IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@bambulka711 och tak to u mňa nehrozí 😧, nemá ma ani kto zastupovať a robiť za mňa ťažkú prácu 😪. Dúfam, že na klinike to aspoň nebudú naťahovať s vitaminami a hlúposťami, ktoré u nás absolútne nezabrali.
Ahojte, ja som bola na inseminácií v stredu, nakoľko mi robili aj preplach a potom ster, ktorý ukázal, že spermie na nehýbu. Moje telo zabíjalo spermie, takže som na druhý deň podstúpila IUI. Dali mi progesterón ..tak som zvedavá. Výsledky sme mali super, obaja zdravý, v deň zákroku IUI 86% spermií a ja najlepší deň ovulácie. Snáď sa to podarí, som si aj poplakala :(. Aké ste mali príznaky, keď sa to podarilo na prvý krát?
@sisska333 Ahoj,nám sa to podarilo na prvý krát v januári🙏Momentálne som v 7 mesiaci. Ja som nemávala nič také,myslela som si,že sa to nepodarilo a že dostanem menzes.Potom som išla na krv a bola pozitívna🙏Potom som začala mávať závrate,bola som hrozne unavená,ale že by mi bolo zle,to nie.Len som sa modlila,nech je to naozaj pravda a nech nenastane nejaký potrat.My sme boli tiež obaja zdraví,len mám nízke AMH.Neviem prečo to nešlo prirodzene,asi niečo tým spermiám bránilo a takto,keď ich tam rovno vstrekli,tak sa to podarilo🙏🙏🙂🙂
@sisska333 ahoj aj nám to vyšlo na prvý krát a pamätám si že okolo 6 dňa po iui som pociťovala také pichanie v podbrušku ale potom už nie ... Na 11 po iui mi začali testy tmavnut ... Muž je ok ja mám pcos ale skúšali sme aj plánovaný styk že mi vyvolali ovulaciu ale prirodzene to nešlo aj napriek tomu že máme prirodzene už osem ročnú dcérku a pred dvoma rokmi som tiež otehotnela prirodzene ale v 20tt sme tehu museli ukončiť ... A od vtedy to nešlo tak sme navštívili centrum min rok v septembri a o rok nato budem v septembri rodiť ... 🙂
@lenkak89 waaaw super, gratulujem 🫶🏼 nech je všetko v poriadku 🙏🏻 ja idem na krv o 2 týždne tak som zvedavá na výsledok
@henrietka12 to je skvelé, že sa to potom podarilo 🙏🏻 v tom 20tt ma to mrzí 😔 verím, že je teraz všetko v poriadku 🙏🏻
@bambulka711 vyšlo to??
@sisska333 ahoj, prvé IUI nevyšlo a druhé nám dnes zamietli, lebo som mala 2 folikuly už veľké a tretí skoro tiež, tak sa báli, že by mohlo byť viac plodov... Takže skúsime iba prirodzene.
@bambulka711 tak to mi je veľmi ľúto, pevne verím, že sa to podarí
@sisska333 aj ja tam tú druhú čiarku vidím🙏ja som si robila test zo zvedavosti asi na 10 deň po IUI,a bola tam slabá čiarka,ale keďže to bol Pepino test,čo písali,že všetkým robia druhú čiarku,tak som nedúfala v tehotenstvo, ale potom som si urobila na 14 deň iný test a už tam tiez bola druhá čiarka🙏Ale nejaké príznaky som nemala žiadne,nedúfalasom,že to vyjde.Takže držím palce,aby ti to vyšlo 🙏🤞
@sisska333 a nedávali ti gonasi? Alebo niečo nepichali pred IUI?
@bambulka711 deň pred IUI mi pichli do brucha OVITRELLE.
@sisska333 tak v tom prípade to je stále ten. Testovať po IUI má zmysel najskôr na desiaty deň. Mne dokonca ešte aj 12 dpo ukáže test gonasi.
@bambulka711 ja budem veriť, že to vyšlo 🙏🏻 ale ďakujem za upozornenie.
@sisska333 veriť treba určite ❤️ len aby sklamanie nebolo zbytočné, lebo na 6 dní po IUI by to bola naozaj brutálna čiarka. Držím silno palčeky ✊✊✊
@bambulka711 ďakujem pekne, dám vedieť čo tá krv o týždeň 🫶🏼
@sisska333 toto je naozaj z injekcie. Ale ked uz testujes tak testuj kazdy den a uvidis kedy zmizne ciarka a ked sa objavi duch tak to bude uz ono. Ja tiez tak testovala ale presne pre ten dovod ako som pisala na zaciatku. Sledovala som kedy sa mi z tela vyplavi injekcia... Na 8 a 9 den som uz mala cistobiele testy. A ked na 10 den sa objavil pidi duch vedela som ze je to tam.
@zuzsat to máš super, mne sa gonasi držalo ešte aj 12 dpo, teda 13 deň po injekcii 🙈
Baby, tie čo vám vyšlo iui tak ste boli hneď od začiatku na Pn ? U mňa v práci to nevedia, vyhováram sa na iné problémy, ale pomaly pripravujem pre istotu šéfa aj keď viem, že iui sa väčšinou pri takých diagnózach nepodarí. Len musím sa na niečo vyhovoriť, keď stále vymeškávam 🙈

@natal4 no je to náročné, ja to riešim dovolenkou, homeofficom, prácou cez víkend a IVF budem riešiť dovolenka+PN+homeoffice tiež 🤷