IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Utrogestan sa moze uzivat ustne, alebo vkladat zo spodu. Niekto ma zaludocne problemy ked si to vklada ustne
@jana171218 ja som sa cítila úplne ako netehotná, myslela som si, že nevyšlo... Tehotenskému testu som nemohla uveriť... 😁 Až potom mi začali nevoľnosti... Ja som si robila test na 16.deň po IUI.
@jana171218 mne bolo zle, unavena som bola a nechutilo mi jest, podla mna vplyvom duphastonu, potm mi zacala brutalna migrena 3 dni a do toho krvacanie, takze som brala, ze som dostala menzes a este aj chytila depku, potom mi moja sucka lahla na brucho, zacala skucat a doniesla mi na brucho jej granulky z misky a na druhy den som si robila test a to som uz revala jak male decko, aj s manzelom :D posielala som fotku kamoske, ci to vidi aj ona, alebo sa mi to sniva
@jana171218 ja som bola v piatok, tak dnes som 6 ty, inak nič zvláštne nepociťujem, len po Utrogestane som mala 2 zavrate a prsia naliate
@jana171218 ja som sa stale citila ze ide dostat ms o chvilu, aj ked som mala testy pozitivne aj potrvdene z car 🙂 trvalo to hadam az do 8tt
@laglag asi tak podobne som na tom aj ja. Vela jem, prsia naliate ale inak nic...
@jana171218 ahoj robila si si test? Ja dnes ale bol negatívny, ku tomu všetkému mám črevnú virozu
@laglag ahoj este nie, este je skoro..... dr vravel o 14-15 dni, takze este mozes mat //, skus neskor 🙂 . Ja necitim nic iba z toho pregnylu alebo utrogestanu navaly tepla, zimnica a teplo no na nervy niekedy. Vonka teplo a mna trasie od zimy ☹
@jana171218 ani mi nehovor, teraz mám aj teplotu, pichá má v ľavom vajecniku, a hrozné má hlava bolí, ja som úplne k.o., chrípka a Utrogestan úplne zlá kombinácia. No vyskúšam teda ešte neskôr, dnes mám 10 deň po IUI
@laglag no mas pravdu , aj tie hormony robia svoje , aspon moje telo tak divne reaguje.... ach... tak drzim palce !!!! A testuj len koncom tyzdna, resp ako Ti povedal dr.?
@jana171218 mne povedal že keď príde menzes skor vysadiť Utrogestan, alebo zobrať celý a prísť na krv. Vo štvrtok mám mať oficiálne menzes, ale vraj s Utrogestanom nemusi prísť, tabletky mám akurát do piatka. Aspoň ducha som rátala na teste
@jana171218 ja som tehu test robila aso po 7-10dnoch ale bol negativny...az krv sa potvrdila...prvy priznak bola zapcha :D skor ako zobrali krv...
@laglag ja som si prvý test robila 16 dní po IUI a mala som tam len ducha. Až som šla za manželom či tam on niečo vidí... 10 dní môže byť ešte skoro, nezúfaj 😉 držím silno prsty
@lavender21
@kacorsita ďakujem vám, len sa mi nechce veriť žeby som mala toľko šťastia na 1x
Kočky, držím Vám palce... ja idem na 2.IUI, ale to sa musím dať dokopy... lebo sa moje telo rozladilo ;(
@kecalkova Ahoj držím palce. !!!! Ako myslis rozladilo? po tých hormonoch?..... ani mne nerobia dobre..... pojdem aj ja do druheho ak z tohoto nic, ale uz teraz sa bojim tych hormonov je mi z nich nanic :/

@kecalkova 🙂 nie, berie sa to buď perorálne alebo sa vklada