IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@petuska123 tak drzim palceky...ja cakam mrchu zajtra a od 3DC clostil a potom 1xIUI
@zuzanka7834 Ahojky moja..Vcera som bola na folikoch merat mam tam dva 11 dc a folikuli maju jeden 9 a jeden 8 zda sa mi to malo ale co narobime vary dorastu a bude vo stvrtok idem znova na meranie tak snad do tej doby podrastu pichnu mi pregnyl a potom iui uz sa tesim na stvrtok a verim,ze to dopadne skvelo a co ty??
@mirus11 a a ky sa ma uzivat este ked nieje zena tehotna ten femibion???a cca kolko stoji??to je vlastne kyselina listova?,
@petuska123 no ked zena este nie je tehotna,ale planuje babenko tak femibion 800 a stoji 13,50€.a mas to mesiac.hej obsahuje to aj kyselinu listovu a este rozne vitaminy.
@petuska123 no to ti neviem povedat,ale viem,ze ked som brala utrogestan,ze som ho brala normalne,tak to by tomu nemalo vadit,ved to mas len vitaminy
@pici skoda... som verila ze 2 iui vynde. a co teraz???ziadost na ivf???alebo pauza,,,??
@kaaaty Katarinka mne laparo nerobili. Len mi vzali krv na chlamydie (neviem ake I/Y), lebo doky vravel, ze ak som ich kedykolvek v zivote prekonala, krv si to pamata a vtedy je zvyseny predpoklad, ze mozu byt zrasty na vajickovodoch...
@petuska123 Ja este neviem zatial len cakam na mrchu ta pride snad zajtra a potom zacnem brat clostil 1x v zivote ...takze ja este neviem ako budem reagovat ...ale určite to bude v pohode... 🙂
@zuzanka7834 myslim ze y 😀 ...no tom som nemala ale mala som nejaku u...plazmu neviem ako presne sa to volalo ☹ ,brali sme anitbiotika obaja, no ale to uz u tejto dr. a nič nepovedala na priechodnosť
@jalanecek 🙂 to je super, ze az dva vypadaju nadejne 🙂 My tento mesiac fungujeme bez liekov a lekarov, cca od 2DC pijem alchemilku, v nedelu som zacala so stavou z cerveneho grepu. Neviem, ci to nieco pomoze, ale aspon mam dobry pocit, ze nieco pre to robim 😉
@pici ☹ ☹ ☹ musime verit, ze do tretice vsetko dobre dopadne, aj u Teba aj u mna...
@zuzanka7834
Ja tiez tento mesiac neuzivam nic,minuly mesiac som uzivala clostik ale tento mesiac bez stimulcie.No su dva ved kedy dozrialy oba bollo by to super a necht su aj dvojicky by sa mi vynahradili zameskane roky..Takze tento mesiac nepojdes k lekarovi??A prajem ti nech ti to vyjde a zzadari sa a mala fazulka by sa ukazala na testiku jezin to by bolo super keby nam to vsetkym vyslo.BY som skakala od statia asi az do neba..maj sa krasne a skoro napis
@zuzanka7834 ja tiez pijem alchemku aj grepový džús aj som si kúpila materinu kašičku len to som ešte nezacala...nechcem to zas moc prekombinovať 😀
@jalanecek ja by som tiez asi skakala po plafon, ale uz by som bola opatrnejsia a urcite by som to nikomu nepovedala aspon tie prve tri mesiace... (teda okrem Vas 😉 ) Tato nasa posledna skusenost bola velmi bolestiva, ale na druhej strane nam dala nadej, ze aspon viem otehotniet... Ja som brala clostil 3x, v auguste, potom v novembri tusim a teraz v januari. Nechcem ho brat kazdy mesiac, bojim sa, ze sa mi z neho bude zmensovat sliznica. A ked som sa dokyho v Heliose pytala, ci mozem este clostil, tak povedal, ze mesacna pauza mi neublizi. Len som na vazkach, jeden den som stopercentne rozhodnuta, ze to zvladnem aj bez folikulometrie, a druhy den sa ozve diablik pokusitel a uz ma to taha k dokymu 😉 Len sa bojim, ze ak by mi tam nieco narastlo, na dalsiu IUI by sme necakali ale casovo to tentokrat velmi nevychadza, lebo 14DC bude akurat v sobotu a to sme v Budapesti, takze Helios by sa nemohol konat. Takto skusime pekne vecer doma a nebudem sa trapit 😉 Kym sa diablik pokusitel neozve znova 😀
@kaaaty o tej materskej kasicke som tiez pocula, ale rada by som ju zohnala priamo od nejakeho vcelara, neviem co to moze byt zac v tabletkach z lekarne... Len neviem, kde najst takeho vcelara 🙂 Podla mna ak je to prirodne, ublizit to nemoze, ani sa prekombinovat, ved alchemilka je obycajny cajik, grepova stava je dzusik, nic z toho sa nejpije na hektolitre, tak ta kasicka nemoze narobit ziadnu neplechu 😉

@kaaaty vo february sme boli 1krat na iui neuspesne a teraz mrchujem a pokracujem v clostile a ideme na 2 iui