IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@butterfly333 ja mam 28 manžel 44. Ja mam PCO, nepravidelný cyklus, vyšší testosterón a manzel spermiogram nič moc 95% patologia a pomale ale počet fajn. Ja som na IUI ani nechcela ale manzel a doktor ma presvedčili nech skúsim že to určite vide. Ja som bola skeptik voči IUI. V deň IUI som si dokonca zaplatila výlet na víkend do Londýna aby som nebola sklamaná keď to nevide... v Londýne som bola uz tehotná v 6tt. Príznaky po IUI som nemala žiadne. Až potom od cca 8tt.
@annnnie19 keby som mladšia tak ma to tak netrápi no v mojom veku ide o zázrak. Verím v zázrak no dúfam že sa ho dočkam aj ja.
@butterfly333 robila som si dnes test a je biely ako krieda 😕, co uz. Vianocny zazrak sa u nas nekona. V januari pojdeme s drahym na IVF tak verim, ze buduci rok uz budem mat 2 krasne ciarky na teste 😻. Drzim prsty, aby to tebe vyslo 😊. Ved rozhodne jednej z nas to musi vyst, ked sme na IUI boli v jeden den. A ja to nie som. Tak budes to ty ❤.
@maciatkoe moja ja to určite nebudem aj keď by som to veľmi chcela no ja to šťastie nemám. Takže idú vianoce a ja končím zo všetkým.
@butterfly333 ved si este nerobila test 😊, stale mas sancu ❤. A ak nahodou nic, tak novy rok nova nadej 😊
@maciatkoe nie ale tuším že ak spravím bude len /
@butterfly333 Presne ten pocit som mala aj ja, a aj sa potvrdil, len jedna ciarka. Budem sa moct napchavat sladkym a nezdravym na Vianoce, a aj sampanske pit na vianoce, a Silvestra. A od Noveho roku, zase zdrava strava, a navsteva centra reprodukcie, a verim, ze po IVF otehotniem 😊
@maciatkoe ja už prestavam veriť dva roky a stále nič. Neviem kde je chyba.Niekto povie nemysli na to ono to príde. Nemeriam bt nerobím ovu testy ani tehu jasne ze nemyslieť na to sa úplne nedá keď sa nedarí. Asi bude najlepšie sa zmierit s tym že nebudeme mať spoločné dieťa.
@butterfly333 a vy ste uz skusali ivf, al. len na iui si bola?
@butterfly333 nezúfaj, určite to raz príde. Ale aj ja si niekedy hovorím, že nemôže mať každý všetko. Moja sestra ma 4 deti, mužova sestra taktiež 4... Tak možno sa už deti v našej rodine podelili a na nás nezvýšilo.. Ale potom si poviem, že asi nie je ten správny čas.. teda môj manžel mi to vždy hovorí. Že všetko príde v ten správny čas . . . Ja mám 33 a muž 39.. mne povedala dr že som v poriadku, ale mám viac kil ako by som mala mať a manžel ma slaby spermiogram.. my asi skúsime budúci rok to ivf, inú šancu nevidím ..
@cuttina len IUI zatiaľ.
@maja1504 vam pomohlo IUI k tehu?
@butterfly333 tak mozno vam to pojde cez ivf. Ja som uz tiez v tvojom veku, mali sme ivf a teraz mame doma 15 mesacnu princeznu. IUI uz skusat nebudem, vo vyssom veku je ta sanca naozaj minimalna, aj ked motyka moze vystrelit. 😊 Takze ak este jedno babo, zase skusime ivf. Este nezufaj, ved mozno aj teraz to vyjde. 😍
@cuttina ďakujem snad sa stane zázrak aj u nás.
@butterfly333 áno.. Cez 2 roky sme sa snažili pravidelne som chodila u mojej Dr.na folikulometriu.. Až sme sa rozhodli, že už nebudeme čakať.. Išli sme do GF v ZA. Podstúpila som aj ja aj manžel vyšetrenia. Mala som nepriechodny vajcovod a nemala som ovulaciu resp.mi nepraskali folikuly a robili sa mi cysty z toho..
Tak sme podstúpili prvé IUI, to nevyšlo. Dali sme si mesiac pauzu, išli na dovolenku v lete a po dovolenke sme skúsili druhé.. Po kontrole mi Dr.hovori, že ak by nevyšlo, že by išiel kľudne do ďalšieho, lebo, že moje telo dobre spolupracuje, ale teda nebolo treba.. Poobede mi volali, ze krvný test vysiel pozitívne.. Na ďalší deň, to bol myslím 17ty od IUI som už videla aj čiarky na teste.
Takže u nás IUI pomohlo 😊
@maja1504 tak to gratulujem že sa to podarilo.Ja neviem či ďalej ak toto druhé IUI nevide asi sa budem znova pýtať na laparoskopiu
@maciatkoe skušala si test, ja nemam doma žiaden.
@butterfly333 dobre, ze som skusala, aspon sa zbytocne nenatahujem. Takto uz viem vysledok, ze to nevyslo. Aj som citila, ze to nevyslo. Ideme v januari na IVF 😊.
@maciatkoe ale ešte je skoro ešte sa môže ukázať niečo na teste
@butterfly333 ale kdeze, ked vyjde IUI uz dnes by bol 100 % ruzovy pekne viditelny tienik
@maciatkoe veď sme len 11den po iui ešte môže sa druhé objaviť
@butterfly333 nemoze, uz by test ukazal. Mam to odskusane, a aj do googla, ked das 11 den po IUI test, tak su tam uz ciarky. Ale tebe drzim prsty, sby si tam ciarky mala obe 😊
@maciatkoe a nemáš žiaden priznak nič. Ja nie len v noci ma bolelo či tak nejak pri pivku na ľavej strane.
@butterfly333 ved ale ja nie som tehotena, testy mam negativne 😀, aky uz len mozem mat priznak 😊. Ale ked to predtym 2 krat vyslo, tak v tom case ten 10-11 den ma boleli prsia. Urob si aj ty test, takto len budes rozmyslat ci ti to vyslo. Alebo na tej krvi ti povedia vysledok. Drzim prsty 😊
@maciatkoe asi zajtra kúpim test a skúsim.
@cuttina no nie každej to ukáže. Čo som tu čítala tak niektoré na 14dni po IUI nemali nič a krv pozitívna.

@butterfly333 treba veriť, my sme sa snažili cez 2 roky a nešlo to. A po pol roku v CAR som odchádzala tehotná 🙂, fakt treba veriť 😊