IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@ardnaxela1989 držím palce, daj vedieť ✊
@ardnaxela1989
Aj ja čakám na dobrú správu 🙂
@ardnaxela1989 ahoj tak čo ako ?
@henrietka12
@bambulka711 až dnes som sa dozvedela výsledok takže to išlo potvrdili mi hcg 62,3 takže patrím medzi tie ktoré vyšlo iui na prvý krat len teraz aby to dobre dopadlo
@ardnaxela1989 a ktorý deň si mala koľko hcg?
Ja dnes 10dpo a test snehobiely, tak trochu sklamanie.
@ardnaxela1989 a kedy máš kontrolu ?
@bambulka711 aj ja som mala na 10 deň iba jednu čiarku a na ďalší deň bola úplne slabúlinka ze som nahynat aby som videla
@henrietka12 o týždeň vo štvrtok mala som ísť na cliniku ale keďže mam teraz problémy z nohou tak zatiaľ môžem ísť ku svojmu
@ardnaxela1989 tak ja už aj cítim tlaky v podbrušku, takže cez víkend už čakám MS. Nevadí, ďalší pokus už vyjde.
@bambulka711 a ako dlho sa uz snažíte?
@ardnaxela1989 teraz v júli to bude rok a zatiaľ ani jeden úspech. A to mám 28 dňové cykly max.
@bambulka711 a koľko máš rokov ? Máte aj vyšetrenia prišli vám na niečo ? Máte daaky problém?
@henrietka12 38 budem mať. Partner je úplne v poriadku a ja som mala protilátky na spermie, embryotoxické cytokíny a aj anti-fosfatidyl etanolamín zvýšený. Nasadili mi medrol a aspirín protect. Po dvoch mesiacoch boli výsledky už ok, takže lieky beriem ďalej, ale úspech neprichádza :/
@bambulka711 tak niekdy to nejde raz dva ...keď už máš výsledky ok tak už len skúšať a výsledok sa dostaví ...skúšajte aj prirodzene čo keď motyka vystrelí ...držím palce ..
@bambulka711 ja by som sa ponáhľala na tvojom mieste čím skôr skúsila to iui ja mam 35 a uz mi povedali treba riešiť ihnet lebo už mám málo vajíčok pravdaze popritom môžete aj prirodzene skúsiť 😊
@ardnaxela1989 no veď už ideme. Sme mali ísť skôr, ale zastavili nam to skrz tie protilátky. Vajíčok mám, našťastie, ako 25 ročná 🙂
@bambulka711 tak to máš super potom držím palce nech sa ti podarí 😊
@ardnaxela1989 ďakujem, v CAR nám povedala, že keby nevidela dátum narodenia, tak vôbec by nepovedala, za ja mám 38 a partner 54, že by nás tipovala do 30 🙈😂
Ahojte prosím vás nebol náhodou niekto v blízkej dobe na iui v gyncare v Nitre , chcela by som vedieť aká bola cena ,budúci týždeň nás caka prvé iui 🙏
@kristinka95 ja som bola síce inde ale úplne zo všetkým nás to stalo 330€ dokopy
@ardnaxela1989 ale to asi aj s liekmi, nie?
@bambulka711 áno už úplne zo všetkým čisto inseminacia stala 250€ 80€ som platila za ovitril progesteron a este aj za to ze mi pichli ten ovitril citala som ze niekde to stojí menej a niekde este viac ja som bola v bb
@ardnaxela1989
@kristinka95
@henrietka12 tak dievčatá, dnes ideme aj my na prvé IUI, včera folikul 21 mm, na obed pichli gonasi a o 10tej idem dnes. Snáď tam ten folikul počkal a nepraskol už včera poobede alebo podvečer 🙏🙏🙏 držte palce
@bambulka711 dúfam ze sa podarí držím palce a daj vedieť ja som bola dnes na prvom Sone bolo pekne vidieť plodovy vak a žĺtkovy vak
@ardnaxela1989 no už mám po a doma odpočívam. Ale mala som z nich dobrý pocit, veľmi zlatí boli, snažili sa to odľahčiť, lebo som bola veľmi nervózna 🙂 to sú super správy. A koľký TT by si mala byť?
@bambulka711 to je dobre odpočívaj nerob nič namáhavé 5tyzden 5 deň na druhy tyzden mam ist ešte posledný krát knim na sono
@ardnaxela1989 no keď som vstala, mala som trošku pocit, ako keby niečo zo mňa vytieklo. Ale to asi bola len dezinfekcia a lubrikačný gél.
Najkrajšia fotka ❤️❤️❤️ veľmi držím palce

@henrietka12 áno akurát čakám v čakárni 😊stále tomu neverím a bojím sa 😀