IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@adulka1989 mne aj ten moj pride uz pomaly čistý... Slabo je tam
@adulka1989 vyzera u mna tiez je uz asi prec🙃
@claudy7000 dakujem aj Tebe a vsetkym tu babam drzim prsteky..
uvidime najblizsie dni ci sa ukaze aj druha ciarka🎀💖🤗
12dpo testy negatívne takže 1iui neuspesna. Zajtra vysadim progesteron a stredu na krv pôjdem
Ahojte baby 😊 Navstevujem GYNFIV v NR. v stredu vecer o 22:00 pichnuti pregnyl-rano folikul v lavo 18mm+sliznica 8mm. V piatok rano o 8.00 1.x IUI. IUI v pohode za 2 minutky bolo vsetko hotovo. Cez den som spinila-na to ma aj upozornili.Manzelov SPG vynikajuci. Od piatku neznesitelne bolesti-tlaky v lavo, krce, sediet som nevedela+horko tazko sme mali vecer aj styk-lekar povedal ze mame IUI potvrdit stykom este v ten vecer. Odvtedy bolest v strede +krce, pichanie, vetry, aj mocim vela. Aj chodit chodim skrcena. Kazdych 12 hodin od IUI Progesteron... mala niektora z vas take bolesti od piatku vkuse? Je to normalne alebo mam zajst k dr.?
@kikuska9935 ahoj, ja som to prvykrat mala tiez tak, ze ma dost prve dni bolievalo podbrusko, aj kvoli tomu pregnylu tolko chodis na wc a nafukovanie moze byt aj z progesteronu, myslim, ze by sa ti to malo unormalnit do par dni
@zoja82 ahoj 😊 dakujem za info. Este v zi ote som nemala kontrakcie, ale ta bolest je cca taka. Akoby mi stahovalo brucho ci co a musim to rozdychat. Potom to prejde a o chvilku zas ... uplne ze este horsie to je ajo po Laparoskopii ktoru som uz absolvovala 2x.... uvidime..
@kikuska9935 tak to si radsej zavolaj k lekarovi, ked to mas take silne krce..ja som mala take krce ako ked mas velmi silnu ms
V sobotu o 22:30 pichnuty ovitrelle
Minulu sobotu
Dakujem
Dievčence koľko sa ovitrelle drži v tele? Pichali mi ho pred 10 dňami pred IUI, dnes som skusila testnúť a bol tam slabý duch.. máte skusenosť?

@boba82 ja uplne v pohode... V sobotu minulu jak som pichla ovitrelle tak v nedelu od poobedia asi cca ma bolel spodok ze som nevedela ci dame este styk... Neviem ci to bolo kvoli ovulke alebo co a mali sme planovany no dost casto aj podla seba sme davali nie len ako nam urcila dr.. Dr mi urcila na nedelu vecer a pondelok co bol minuly, no my sme mali v piatok, v sobotu, v nedelu 2x, a v pondelok v noci....a potom poslednom styku ma ihned tak zacalo bolieť, pichat v podbrusku ze neskutocne. Jak keby som uz ms mala dostať... Po par min to prešlo.. A odvtedy nic nic nic.. Preto neviem ci som mala ovulku v nedelu den po injekcii vecer alebo v pondelok vnoci rovno po sexe? Tym si ozaj niesom ista lebo neviem ani spocitat dobre ze kolko dpo som. A teraz uz pomaly tyzden mi nic nie je... Co myslis? A tebe drzim palcee 🍀 aby to vyšlo ☺️