icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

zoja82
5. jún 2018

@kofeinka no mne sa ovitrele vyplavila velmi skoro a uz od 7dpo som nemala ciarky na testoch, tak ti drzim palce, ja si myslim, ze to uz je ta vytuzena 🙂 ako sa citis?mas aj nejake priznaky?

1983andrea
5. jún 2018

Ahojte baby, sa vám sem votrem. Ja po prvom umelom oplodnení som tehotná nezostala. Mala som 29 vajíčok, oplodnenych bolo 9 a z toho ostalo len jedno. Robili mi ket, no neúspešne. Druhé umelé oplodnenie som absolvovala až po 3 rokoch, mala som 32 vajíčok, oplodnenych 12 a zamrazili dve embrya po predĺženej kultivacii, mam ich obe teraz vložené.Momentalne som 6 deň po ket, tak čakám.... Na zazrak🙂

zoja82
5. jún 2018

@1983andrea ahoj, držím ti velmi palce, vydarí sa, ver tomu 🙂

zoja82
5. jún 2018

ahojte, ja som dnes bola na 12dc na kontrole po prvom pokuse s Clostilom, vyzera, ze zabral, lebo mi narastlo na pravej (spravnej strane) 15mm a 10mm a na lavej tri cca 10mm..som zvedava na ktorý den urcia iui..a teda som zatial na pochybách ci ist na dalsie iui, lebo minuly cyklus bolo neuspesne

1983andrea
5. jún 2018

@zoja82 ďakujem 🙂 a podobne, nech ti to vide, držím palce🙂

kofeinka
5. jún 2018

@zoja82 tak to si ma potesila, citim sa fajt obcas citim pichnutie na lavej strane tak si vravim ( nieco dobre sa tam deje) nastavila som si v hlave ze je nam vsetko naklonene a teraz to uz dame 🙂 a ked vidim, ze bojujete vy babuse tak si vravim nenecham vas v tom same ;) ty nevahaj, ked budu pekne foliky chod to toho, moj muz tvrdi ze to treba skusit viac krat po sebe. Drzim silno prsty a verim ze budeme uspesne 😍

kofeinka
5. jún 2018

@1983andrea budem silno mysliet nech sa podari

zoja82
5. jún 2018

@domci1203 inak ako pozeram na tu hornu fotku a mam to otvorene na pc, mne sa tam zda duch, ja ti nechcem davat prazdne nadeje, ale nevzdavaj sa este

zoja82
5. jún 2018

@kofeinka všetky bojujeme a urcite sa raz vsetky dočkáme 🙂 ty sa pekne šetri a čakame dalšie foto pozitivnych testov 🙂 mne akurat volali, ze by mala byt iui v piatok, ale by som musela ist do ba, tak z toho nic tento mesiac nebude...budeme sa snazit prirodzene a uvidime, dobre je ze viem ze mame folik na spravnej strane

domci1203
5. jún 2018

@zoja82 je tam. Čosi a ked ti poslem foto včerajšieho testu inej značky tam je lepšie vidieť tak som. Zmätená prečo clearblue negatívny

domci1203
5. jún 2018

@zoja82 včera večer iny test6inej znacky ranonzenro test ledva viditeľná ciarka večer toto. A dnes ranp iny test ledva viditeľná čiarka

zoja82
5. jún 2018

@domci1203 toto je naozajstny duch, lebo aj šírku to má ako normálna čiarka, ty ten progesteron nevysadzuj a nestresuj sa, skus si urobit test zajtra, ja viem, ze sa ťažko čaka

domci1203
5. jún 2018

@zoja82 tento skúsim zajtra ráno testnut ze co. Ach toto čakanie je najhoršie :/

zoja82
5. jún 2018

@domci1203 ja viem a hlavne ta neistota..dufam, ze zajtra rano bude ciarka silnejsia 🙂 kolky dpo budes mat zajtra?

kofeinka
5. jún 2018

@zoja82 aj som ti to chcela napisat. A preco nie Ba mozno to bude to prave ;)

kofeinka
5. jún 2018

@domci1203 inak ja ho tam tiez vidim 😍

tyty64
5. jún 2018

@zoja82 S tolkymi folikmi urcite chod 🙂 Vyzera to naozaj nadejne. Máš na pravej strane dva krásne foliky. Ideš kedy na Ďalšiu kontrolu?? Držím palce. Teraz to musíš dať. Toľko folikov.....Ja by som šla aj do BA kvôli tomu. Je tam väčšia šanca pri to IUI. Ktovie ako zase za mesiac zareaguješ a kde budú aké foliky. Sú to silné lieky, tak to treba využiť. Urobte si s manželom krásny výlet 🙂

domci1203
5. jún 2018

@zoja82 zajtra budem 14dpo už. Test som skúsila teraz a čiarka zoslabla

zdenka67
5. jún 2018

@domci1203 treba z ranného moču, ja som mala poobede tiež slabšiu, skús ráno

adulka1989
5. jún 2018

@zoja82 to máš teda dosť vajok aby ti nezanitli iui nechcú robiť ak sú viac ako tri ale všade ináč držím palce

adulka1989
5. jún 2018

@domci1203 nevysadzuj progesteron máš pekného ducha a to ze je slabšia čiarka ešte nemusí bit zle každý má ráno a poobede inac

adulka1989
5. jún 2018

Baby potrebujem aj ja radu dnes folikumetriu 13dc folk veľký 20mm myslíte že mám šancu o dva dni na iui nemám doma muzika ináč by už spravili dnes

mouse14
5. jún 2018

@adulka1989 ahoj, podla mna sanca tam je.Folik je tam prasknut moze neskor

adulka1989
5. jún 2018

@mouse14 co ak praskne už dnes popichuje ma na tej strane a zato som si nedala pichnúť ovitrelle že račej v deň iui

domci1203
6. jún 2018

@adulka1989 všetky testy ráno negatívne úplne ani duch nič. Tak zajtra pôjdem na krv len aby mali všetko v systéme dnes nestíham kvôli práci

domci1203
6. jún 2018

@zdenka67 ráno testy všetky negatívne tak nič z toho

zoja82
6. jún 2018

@domci1203 to ma mrzi, lebo podla toho ducha to vyzeralo dobre, neboj este treba skusit dalsi cyklus

normab
6. jún 2018

@adulka1989 no praveze kebyze si pichnes ovitrelle dnes tak ovulka bude do 36 hodin.. ja som tak bola 20mm folik, ovitrelle, o dva dni iui..

normab
6. jún 2018

@domci1203 do rite, co je s tymi testami 😑 nevadi zlato, prve bolo len take pokusne 😚

kofeinka
6. jún 2018

Takze ja dnes robeny teraz test. Ja tam nieco vidim ale oproti vcerajsku velmi slabo. Plus dnes rano som mala krvavu vlozku a krvavy hlien vysiel pri sprchovani. Neviem co si mam o tom mysliet a neviem ci nezavolat dr.