IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@esmee3 to mi je luto :( no s hentym nemam skusenost. Ja som bola raz na iui a teraz sa dostavam zo zapalu, cize mne stacilo. Ale zevraj je najlepsie ist hned na druhy mesiac. Ty mas ake vysetrenia za sebou uz?
@andreaak05 no v podstate len tie v car, a hyfosy, frajer spermiogram. Mám ísť na endokrinológiu lebo som mala vyšší terstosteron trosku ale tá je až 1.12 🤷♀️ Dalekoo
@esmee3 mne odporúčali ak by nevyšlo ísť hneď na druhý mesiac, že je telo take viac rozbehnuté. S tamtým skúsenosť nemám, ja som brala clostylbegit potom pred zákrokom ovitrelle injekcie a po som brala progesteron to je všetko. No nám to našťastie vyšlo na 1.x tak sme už potom nemuseli ísť. Jaj a ešte pred dom brala siofor 🤷🏽♀️
@dadaberkova a načo je siofor? No len ja mám ovulku aj ms pravidelne každý mesiac, a zas frajer nemá úplne zle spermie takze ja nechápem prečo za skoro 3 roky som nemala nikdy čiarku ani ducha nič 🤷♀️ Som taká sklamana z toho
@esmee3 skus este raz tu iui a uvidis, mozno sa podari 🙂 ja si davam zatial pauzu od vsetkeho.
@andreaak05 a ty si bola prvýkrát a na další sa už necitis hej? Noo ja by som ešte na jeden šla, a ak to nevyjde tak neviem. Že či potom jedine umelé alebo čo robiť. Neviem mám už nad 30alebo tak tým to nemôže byt keď v podstate je všetko ok, aj dosť vajíčok atd.
@esmee3 ja som po hyfosy a nasledne po iui chytila zapal mocaku, este stale pnkujem a davam sa z toho dokopy, takze u mna nehrozi momentalne nic. Ani nemam na nic sil a naladu. Takze potrebujem oddych od akehokolvek riesenia tehu.
@luckamjar ja by som tiez isla este druhykrat, keby nemam zapal.
@luckamjar noo ja práve rozmýšľam aj nad tými tabletkám čo mi vravela sestrička, lebo si doktorka nebola istá či mám priechodnu kávu stranu a ovu bude teraz naľavo. A sestricka vravela že s tými tabl by mali byt teda na oboch stranách. Len aj sa ich bojím jest 😄 Jaaaj prečo je to take zložité 🙈
@esmee3 joj no neviem 🤷🏽♀️ ten siofor bol liek na cukor myslím, lebo na základe toho mi strajkovali vaječníky. Ja ovu nemám len s clostylbegitom, no spontánne sa nám s nim nepodarilo napriek tomu ze manžel má podľa Dr výborný spermiogram. Cez iui na prvý krát. 🤷🏽♀️
@dadaberkova tak hlavne že sa to podarilo to je super 😍 snáď aj ja budem mat raz // 🙈 aj keď veľmi tomu neverím 🤭😄
@esmee3 určite anoo. My sme sa snažili 4 roky a potom zrazu na supu 🤷🏽♀️🙌🏼 držím palce ❤️
Dobry den chcela by sim som sa opitat ohladom zdrVotnej poistovne my sme boli z mojim manzelom na umelom oplodneni v splne ale nam to nevislo asi po mesisci nam sami volali zo splnu ze poziadali o druhy pokus na schavlenie moju poistovnu poistovna nam to schvalila ale my sme z manzelom sa rozhodli ze prestupime do heliosu pan doktor poziadal moju zdravotnu poistovnu o schvslenie schvalili nam ju poistovna ale asi tak po tizdnu nam prisla sprava ze nam nemozu schvslit preto ze mame schvslenu zidost v splnu mma niekto skusenosti o zdravotnej poistovne a prestupili do druheho sanatoria a co stim urobili aby im zdravotna poistovna schvalila zidost na umelom oplodneni sj v inom sanatorium dajume mozete my poradit co make stim urobit
@dadaberkova aaahoooooj, ako sa mate?? Kedy to uz bude? Mate nejake nove fotecky?? 😍😍😍❤️❤️❤️
@hafanana25 ahooj mame sa noo celkom fajn. Pred cca dvoma týždňami som bola hospitalizovana kvôli otvaraniu, tvrdnutie bruška, kŕčom, skracovaniu krčka a hroziace ho predčasného pôrodu to sme boli vtedy len 32tyzden. Dávali mi injekcie na dozretie plucok ak by sa maličký vypýtal, magneziove infúzie a opäť progesteron. Našťastie podarilo sa im zastaviť a už sme doma. Predvčerom sme zas utekali na pohotovosť lebo môj maličký sa rozhodol ze sa nebude celý deň hýbať 🤦🏼♀️ a navyše mi skákal tlak. Našťastie v nemocnici bolo všetko ôk srdiečko bilo aj hýbať sa začal, len ze mam trocha menej plodovej vody. Dnes začíname 35tt a poviem ti už by som aj bola rada keby tu bol a vedela by som ho sledovať ci je v poriadku, takto keď je v brušku je to ťažké, je to naše vytúžené a toľko veľa komplikácií bolo ze to prestávam zvládať. Začínam sa báť aj pôrodu ako ho zvládnem a tak 🤷🏼♀️🤣 ale dúfam ze všetko bude v poriadku a nejak to zvládneme ja aj maličký. Najradšej by sme si ho už mojkali. Toto je myslím najnovšia už viac sa neukázal. Ja už chodím do poradne do nemocnice do rizikovej kvôli hospitalizácii tak isto nebudeme mat už viac 😔 ešte sa ti pochválim izbickou ktorú už dávame dokopy pre maličkého, ešte pred hospitalizaciou som stihla prerobiť starú komodu pre neho 😁 našťastie lebo teraz opäť môžem iba ležať. Vy ako postupujete? 😊
@mouse14 preto menime sanatoruim lebo v splne nam neurobili vsetki visetrenia genetiki imonologicke a tak dalej ked sme sli do heliosu a pan doktor sa ma spital ci mam visetrenia vsetki ostala som ako obarena lebo v splne sa ma pan doktor na nic nepital a ked som isla uz na zakrok nemal ma pan doktor ale mlada neskusena lekarka ktira mala este aj ruku v sadre
@dadaberkova och jooj,tak to mi je luto. Ale som rada,ze ste obaja v poriadku a verim,ze teraz do nemocnice uz "len" na porod ✊✊🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️. Bozinku,aky je zlatunky 😊😊😊. A samozrejme aj izbicka je krasna.Vidim,ze tam.mas aj ty postel 😎😎😎. Tak to ma byt. Moc drzim palce ✊✊.
A my? Hmmm no co ti poviem. Zmenili sme car, boli sme minuly tyzden vo stvrtok na konzulke v novom car a 18.10. idem na kontrolu pred ms a teda dufam,ze zacneme 2dc s liecbou na IVF. Poviem ti ale,ze este nikdy som sa na ms tak netesila ako teraz. Ale este +- 13 dni predo mnou. Tak dufam,ze to vyjde.Ale priznam sa,ze sa aj trosku obavam.No obavam, skor mam respekt tak ako pred stimulaciou tak aj pred samotnym IVF. Takze u nas len takto. Ale som rada,ze konecne sme sa niekam ako tak pohli.
@hafanana25 dakujemee❤️ hej hej vieš čo pôvodne ta izba bola taka "hostovska" vyberali sme tam takú posteľ že by som tam mohla aj ja spať keď bude maličký chorý alebo tak. Detskú postieľku by som na prvé 2-3 mesiace chcela dať knam do spálne 🤷🏼♀️ no uvidíme ako to prebehne. Úplne ta chápem aj ja som sa strašne tešila keď sa od toho odvijalo naše iui 😁🙌🏼 veľmi vám budem držať palce, potom píš ako to prebiehalo aké si mala pocity a tak. A potom samozrejme aj ako to dopadlo ❤️🙌🏼 stimuláciu máš ako nastavenú? Nejaké speci lieky ci také niečo ako ja pred iui ze vyššie dávky clostylbegitu a tak? 😊
@hafanana25 ahoj vidim ze aj vy ste nakoniec zmenili car v Žiline...aj my sme zmenili...a kam teraz chodíte?
@lienka_9 Ahoooj...ano ano, ale v BA sme boli a aj sme ostali nakolko aj sme z BA. Zmenili sme za Ferticent 🤭😎. Co ti poviem, posledna kvapka v GF a tak sme sa rozhodli. Koniec koncov partner sa tam uz dlhsie necitil dobre.
@dadaberkova No jasne, treba mat postel pri babatku nech sa zovotel.rodiny dobre vyspi 🤭🤭🤭🤭. Urcite dam vediet. Budem mat oravdepodobne kratky protokol. 18teho ideme do caru a ividom co mi nasadi. Sama neviem este.To sa dozviem v den D. Samozrejme to budu nejake injekcie ako gonal alebo aj ine, ktore si budem pichat 10 dni.
@hafanana25 my sme boli v tom iscare v Martine a nakoniec po všetkých absolvovaných vyšetreniach nam odporučili umelé...tak sme sa rozhodli pre Brno lebo nato som počula najlepšie chváli...aj veľa báb co sa im nepodarilo na Slovensku tak isli do Brna .. veď keď už tak nech je to aspon kvalita...a Slovensko je v tomto zastaralé ( co sa mi potvrdilo aj v Martine)
@lienka_9 Tak ste asi dobre urobili,my zial z casovych dovodov (teda hlavne) Brno nemohli, tak sme sa na odporucanie rozhodli pre toto car,aj ked sme mali este v zalohe komzulku v Iscare Ba,no zrusili sme to a ostavame vo FC.Tak uvidime. A ako ste na tom teraz???
@hafanana25 teraz ideme 1.11. na konzultáciu do Brna... Ale keďže už máme všetky výsledky aj z genetiky, hema a imunologie plus endokrinologie tak hned pôjdeme na ivf .. akurát asi na poisťovňu budeme čakať kým sa vyjadrí
@lienka_9 Tak parada. Moc drzim palce ✊✊✊

@andreaak05
@luckamjar ahojte tak teda negatívne 🥲 prvé iui nevyšlo. Rozmýšľam že či ísť hneď na druhé, alebo ako to spraviť. Že mám zavolať doktorke keď dostanem ms aby mi predpísala nejaký letrozol. Nemali ste too?