icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

simca35
7. feb 2022

@no_co_uz ja som to vedela!gratulujem a prajem pekné tehulkovanie 🤰😉

leidi21
13. feb 2022

Dobrý deň chcela by som sa opýtať tie ktoré ste boli na insiminácii a brali ste progesteron a nepodarilo sa vám otehotneniet prišla vám ovulácia tak ako mala po tých liekoch alebo sa vám posunula?

natalka1985
Autor odpoveď zmazal
kamserbia
19. feb 2022

@natalka1985 ano,tiez si vkladam,rano vecer 🙂

milka1988
19. feb 2022

@natalka1985 IUI nie UIU 🙂

zuzsat
19. feb 2022

@natalka1985 Vkladat...lepsi ucinok to ma

natalka1985
24. feb 2022

Po koľkých dňoch ste si najskôr po IUI robili tehotenský test

annnnie19
24. feb 2022

@natalka1985 ja hneď po 10
Dňoch a potom každý deň neskôr každý druhý asi do 6tt

natalka1985
24. feb 2022

@annnnie19 a na 10 ty ti už ukázalo ducha?

annnnie19
24. feb 2022

@natalka1985 áno ale mohlo to byt ešte aj z ovetrillu ale bol tam duch a každý druhý deň bola čiarka silnejšia.

natalka1985
25. feb 2022

@annnnie19 wau super gratulujem, ja som teraz 7my deň po a bolia ma prsia jak pred kramamy

annnnie19
25. feb 2022

@natalka1985 držím palce 🍀

natalka1985
25. feb 2022

@annnnie19 ďakujem😍

tufik07
3. mar 2022

Ahojte..idem si po radu..v piatok ideme na IUI. Podľa sona mám 7mm sliznicu, myslíte že to je v poriadku?

eetynka
Odpoveď bola odstránená
no_co_uz
11. mar 2022

@simca35 no uz mam aj po tehu 😔 dlho som sa netesila. V pondelok idem na kyret - missed abort

zuzsat
11. mar 2022

@no_co_uz to ma mrzi. Tento rok akysi neprajny. Ja som 11.1. bola prijata na kyret ale dali mi potratove tabl.a v noci som v nemocnici potratila nastastie. Anembryomola cize prazdny gestacny vacok.kamoska pred vcerom nemocnica. Gestacny vak v maternici ale embryo rastlo vo vajcovode tak jej museli vybrat vajcovod lebo uz malo 22mm. Ale verim ze dalsi krat sa nam vsetkym podari

no_co_uz
11. mar 2022

@zuzsat snad ano. Verim, ze po vycistenej "ako novej" maternici to vyjde rychlo zas. V CAR povedali, ze po prvej MS po kyrete mozeme skusat zas. Asi pojdem este tak do 1-2 pokusov IUI. Ked na prvykrat vyslo, snad vyjde este raz. Ten 2022 proste uz musi byt dobry rok 🙂

natalka1985
11. mar 2022

@annnnie19 výsledky krvi som mala negatívne 😩😩😩a už sa chystám na druhé IUI

annnnie19
12. mar 2022

@natalka1985 držím palce…treba sa snažiť mysliet pozitívne.

zuzsat
12. mar 2022

@natalka1985 hlavu hore. Nam vyslo 3 iui

simca35
12. mar 2022

@no_co_uz to mi je veľmi ľúto, drž sa🍀 nabudúce to už dotiahnete do úspešného konca 🍀

natalka1985
12. mar 2022

@annnnie19 ďakujem

natalka1985
12. mar 2022

@simca35 ďakujem

natalka1985
3. apr 2022

@zuzsat a nešpinili ste?

zuzsat
3. apr 2022

@natalka1985 vobec... Az ked mi hcg zacalo klesat som spinila ale len malinko na papieri. Preto mi dali aj do posvy priamo potratove tabletky.inak by mi ich dali pod jazyk ale kedze som nekrvacala dali ich priamo do vnutra

zuzsat
3. apr 2022

@natalka1985 a pri iui som nespinila vobec. Prve nevyslo.sklamana som asi 3 cykly nechala tak...potom som sla na 2.iui a hned ked som bola na iui som sa objednala na 3.iui bez ohladu na vysledok...lebo mali vzdy tak plno ze by som sa nestihla objednat. A nechcela som vynechat ani jeden cyklus lebo som citala ze ked idete hned za sebou bez vynechania tak je vacsia sanca na uspech nakolko telo je este nadopovane tymi hormonmi v tabletkach takze skor zareaguje. A tak sme boli na 3.iui kde som uz mala tlaciva pripravene na IVF...lebo mi bolo povedane ze muism mat 3 neuspesne iui aby poistovna schvalila ivf...takze som to chcela mat ryhlo za sebou. Asi tieto myslienky mi pomohli lebo som sustredila na to ivf a iui co som mala som vypustila z hlavy ale muzovi som povedala ze chcem sex maraton. Takze sme mali ked mi pichli injekciu, potom bolo iui a este rank po iui .... A bola z toho dcerka

natalka1985
3. apr 2022

@zuzsat waaau super gratulujem … ja som po druhom iui a mám spinenie jak pri prvom … ale idem zajtra na krv pre istotu…. A mne nikto nepovedal že musia byt 3 neúspešne aby poisťovňa…., musím sa spýtať, lebo mne odporúčala že keď teraz 2 iui nevyjdu tak pôjdeme už na ivf

zuzsat
4. apr 2022

@natalka1985 my sme nemali ziaden iny problem. Oba krvne obrazy a vsetko bolo v poriadku, len sa nedarilo tak preto ze najprv neuspesne iui 3 musia byt.aby sa mali o co opriet pri podavani ziadosti ..

vanilkovypuding
11. apr 2022

Ahojte dievčatá 🙂 dnes som bola na IUI . Pred mesiacom som bola na IVF ale neúspešne - odobrali len 2 oocyty ktoré sa nepodarilo oplodniť . Ale keďže sme s mužom zmenili životný štýl o 100% .. ani jeden z nás už nefajčí 4 mesiace , 4 mesiace ani kvapka alkoholu, zdrava strava - myseľ , prechádzky atd … tak z 5mil spermiogram je 12mil a moje AMH z 6,67 je na 3,36 🙂 tak nám bolo odporúčané kľudne IUI tak sme sli do toho .. tym som len chcela povedať že aj zle výsledky správnym životným štýlom viete zlepšiť 🙂 …a každý večer pijem alchemikový čaj a každé ráno mlady jačmeň od GW 🙂

No a moja otazka znie - je tu niektora ktorá aj predtým aktívne cvicila a po IUI napr. Na ten 4 deň už začala chodiť do fitka a ďalej cvičiť ? Ako jasne žiadne bomby váhy ale pride mi to že budem vo väčšej psychickej pohode keď sa budem hýbať a normálne fungovať …

Držte mi prosim palce , nech nám to vyjde . Ak tu je daka zienka ktorá si tym TerZ prechádza kľudne mi napis budem rada 😍

btw . Boli sme v Repromedice