou... :D ale tak čo už..kazdopádne dakujem za reakciu

claudy7000
18. máj 2018

@alaza no ja som stym problem nemala ihned mi dali ten liek 💊

domci1203
18. máj 2018

@alaza v lekárni dr max tiež s pripomienkami mi. Ho objednávala a nakoniec mi zadrela ze to existuje iba balenie kde je 100tbl. Ze menšie sa nepredpisuje. Tak som isla potom do lekárne kde je aj Gin fiv a tam mi pekne vytiahla z 30ks balenia jeden blister kde bolo 10tbl a platila som do 5€zaň.

alaza
18. máj 2018

@domci1203 no nabuduce to asi tak spravim ale nakolko som bola teraz prvy krat v gf tak som isla odtial taka vystresovana plna informácií...ze ma vôbec nenapadlo ist do lekárne...no a tu u nás vidim, že bieda....

normab
18. máj 2018

@alaza treba chodit k nim do lekarne..u nas ani nevedeli co je ovitrele 😏 a tiez mi vybrala jeden blister.. inak to nieje este uznany liek na plodnost ale na rakovinu prsnika zato asi chcela od onkologa

happy30
19. máj 2018

Baby...minuly/10.Maj/ štvrtok mi robili IUI,den predtym mi pichli ovitrelle...6den po inekcii robeny test/dolny/a dnes 10den po IUI..test horny..povedzte ze tam nieco vidite...pls

ceklis
19. máj 2018

@happy30 ja vidím ❤️

tyty64
19. máj 2018

@happy30 Je tam 🤗

zdenka67
19. máj 2018

@happy30 je to tam podľa mna

domci1203
19. máj 2018

@happy30 ja vidím 🤗❤️

happy30
19. máj 2018

A neodolala som večer som testla zas...či nebol chybny test...neveriiim..ešte dožiť do štvrtka,bude krv a sono...jupiiii

happy30
19. máj 2018

Tie vrchne si nevšimajte...len som porovnavala testy z prveho tehotenstva

happy30
19. máj 2018

Moje prvé IUI..a dr..že z Vašou diagnozou to bude len cestpu IVF..

tinni
19. máj 2018

@happy30 gratulujem 😉Prosím ta s akou diagnózou sa vam podarilo iui?

claudy7000
19. máj 2018

@tinni aj ja gratulujem a tiez by ma to zaujimalo🍀😍☺️
@happy30

adulka1989
19. máj 2018

@happy30 gratulujem ja som včera testovala na 11 dpo iui a zdal sa mi tam kanalik

adulka1989
20. máj 2018

Tak hlásim dnes 13 dpo iui a môj test bieloba takže sa môžem pripravovať na ďalší pokus nevadí

claudy7000
20. máj 2018

Dobre ránko zienky🤗☺️ ktora mi opise cely priebeh ako to je pri inseminacii (iui)? Tak mi teraz napadlo ze ak sa nam uz nebude chciet prirodzene dlho skusat, tak keby som sa odhodlala ist na iui ze ako dlho to trva, co vsetko pri tom treba a tak kolko to vyjde financii, aj ked sa mi cosi mari ze v iscare stoji iui 150€ ale co este okolo toho.. Dakujeeeem 😚

domci1203
20. máj 2018

@claudy7000 prídeš na konzultáciu aj s partnerom. Potom ti urobí vyšetrenia kultivaciu ti odoberie a ked bude negativna nasadí ti dr lieky na stimuláciu bud od 3dc do 7dc alebo od 5dc do 9dc. Potom medzi 10-12dc pojdes na odber krvi na lh hormón a estrogén a tiež aj na folikulometriu a podla výsledkov krvi ti dr povie kedy si mas pichnúť ovitrelle a prísť na iui. Podmienka pri iui je priechodnosť vaječníkov a tiež nanajvýš mierne zhoršený spermiogram.

domci1203
20. máj 2018

@claudy7000 v Gin Fiv to stojí 120€ plus lieky tak cca 50€ a spermiogram 30€.

domci1203
20. máj 2018

@claudy7000 a po inseminacii sa berie dvakrát denne vaginálne progesteron 200mmg a ak sa na 14den po iui potvrdí krvou ze si tehotna tak potom prohewzeron berieš az do konca 1ttimestra

ruzicccka
20. máj 2018

Baby zijem v UK v Juny idem na Slovensko
Budem na slovensku cca 2-3 tyzdne maximalne
Mesiac viac nemozem ... chcem sa spytat ak By som si vyziadala sama u lekara IUI ...
Aky by bol postup ak by mi to ... schvalil
Ako dlho by som musela byt na Slovensku ? Snazime sa o babo 2 roky
V january som potratila ...
V Uk mi ponukaju IVF ale ... neviem ci by som do toho mala ist ..pocula som ze IUI je menej riskantne najde sa Tu niekto kto by mi vedel poradit ?

claudy7000
20. máj 2018

@domci1203 dakujem ti krasne za taketo rozpisanie😘☺️🤗😘.. No nie je to az tak draheee noooo. Da sa.. A ja neviem ako som natom s vajcovodmi nemam nato robene ziadne vysetrenia. Ostatne by sa dali. Spg mame aj na prirodzene oplodnenie len moze a nemusi to dlhsie trvat.

zoja82
20. máj 2018

@ruzicccka ahoj, kludne môžeš ísť sama od seba do centra a myslím, ze ti to urobia. Najskôr ti pozrú folikuly a zoberú krv a ak netreba, tak urobia aj bez stimulácie..ja som prvýkrát prišla do centra na 8dc, sama som tam volala a chcela skúsiť iui, videli folikul a tam mi zobrali krv, potom ešte raz som bola na krv a o par dni bolo iui..takze v poho to stíhate do 10dni všetko