icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

natal4
30. sep 2024

@24lucia24 ahoj, mne robili insemináciu keď mal cca 18mm.. od 15mm je vraj folikul dobrý.. mne Dr povedal, že niekedy je lepšie keď je menší, ale neviem prečo 🤷‍♀️..dnes som bola na druhej iui a v piatok som mala 2 foliky 16 a 17mm .. do dnes isto dorástli nad 20mm ale spermiogram dnes nič moc. Použili len 6,2mil spermií 😫

natal4
30. sep 2024

@bubbka no mám druhú iui za sebou a bol to riadny masaker 🙈 robila mi to doktorka a ta ma furt problém s mojim krčkom tak ma riadne dorobila 🫣. Dnes som si už istá, že mením na IVF centrum, lebo som povedala, že by som pred ivf chcela mať porobené všetky vyšetrenia čo by mohli pomôcť a Dr, že netreba nič, že vraj potom sa robia vyšetrenia, keď až nieje ivf úspešne viac krát 😳.. neviem ako to robia iné páry, ale my peniaze netlačíme na viac pokusov ivf 🤦‍♀️

24lucia24
30. sep 2024

@natal4 tak to je zaujímavé, do akého centra chodíš? (bodaj by mali pravdu, hehe) 🙂 .. držím palce nech je druhá už úspešná 🍀 . u Vás je problém spermiogram?

natal4
30. sep 2024

@24lucia24 chodím do ZA, ale už pôjdem do Mt..no u nás je problém aj spg teratozoospermia a ja mám pcos čo zistili až v centre. Moc tomu nedávam šancu, ale aspoň som pomíňala lieky 😀 mala som letrozol 1-1-1. Držím aj ja tebe palce 🍀 budeš testovať skôr ? Či počkáš až na krv ? Prvý krát som testovala už od 9 dňa 🙈 teraz asi už vydržím 😬

bubbka
30. sep 2024

@natal4 ja som pocas 2.IUI skoto dusu vypusila..krcok som mala zahnuty a musel mi ho vytiahnut ci co mi robil, bolest riadna a dost som cely den krvacala, ako pocas 3.dna cez MS

bubbka
30. sep 2024

@natal4 to mi je pristup! Jasne, oni to neplatia, im je to jedno, nech tam ides aj 100x, urcite zmenir IVF a kym nebudes mat vsetky mozne vysetrenie na IVF by som nepristupila

natal4
30. sep 2024

@bubbka presne aj ja som mala krčok až v zadku dakde 😀 ale aj hyfosy keď mi robila ona tak mala problém tiež mi tam hrabala 15 minút aj so sestričkou a dnes to isté 🙈 doktor Galo keď mi robil prvú iui tak to bolo raz dva asi bola dobra konštalácia hviezd a prišiel sa kukať aj jeho syn, tak sa snažil 😅 ja tiež špiním ale snáď sa to umúdri. Aj to vstreknutie som dnes riadne cítila no proste všetko čo mi tam robila aj posily si musela zavolať 😀..
No tiež ma to prekvapilo ako nič, žiadne vyšetrenia netreba, ale budem písať v decembri do Martina a tam snáď sú prívetivejší.

bubbka
30. sep 2024

@natal4 ake mate este vysetrenie porobene okrem SPG a hyfosy?

natal4
30. sep 2024

@bubbka žiadne 🤌🏻… len hormonálny profil a nič viac .. teda brali krv aj chlapovi a to neviem načo.. ako vravím tam viazne komunikácia.. dnes som sa pytala Dr aký bol spermiogram pred iui a ona že zlý že bolo iba 100000 spermií .. ja zľaknutá už že to nemá isto zmysel.. a opýtala som sa tej ženy čo tam stála s pipetou v ruke že či isto bol taký zlý a ona že nie, že zhruba tak ako minule.. minule mi vložili 10mil a dnes 6,2mil.. tak neviem čo Dr myslela tým, že je ich len 100000 🤷‍♀️

24lucia24
1. okt 2024

@natal4 ja tiež chodím do MT, zatiaľ som veľmi spokojná s prístupom 🙂 .. u nás má našťastie manžel spermiogram výborný 🙂 mne nevie dozrieť dominantný folikul .. och budem testovať určite 😅 dnes je však ešte len štvrtý deň po IUI 🙂 .... mám inak stále take bolesti v podbrušku, tlaky ako pred MS .. je to v pohode?

natal4
1. okt 2024

@24lucia24 je to v poriadku.. mne bolo celé dva týždne kadejako ale to som sa stále sledovala aj napriek tomu, že som furt makala 🙈 tlaky môžeš mať aj z liekov čo si zavádzaš.. a ty chodíš do reprofitu alebo do heliosu ?

bubbka
1. okt 2024

@natal4 vyborne ta povzbudili...a aku ma tvoj partner morfologiu? Moj si zlepsil z 1 na 2%

natal4
1. okt 2024

@bubbka 3% má už veľa rokov … morfológia sa dá zlepšiť ? Mne tvrdili že sa zneniť môže všetko, ale morfológia ostáva rovnaká 🤔.. to tá doktorka je ako cez Košice.. ešte mi riadne nedala na nič odpoveď, všetko z nej musím páčiť .. už som rozhodnutá prestúpiť.. včera ma dojalo ešte, keď sme čakali, bolo tam viac párov v čakárni a sestričky na plnú hubu sa tam zabávali, rehotali ako keby nechumelilo, som cez ne ani chlapa nepočula čo mi vraví 🙈... od takej kliniky čakám trocha iné podmienky a to niesom vôbec citlivá, ale včera mi liezli na nervy poriadne.

bubbka
1. okt 2024

@natal4 to som si citala aj ja a moj si ju zlepsil :D dokonca som sa docitala ze morfo je jedno aka je a ze ide hlavne o pohyblivost, takze tak :D a to ma moj znizene hadam vsetky parametre, ale v centre nam povedali, ze aj s takymto SPG viem otehotniet prirodzene, ze to nie je nemozne

bubbka
1. okt 2024

@natal4 vobec sa ti necudujem, ze chces zmenit CAR, nevytvaraju vobec pocit dovery..akor biznisu

natal4
1. okt 2024

@bubbka ja som isto zvedava aké výsledky budes mať.. moj chlap, keď bol na spg už dva roky dozadu, mu táto moja Dr tvrdila, že tiež v pohode to musí ísť prirodzene.. a ako si ju zlepšil? Či z ničoho nič ? 😀

bubbka
1. okt 2024

@natal4 doplnky vyzivove zacal uzivat, zacal navolno nosit trenky, viacej sa hybe a obmedzil alkohol :D nieze by bol nejaky alkac teda :D ale planujeme ist o 3m na kontrolny, tak som velmi zvedava, ci sa to zlepsuje alebo nie

bubbka
1. okt 2024

@natal4 ako dlho sa uz snazite

natal4
1. okt 2024

@bubbka moj berie len folandrol, vitamín C a zinok. Nechápem, prečo mal ten spermiogram teraz horší.. no my sa snažíme už cez 5 rokov. Moja gynekologička ma neliečila, iba kaleráby tlačila do hlavy, ako vitamíny pomôžu.

bubbka
1. okt 2024

@natal4 ach jaj, to mi je luto :( ja som velmi vdacna za moju, ze tak rychlo jednala a neodkladala mi vysetrenia, inak by mi neprisli tak rychlo na polyp napr.

sisska333
9. okt 2024

@natal4 Dnes som bola pri svojej doktorke, podpísala mi papiere bez problémov, že Brno je topka na IVF, ani neváhala. Urobila mi dokonca prehliadku lebo som jej povedala, že o deň - dva to mám už dostať a ako mi robila prehliadku, tak videla žlté teliesko. Ja som sa prvo zľakla, že čo sa deje. Tak mi hovorí, že možno do Brna nepôjdem. Dala mi zobrať krv a vyšla mi slabá pozivita ale nevedela ešte ani ona povedať či som alebo nie som tehotná. Pichla mi Agolutin, a o týždeň mám prísť znova na krv a tam by už malo byť vidno, či som alebo nie som tehotná. Ale chcem veriť, že som a že sa podaril zázrak <3

natal4
9. okt 2024

@sisska333 čooooo 😍… držím silno silno silno palce ✊✊🍀.. to by bola strašne super správa a pre nás čakajúcich a skúšajúcich nádej 🙂 .. ja som dnes 9ty deň po iui a mám milión čínskych testov, tak som skúsila a samozrejme pozitívny 😅 v Číne musia byť veľmi pozitívni ľudia, lebo mne tie testy vždy vyjdu pozitívne 😃

bubbka
9. okt 2024

@sisska333 pripajam sa a drzim palce, aby to bola pravda 🙂 ste po IUI, ci prirodzene?

bubbka
9. okt 2024

@natal4 bola si aj stimulovama clostylom? Ja neviem cim, ale po 2.iui mi tak zblbol cyklus, ze som o 9 dni skor teraz dostala MS, co sa mi hadam v zivote nestalo

sisska333
10. okt 2024

@natal4 áno 🥹 len sa bojím aby to nebolo niečo falošné. Teraz keď som si hlavu konečne “vyvetrala” od toho celého tak mám zas chrobáka v hlave a čakať týždeň to je ako rok 🙈 fakt??? 😍😍 bože tfuj tfuj aby to tak bolo!! 🤩💪🏼

sisska333
10. okt 2024

@bubbka ďakujem 🥹🙏🏻 to čakanie bude hrozné 😥 a prirodzene. Nešli sme už do IUI.

bubbka
10. okt 2024

@sisska333 bodaj by to bola a ako povedala Natal, je to aj pre nas nadej ak sa vam zadarilo 🙂 veru mile prekvapenie by to bolo, ale nechcem ti to zarieknut..ozvi sa nam ptm s vysledkami 🙂

sisska333
10. okt 2024

@bubbka dnes ráno som si robila test a je tam slabá druhá čiarka 🥹 tak verím .. že bude len silnieť. Ďakujeme 🤍 budem Vás obe informovať.

natal4
10. okt 2024

@bubbka mala som letrozol 1-1-1 a pichla som si Gonasi dva dni pred IUI … no po prvej IUI som dostala ms hneď na druhy deň po vysadení utrošu a teraz už citim brucho tak myslím, že dostanem tiež skôr .. no ja som si prestala ráno vkladať a vkladám len večer lebo mi liezlo na nervy, že to cez deň stale vyteká .. som si istá, že ani táto iui nevyšla, tak už by som bola vďačná za ms.. aj keď kontrolu by som mala mať až v pondelok.. ale ani tam nejdem, mám to ďaleko a zbytočne sa mi tam ísť nechce 🙆‍♀️

natal4
10. okt 2024

@sisska333 neboj sa nič, len sa šetri a oddychuj, nemysli negatívne 🤍