IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@bambulka711 toto druhé som skoro necítila, asi je to lekárom. Prvé IUI mal lekár problém sa dostať cez krčok, lebo som po konizacii krčka a nejako sa mu to nedarilo. Tak to bolo nepríjemne keď mi to tam “steloval” 😂 Dnes doktorka úplne bez problémov si to nastavila. No tak to poistite na druhý deň, odporúča sa to.
@bambulka711 áno,aj nám to.odporučili ešte večer si to poistiť 😁
@lenkak89 no my jedine tak, že na druhý deň ráno, partner už má vyšší vek a 2x v jeden deň nehrozí ani omylom. Nevadí...
@coolercatka no to je radosť, ja mám krčok citlivý a teda, príjemné to aj tak nebolo, ale čo by som nespravila pre bábo 😊
Ahojte ja som bola piatok prvý krát na iui tak uvidíme dúfam ze sa podarí piatok som si este aj nohu zlomila 🤦
@ardnaxela1989 oj, tak to si toho za jeden deň stihla dosť. A pred IUI, či po? 🙈 Nás čaká prvé o mesiac, tak už teraz mám celkom obavy. Hyfosy som rada, že už mám za sebou a to asi trvá kratšie 😊
@bambulka711 ráno som bola na iui a pobede sa mi to stalo pri chodzi😀zlomený priehlavok ja som zvedava či sa podarí ja som v poriadku manžel mal horšiu morfológiu citala som dosť o tom a mnohým ženám sa podarilo na prvý krát no mnohým ani na 3 krat nič . Neviem porovnať ale trvalo to par minút len možno 2 minúty a 15 min ma ešte nechali ležať a chodíme do BB do heliosu a ty chodíš kam?
@ardnaxela1989 joj, tak hádam to bude ok čoskoro a ako bolestné budú // ma teste 😊 my chodíme do reprofitu v BA. Partner je 100% ok, vysoko nad normu, ja mám problémy na imuno, ale to sme dostali do normy a ešte aj nejaký anti-fosfatidyl etanolamín, na to mi dali aspirín zatiaľ iba 🤷 tak ak sa tento mesiac nepodarí, o mesiac už ideme aj my na IUI.
@bambulka711 dúfam ze hej na druhy pondelok si chcem skúsiť spraviť test 🙈ak nevide tak auguste by sme šli na druhé IUI. Držím palce nech sa ti to podarí 😊
@ardnaxela1989 daj potom vedieť, ja akurát sedím u lekára na folikulometriu, tak uvidíme 🙂
@bambulka711 určite dám vedieť a ty si ako dnes dopadla?
@ardnaxela1989 folík 20 mm, takže dnes sa ešte posnažíme a ak sa nezadari, tak od budúceho mesiaca budeme už chodiť na IUI 😊
@bambulka711 to mas krásne hádam sa za darí hlavne nestresovat a užiť si to 😊
@ardnaxela1989 áno, aj testík už sa vyfarbil, tak dnes bude pekný večer. Ja sa spolieham skôr na to umelé, toto len tak pre radosť 😂
@bambulka711 dnes som 10 deň od IUI som nevydržal a spravila test žiaľ negatívny 🙁 ale sme rozhodnutý ze pôjdeme aj na druhé IUI
@ardnaxela1989 joj, to mi je ľúto. A ako dlho sa snažíte? Aj je nejaká diagnóza? My sme hovorili, že skúsime 3-4. Ja som 6dpo, tak budem v piatok testovať.
@bambulka711 3 roky sa snažíme minuli rok som mala biochemické odvtedy nič od januara berieme infolic a folandrol ja uz mam dceru s predchádzajúceho vzťahu ale veľmi by sme chceli ešte druhe manžel má horšiu morfológiu inak nič
@bambulka711 potom daj piatok vedieť ako si dopadla 😊
@ardnaxela1989 tak to by vám mohlo klapnúť to IUI. Ja som mala peprklaflh6na spermie, embryo a ešte aj antifosfolipidy, tak snáď už sa aj nám podarí 😊
@ardnaxela1989 ja som mala na 10dpo mini pidi ducha az vecer. Tak nic nie je stratene a ozaj bol taky ze ho nik nevidel len ja na foto
@bambulka711 no dnes som skúsila zase test je tam slabúlinka druhá čiarka ale značka mama test a vraj tie veľmi duchuju tak teraz neviem zajtra ráno skúsim znovu
@ardnaxela1989 držím palce, podľa mňa to je čiarka ✊✊✊
@ardnaxela1989 ahoj koľko si po iui a mala si aj daaku injekciu ? Ovitrelle? Toto sú moje testy horný je 11den po injekcií a 10den po iui ... Stredny je 12den po injekcií a 11den po iui ... Spodný je rovnaký deň len trošku neskôr nie ranný ale už mi stmavol 🙂
@henrietka12 dnes som 11 deň včera som bola 10 deň a včera som si robila a bol negatívny uz som si bola istá ze to nevišlo a dnes sa ukázala slabá čiarka a áno mala som ovitril deň pred iui
@ardnaxela1989 podľa mňa aj na tom včerajšom je čiarka. Gratulujem!!! Koľko ste sa predtým snažili prirodzene? Či si mám aj ja robiť nádej, že mám hneď prvé IUI vyjde 🙂
@bambulka711 3 roky a minuli rok som mala biochemické a ešte stále neviem ci to visli sa bojim veriť 😀ešte keď som čítala tie recenzie na mamatest
@henrietka12 tak sme na tom asi rovnako kedy si bola na iui?
@ardnaxela1989
@henrietka12 dievčatá, ja som si vás nevšimla, že už ste dve 😂 v každom prípade, na oboch vidím pekne čiarky, žiadnych duchov, tak snáď sa nemýlim
Držím palce 😊
@bambulka711 ja som už v 28tt 🙂 na iui som januari ... Vyšlo to na prvý krát našťastie ale môj muž má super spermiogram problém bol u mňa že mám pcos ...
@ardnaxela1989 ja už v januári...vyšlo hneď prvé ... Skús teraz nepiť pár hodín aby si mala dobré silný moc a urob si ďalší test okolo obeda ... A uvidíš že čo ukáže ... 🙂 Môžeš ovšem aj zajtra ale ja som nevydržala ... A je dobré keby si mala aj iný druh testu na potvrdenie ...

@coolercatka tak držím palce 🙂 a to v deň IUI sa máte ešte snažiť? No to môj partner nedá 2x v jeden deň 😥
Ale dúfam, že IUI je trochu "príjemnejšie" ako hyfosy.