icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

Strana
z2066
33tehulka33
24. sep 2025

Ahojte / zienkx bola som na iui 12.9 test mi kázala lekárka urobiť 26.9 teda 14dni po iui. Nevydržala som a urobila som uz včera. 1ciarka. Myslite si ze uz by ukázal aspon slabú druhu? Viem nemala som skúšať tsk skoro. Po kolkoch dňoch od iui pripadne ivf ste si robiii test? Dakujem

henrietka12
24. sep 2025
@33tehulka33

Ahojte / zienkx bola som na iui 12.9 test mi kázala lekárka urobiť 26.9 teda 14dni po iui. Nevydržala som a urobila som uz včera. 1ciarka. Myslite si ze uz by ukázal aspon slabú druhu? Viem nemala som skúšať tsk skoro. Po kolkoch dňoch od iui pripadne ivf ste si robiii test? Dakujem

@33tehulka33 Ahoj ja som mala čiarku stále lebo som si pochvala pred iui ovitrelle ...ale na 11 deň mi začala čiarka silnieť ...

33tehulka33
24. sep 2025
@henrietka12

@33tehulka33 Ahoj ja som mala čiarku stále lebo som si pochvala pred iui ovitrelle ...ale na 11 deň mi začala čiarka silnieť ...

@henrietka12 tak ja zatial nič :/ a to som 12 dni po iui a ovulacia bola 13.9 teda 11 dni po ovulácii

zuzsat
25. sep 2025

Ja myslim ze nic z toho... Ja som mala pozitivne testy kvoli injekcii, na 8 a 9 den po iui boli biele a na 10den sa objavil pidi duch ktoreho som videla asi len ja. Ale vedela som ze sa podarilo. Uz ma 8.5 roka ☺️

michicka
8. nov 2025

Ahojte je tu niekto kto ide tento mesiac na iui?

layla175
10. nov 2025
@michicka

@michicka ahoj ja

michicka
11. nov 2025
@layla175

@michicka ahoj ja

@layla175 kedy mas naplanovane? Ja som bola vcera, a je to prve iui?

33tehulka33
11. nov 2025
@michicka

@layla175 kedy mas naplanovane? Ja som bola vcera, a je to prve iui?

@michicka bola som v septembri a nevyšlo nám to a dnes prvé ivf takze teraz 2 tyzdne čakania

michicka
12. nov 2025
@33tehulka33

@michicka bola som v septembri a nevyšlo nám to a dnes prvé ivf takze teraz 2 tyzdne čakania

@33tehulka33 a kolko iui ste absolvovali? Drzim palce ✨

anonym_a8a7f3
19. nov 2025
@michicka

@michicka ahoj. Ja som absolvovala moje prvé IUI včera, 18.11.
Po 2,5 roku snaženia sa.
Dúfam, že sa to podarí. 🙏

pudinka
22. nov 2025

Ahojte. Ja som pred tyzdnom absolvovala IUI po druhy krat. Zatial moj vnutorny pocit je,ze to opat nevyjde. Absolutne nic necitim, ziadne tlaky v podbrusku, zmeny nalad, unavu, jednoducho vobec nic. Kazdopadne, u mna je problem autoimunita,ktora brani uhniezdeniu, beriem na to prednison na tlmenie tejto reakcie. Velmi by som nerada isla do IVF, ale asi uz na vyber nemam. Prednison sa musi brat pocas celeho trimestra a nesmie sa brat viac ako pol rok.. uz ho beriem dva mesiace.. takze v podstate ani nemam na vyber a musim ist dalsi cyklus na IVF. Vo februari budem mat 37r, moc casu nemam... som z toho taka cela nestastna..

michicka
24. nov 2025

Tak nase iui nevyslo.. Vam drzim palce 🙂

kika9981
Autor odpoveď zmazal
anonym_a8a7f3
1. dec 2025
@michicka

@michicka to ma mrzí.
Ja idem zajtra ráno na krv.
Jasne, že som nevydrzala a urobila test. Testy negatívne, v podbrušku ma boli, ako keby mala prísť ms 😕

pudinka
1. dec 2025
@michicka

@michicka ani nase iui nevyslo. Uz druhe..

marta95
Autor odpoveď zmazal
layla175
Včera o 11:24
@pudinka

@michicka ani nase iui nevyslo. Uz druhe..

@pudinka to má veľmi mrzí 😥.. ja som tiež po druhom..v utorok mám ísť na krv.. testy ani len nerobím a ani nebudem .. to dvojité sklamanie nedám ako minulý cyklus ...A od prvého dňa až po teraz čo je už 10dni po iui nemám absolútne žiadne príznaky .. takže aj tak už vo mne zhasina aj nádej .. 😭

Strana
z2066