IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@lavender21
@megan777 mne nedali nič. Bola som včera na iui. Síce mám bolestivú ovulku ale dnes má boli celé spodné brucho. Ale to už nie od ovulky. Mali ste bolesti aj vy? Keď som bola naposledy ored rokom tak má bolelo až od 4ty dna
@skvarocka zdá sa mi, že som mala bolesti hneď, ale už si nie som istá, bolo to pred dvomi rokmi...
@lavender21 a cely čas? Myslím až po ms?
@skvarocka len pár dní som mala bolesti. Potom žiadne príznaky, bola som si istá že to nevyšlo... Ale na 17. deň som mala ducha na teste a deň nato v centre pozitívny výsledok krvi a ešte v ten deň som grcala 😁
@lavender21 super🙂 no ja tak pametam že má cely čas bolelo prodbrusko a niekedy až kŕče tak som vedela že telo s tým bojuje že to nechce. Snáď tentokrát to vijde. Uvidíme. Ak nie ide sa na další
@skvarocka držím silno prsty 😉 nám vyšlo prvé IUI a druhé bábo sa dokonca podarilo prirodzene, dnes má 14 dní 🙂
@lavender21 tak to je super gratulujem 🙂 no my skúšame už pomaly 8 rok samozrejme s prestávkami aby nám nehrabalo z toho. Ale tento rok som si povedala že ak mi dovolia idem na iui 3x za sebou ak sa dá ak viac keďže idem prírodnou formou a ak do roka nič skúsim to soft ivf čo tu baby píšu o nom. Ani som o tom nepočula ale znie to pre mna ako šanca keďže klasické ivf bolo pre mna katastrofa.
@skvarocka a ty už si bola aj na ivf a nezadarilo sa? ☹ budem držať palce aby ti to tentokrát vyšlo 🙂
@lavender21 áno pred 2 rokmi ale nevzislo žiadne embryo. Zevraj mi dali vysoké dávky. Mozno. A Zevraj nemáme žiadny problem. Takze nechápem kde je chyba.
@skvarocka to mi je ľúto, verím, že už to vyjde 😉
@lavender21 dnes som bola na thajskej masáži. Skusam iné veci ako predtým. A denne cely maly ananás papkam tak som zvedava.
Ahojte, tak dnes som presne 14 dni od IUI, urobila som si test a negatívny 😞
Necítim sa ani nijak špeciálne, len asi 7 dní po IUI ma začalo bolieť tak nezvyčajne podbruško, tlačilo a ťahalo, to trvalo asi 5 dní. Odkedy to prešlo, mám skôr len pocit klasického PMS...
Myslíte že je ešte šanca, že sa zadarilo? Asi nie čo? 😞
@guava1989 určite je šanca veľa báb malo na 14den negat test a krv vyšla pozitívne. Tak držím palce
@butterfly333 Ďakujem ti krásne za povzbudenie! Viem, že treba ísť na krv a až 16-18 deň po IUI, ale k lekarovi sa dostanem až neskôr, tak som to riskla, dúfala som, že by už mohlo byť niečo vidno... To zvláštne pobolievanie mi dalo takú nádej, pretože to sa mi ešte nikdy nestalo a bolo to neprehliadnuteľné (od 7 do 11 dňa po IUI) ... ale inak vôbec nič, akurát príznaky blížiacej sa MS.
@guava1989 myslí pozitívne verím že to bude tehu treba veriť. Ja som bola v októbri na prvom iui no žiaľ nám to nevyšlo. No tebe držím palce. Snáď sa to raz podarí aj mňe.
@butterfly333 Držím palce tiež! Chystáte sa na ďalšie?
@guava1989 zatiaľ nie 5.3 ideme na reprodukčnu imunologiu tak uvidíme co zistia
@megan777
@butterfly333
tak dnes dosla menstruacia... :( nic z toho...
@guava1989😭😭😭 to ma mrzí
@butterfly333 😞 uz som to oplakala ... tak pustím sa do toho nanovo, snáď to tentoraz vyjde.
Neviem, prečo som si namýšľala, že by som mohla byť aspoň raz pozitívna výnimka a mohlo by to vyjsť na prvýkrát... Zdravá som, spermie boli darcovské... a nič. Čím viac o tom čítam, tým menej mám pocit, že splodiť dieťa je reálne...
Ahojte dievčatá. Som momentálne 13 dni po IUI. Zajtra mám ísť na krv. Chcela by som sa opýtať, či máte podobnú skúsenosť. Od iui si dávam 2x do dňa progesteron, vkladám. Toteraz dajme tomu okej, resp bolelo má extrémne brucho a podobne veci, ale posledné 4 noci po sebe sa zobudím uprostred noci nato, že mám komplet mokré nohavičky od číreho hlienu. Úplne bezfarebný, žiaden zápach ale telo mi doteraz ten progesteron pekne pomaličky vylúčilo, stále som mala na intimke zvyšok tabletky ale tieto dni to je iné. Zobudí má naozaj nepríjemný pocit mokrého. cely spodok nohavičiek kompletne mokrý. Stalo sa to niektorej? Že telo to teraz začalo nejak inak vylučovať?

@skvarocka to mi oni dali v heliose ked som bola na iui a potom gynekolog mi kazal brat do 3 mesiaca