icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

fenakova
Autor odpoveď zmazal
petina1986
22. okt 2021

@fenakova my sme po IVF a tak sa nám podarilo, ešte jedno nám ostalo zamrazene 🙂

hafanana25
22. okt 2021

@petina1986 Na prvy krat? Ako si stimulovala a tak? Za kolko dni si isla na odber a potom na vklad???

petina1986
22. okt 2021

@hafanana25 bože to ja už takto presne neviem zajtra ti odfotim papiere čo som mala z tadiaľ, že presne ako to vyšlo 🙂 lebo to mám v izbe kde malý spinká už.

fenakova
22. okt 2021

@petina1986 super verím že aj nám to vyjde 🙂

petina1986
23. okt 2021

@fenakova určite áno

kamserbia
Autor odpoveď zmazal
fenakova
29. okt 2021

Ahojte dievčatá možno ste niektoré práve v tom ako ja stimulujem 6 ty deň máme odporúčané ICSI keďže mal manžel zlý tvar spermií aj morfologiu a maly počet... chcela som sá opýtať dnes sme mali pohovor s embryologickou a niekedy všetkému dom porozumela...chcem sa spýtať ktorá ste si tým prešla alebo prechádzate kolko oocytov ste si nechali oplodniť keďže nie v každom musí byť vajíčko nechať radšej všetky ale zása čím viacej tým viacej aj peňazí to stojí....a ešte otázka je lepšie si priplatiť monitoring spermií v embryoskope alebo stačí len klasický ... neviem čo je lepšie či to čo je drahšie alebo je to len reklama budem rada keď sa mi ozve nejaka žienka ktorá si tým prešla a da mi rádu ďakujem krásne

rena_1
7. nov 2021

@fenakova mali sme ten istý problém a dali sme oplodniť všetky za mrazenie sa potom platí rovnako či máte zamrazene jedno alebo päť.... Aspoň potom nemusíte podstúpiť všetko odznova odber, stimuláciu a pod....
A priplatili sme si aj za spermie pretože môže sa stať že aj tá ktorá vyzerá normálne má vnútri zlú genetiku alebo niečo podobné už si to presne nepamätám pretoze máme náš zázrak už snami 🥰

rena_1
7. nov 2021

@fenakova a veľmi držím palce aby sa podarilo 😊

fenakova
7. nov 2021

@rena_1 ahoj čo to znamená proplatit si za spermií to mrazenie viem len toto nechápem....mali ste tiež metódu ICSI? Vyšlo na prvý krát? Gratulujem od srdca a ďakujem pekne verím že to výjde 🙏

rena_1
9. nov 2021

@fenakova áno podarilo sa chvalabohu na prvý krát 🥰
A do ktorého centra chodíte ak sa môžem opýtať? Ono by bolo dobré sa poradiť s embryologičkou alebo zo svojou koordinatorkou u nás pri vyšetrení spermií použili neaky prístroj ktorý skúma aj genetiku spermií pohladam papiere a pozriem vám to detailnejšie 😉 ďakujeme ♥️

roxana61
Autor odpoveď zmazal
brunka84
4. dec 2021

Ahojte, nám sa tiež podarilo IVF na prvý krát momentálne som 18+5tt.

noami1
8. dec 2021

Moniqh

noami1
8. dec 2021
noami1
9. dec 2021

@brunka84 ahoj môžem opitat do ktorého centra chodíte

brunka84
9. dec 2021

@noami1 chodila som do GYN-FIV Nitra

moniqh
14. dec 2021

@noami1 no nám sa to podarilo síce 1krat neúspešne,ale 2pokus vyšiel s dlhým protokolom a máme synčeka 14m a teraz opakovane to vyšlo na 1krat a čakáme naše 2babatko,tak dúfam že po kontrole vo štvrtok,bude všetko v poriadku 😀🥰😃

lienka_9
Autor odpoveď zmazal
babina_api
Odpoveď bola odstránená
no_co_uz
1. feb 2022

Ahojte. Prosim o nazor dievcata. Som 11ty den po IUI. Rano po zobudeni som si robila test a nic. Skusila som teraz znova po 2 hodinach a je tam duch. Je mozne , ze sa podarilo? Nemoze mat na test vplyv to, ze som o 8mej rano brala progesteron? Na jednej strane sa velmi tesim, ze konecne vidim na teste 2 ciarky , na druhu stranu bojim, lebo som tu videla aj prispevky od dievcat, ktore mali tiez ducha a nakoniec mali krv negativnu. Co si myslite?

no_co_uz
1. feb 2022

tu na fotkach to nie je tak viditelne, ale volnym okom ciarku vidno aj bez pouzitia fantazie :D

annnnie19
1. feb 2022

@no_co_uz rano si sprav ešte jeden ak bude aspoň trosku silnejší tak je to tehotenstvo ale najlepšie ob deň a tento si nechaj na porovnanie. Ja som mala tiež len takéhoto ducha a každé dva dni bola silnejšia . Progestrenom to určite nie je

zuzsat
1. feb 2022

@no_co_uz podla mna to vyslo...ja som na 10dpo po IUI mala takmer neviditelneho ducha. A vacsiu koncentraciu hcg v moci som mala medzi 10-11 alebo vecer 20-21... A vela vela zien to tak malo. To ze testovat z prveho ranneho na mna teda absolutne neplatilo.

no_co_uz
1. feb 2022

@zuzsat testy mam nakupene :D tak budem skusat aj dnes vecer este po tej 20tej a kazdy den v rovnakom case rano..v piatok krv, tak snad to tam je. Inak teraz okolo obeda som trosku spinila na hnedo. neviete cim to moze byt ? (ocakvana pripadna MS az cez vikend -teda daleko este)

no_co_uz
4. feb 2022

Ahojte, prosim zase o nazor 🙂 dnes som mala 14 dni po IUI test z krvi. Je pozitivny, ale hladina HCG je 60. Je to velmi nizke cislo? V pondelok/utorok mam ist na kontrolny odber, ale do vtedy sa asi zblaznim

simca35
4. feb 2022

@no_co_uz Podľa mňa super číslo. Ikeď nejde ani tak o číslo ako o to, aby hodnota pekne každé dva dni sa zdvojnásobila. : ) ja som bola 11deň po KET (IVF) a mala som hodnotu 134 a som momentálne v 19tt 🙂 Daj sa do kľudu a uživaj si, že si tehuľka 🙂 gratulujem 🙂

no_co_uz
4. feb 2022

@simca35 dakujem 🙂 verim,ze mas pravdu. po tolkom cakani sa to konecne podarilo, tak to by ma dostalo, kebyze to hned aj skonci

no_co_uz
7. feb 2022

@simca35 tak mala si uplnu pravdu, dnes po 3 dnoch sa mi to zvysilo zo 60 na 200 a dostala som termin na sono 🙂 🤰 . Dakujem, ze si ma povzbudila