IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
11
Nie je toneskoro?
Boze dievcata tak vam moc dakujem za to co mi pisete. Neviete si predatavit ako ste mi teraz pomohli. Moja dr mi nezdviha telefooon. Uz som to chcela zabalit ale vy mi davate nadej. Tak snad sa tam nieco deje. Dakujem
Tak som sa dovolala mojej dr. Vraj mam prist na krv. Boze tak strasne som sa zacala bat.
@zoja82 ahoj 😊 tak som si povedala ze este pockam do utorka a ked to neprejde tak zavolam dr. A preslo 😂😂😂 takze uz od vcera od cca obeda je vsetko v poho. Sem tam pichne v podbrusku v strede, ale inak vsetko ok. Tak este pockat do bud.piatku-krv a uvidi sa. Len ja som hrozne nedockava ( baran) tvrdohlava a smoliarka....
@kikuska9935 tak super, ze uz je dobre a dávaš si aj progesteron?
@zoja82 ano ano...kazdych 8 hodim mam progesteron laadepharma 200mg.... asi z neho mi bolo az tak zle ale uz si asi telo zvyklo.
@kikuska9935 môže byt aj z toho a aj z ovitrelle, lebo je to dosť veľa hormónov v krátkom čase a aj pri inseminácii dochádza k poškodeniu maternice trosku, tak preto môže byt aj ten výtok krvavejsi, ale ked uz je kľud tak sa šetri a oddychuj
@domci1203 to ma mrzí dúfam ze krv bude pozitívna
@normab áno to je síce pravda ale môže nastať aj skôr pri prvom iui som ju musela mať v deň pichnúťia iui lebo vtedy ma bolelo všetko potom už nič a bojím sa ze môže nastať aj sama od seba práve dnes
@normab pardon tebe som chcela napísať ze v deň pichnúťia ovitrelle pri prvej iui som musela mať ovulku v ten den lebo vtedy ma všetko bolelo potom už nie a teraz možno sama nastane a potom by už mohlo bit aj neskoro preto mi neukázali pichnúť zajtra folikumetriu a uvidíme co z tohi
@zoja82 dnes sa chystam okopavat zahradu 😂 ved mi lekar povedal ze mam fungovat normalne 😂😂😂 ale uz nic necitim a zas kvoli tomu zacinam stresovat... 😔
@kikuska9935 tak hej, ako normalne, ale zase neprenasaj nejake tazke veci
Tak ja mam krv negatívnu žienky. V júli druhý pokus
Nas druhy pokus je neuspesny :( krv tehotenstvo nepotvrdila...

@kofeinka a kolky dpo si? zeby to mohlo byt uhniezdovanie?