IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@bubbka no mám druhú iui za sebou a bol to riadny masaker 🙈 robila mi to doktorka a ta ma furt problém s mojim krčkom tak ma riadne dorobila 🫣. Dnes som si už istá, že mením na IVF centrum, lebo som povedala, že by som pred ivf chcela mať porobené všetky vyšetrenia čo by mohli pomôcť a Dr, že netreba nič, že vraj potom sa robia vyšetrenia, keď až nieje ivf úspešne viac krát 😳.. neviem ako to robia iné páry, ale my peniaze netlačíme na viac pokusov ivf 🤦♀️
@24lucia24 chodím do ZA, ale už pôjdem do Mt..no u nás je problém aj spg teratozoospermia a ja mám pcos čo zistili až v centre. Moc tomu nedávam šancu, ale aspoň som pomíňala lieky 😀 mala som letrozol 1-1-1. Držím aj ja tebe palce 🍀 budeš testovať skôr ? Či počkáš až na krv ? Prvý krát som testovala už od 9 dňa 🙈 teraz asi už vydržím 😬
@bubbka presne aj ja som mala krčok až v zadku dakde 😀 ale aj hyfosy keď mi robila ona tak mala problém tiež mi tam hrabala 15 minút aj so sestričkou a dnes to isté 🙈 doktor Galo keď mi robil prvú iui tak to bolo raz dva asi bola dobra konštalácia hviezd a prišiel sa kukať aj jeho syn, tak sa snažil 😅 ja tiež špiním ale snáď sa to umúdri. Aj to vstreknutie som dnes riadne cítila no proste všetko čo mi tam robila aj posily si musela zavolať 😀..
No tiež ma to prekvapilo ako nič, žiadne vyšetrenia netreba, ale budem písať v decembri do Martina a tam snáď sú prívetivejší.
@bubbka žiadne 🤌🏻… len hormonálny profil a nič viac .. teda brali krv aj chlapovi a to neviem načo.. ako vravím tam viazne komunikácia.. dnes som sa pytala Dr aký bol spermiogram pred iui a ona že zlý že bolo iba 100000 spermií .. ja zľaknutá už že to nemá isto zmysel.. a opýtala som sa tej ženy čo tam stála s pipetou v ruke že či isto bol taký zlý a ona že nie, že zhruba tak ako minule.. minule mi vložili 10mil a dnes 6,2mil.. tak neviem čo Dr myslela tým, že je ich len 100000 🤷♀️
@natal4 ja tiež chodím do MT, zatiaľ som veľmi spokojná s prístupom 🙂 .. u nás má našťastie manžel spermiogram výborný 🙂 mne nevie dozrieť dominantný folikul .. och budem testovať určite 😅 dnes je však ešte len štvrtý deň po IUI 🙂 .... mám inak stále take bolesti v podbrušku, tlaky ako pred MS .. je to v pohode?
@bubbka 3% má už veľa rokov … morfológia sa dá zlepšiť ? Mne tvrdili že sa zneniť môže všetko, ale morfológia ostáva rovnaká 🤔.. to tá doktorka je ako cez Košice.. ešte mi riadne nedala na nič odpoveď, všetko z nej musím páčiť .. už som rozhodnutá prestúpiť.. včera ma dojalo ešte, keď sme čakali, bolo tam viac párov v čakárni a sestričky na plnú hubu sa tam zabávali, rehotali ako keby nechumelilo, som cez ne ani chlapa nepočula čo mi vraví 🙈... od takej kliniky čakám trocha iné podmienky a to niesom vôbec citlivá, ale včera mi liezli na nervy poriadne.
@natal4 to som si citala aj ja a moj si ju zlepsil :D dokonca som sa docitala ze morfo je jedno aka je a ze ide hlavne o pohyblivost, takze tak :D a to ma moj znizene hadam vsetky parametre, ale v centre nam povedali, ze aj s takymto SPG viem otehotniet prirodzene, ze to nie je nemozne
@natal4 Dnes som bola pri svojej doktorke, podpísala mi papiere bez problémov, že Brno je topka na IVF, ani neváhala. Urobila mi dokonca prehliadku lebo som jej povedala, že o deň - dva to mám už dostať a ako mi robila prehliadku, tak videla žlté teliesko. Ja som sa prvo zľakla, že čo sa deje. Tak mi hovorí, že možno do Brna nepôjdem. Dala mi zobrať krv a vyšla mi slabá pozivita ale nevedela ešte ani ona povedať či som alebo nie som tehotná. Pichla mi Agolutin, a o týždeň mám prísť znova na krv a tam by už malo byť vidno, či som alebo nie som tehotná. Ale chcem veriť, že som a že sa podaril zázrak <3
@sisska333 čooooo 😍… držím silno silno silno palce ✊✊🍀.. to by bola strašne super správa a pre nás čakajúcich a skúšajúcich nádej 🙂 .. ja som dnes 9ty deň po iui a mám milión čínskych testov, tak som skúsila a samozrejme pozitívny 😅 v Číne musia byť veľmi pozitívni ľudia, lebo mne tie testy vždy vyjdu pozitívne 😃
@bubbka mala som letrozol 1-1-1 a pichla som si Gonasi dva dni pred IUI … no po prvej IUI som dostala ms hneď na druhy deň po vysadení utrošu a teraz už citim brucho tak myslím, že dostanem tiež skôr .. no ja som si prestala ráno vkladať a vkladám len večer lebo mi liezlo na nervy, že to cez deň stale vyteká .. som si istá, že ani táto iui nevyšla, tak už by som bola vďačná za ms.. aj keď kontrolu by som mala mať až v pondelok.. ale ani tam nejdem, mám to ďaleko a zbytočne sa mi tam ísť nechce 🙆♀️

@24lucia24 ahoj, mne robili insemináciu keď mal cca 18mm.. od 15mm je vraj folikul dobrý.. mne Dr povedal, že niekedy je lepšie keď je menší, ale neviem prečo 🤷♀️..dnes som bola na druhej iui a v piatok som mala 2 foliky 16 a 17mm .. do dnes isto dorástli nad 20mm ale spermiogram dnes nič moc. Použili len 6,2mil spermií 😫