IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@petuska123
@jalanecek viem, čo je to čakať na výsledok, tie dni sú naozaj nekonečné 😀 ale rýchlo to zbehne, uvidíte 🙂
@petuska123 a ja ani neviem kedy mam testovat ale to ujde ako voda zajtyra ctvrtok a dalsia streda bude za chvilku a ty budes kedy testovat ty ked jsi bola na predoslom iui jsi testovala skor vsak??A ako ti to ukazalo??
@jalanecek hej po 1 iui msom testovala skorej.na 8 den po iui a tam bola uz len slabulinka ciara z pregynulu a potom aj na 12 a bola len /
@petuska123 a preco to vlastne ten pregnyl takto skreluje takze tio jsi vedela ze nejsi tehu ked jsi si robila na 8 den vedela jsi,ze je to z pregnylu je mi to luto ale vari sa to podari...ja by som testla hned ale co narobime musime cakat
ahooojte!!! tak už som po IUI... tak teraz znovu čakať dva týždne... ale dala som sa vypísať na PN, tak budem relaxovať. 😎
@petuska123 jj teraz som o tom citala tu na fore no nic muime vydrzat ja idem kukat tel majte sa krasne pa...
@petuska123 jasné v pohode, je to trochu nepríjemné, ale nejake extra bolesti som pri tom nemala našťastie.... 🙂
@andy175 Prajem ti mojenko nech ti to vyjde bola by som stastna aj za teba ja na dalsiu stredu 2 tyzdne od iui a mozem testovat ale dnes 28 dc a 18 mi vzdy chodi menzes tak uvidime co bude skor ...Ja som mala 1 iui o babetko sa snazime 5 rokou a mala som jeden samovolny potrat v 2005 7-8 tyzden tehot..
@jalanecek dnes si 28 dc??asi si mi aj pisala ake dlhe mavas cykli vsak???ja zabudla.ked beres utros tak ti moze mrchu posunut tak ako mne 😠 meskala mi 3 dni potom 3 dni len spinenie a az potom sa spustila a to len 3dnova
@petuska123 ja mavam menzes na 30 dc mavam jui 3 dni ale teraz poslednou dobou mavam tak 5 dni no uvidime ci posunie alebo uz nepride aj tebe zelam nech uz vobec nepride...
@katy33 áno? ty si tiež predávala oblečko,kabelky??to som nevedela 😕 tak vieš čo je to triasť sa pred zamestnávatelom čo sa zas nebude páčiť 🙄 no dnes v obchode nebola fúú 😝 tak pohodička 🙂 ale robotka už v plnom prúde ľudia sa prezúvajú ,obliekajú aspoň bude vyššia výplata 😵 a aj čas ubehne rýchlejšie ved my radšej budeme predávať ako stáť..no nie vždy sa to dá..
A čo vyvolávačka zabrala? už by sa mohla spustiť 😨
@fomarik To som rada,že dnes ti je lepšie 😵 😵 a čo mená su už ustálené či ešte stále meníte 😕 😀 tak dnes si bola asi u svojho doktora pravda? a zajtra na nefrológiu či ako sa to volá...pekne sa nabaľ ak budeš dlhšie niečo na papkanie a pitie 🙂
Tvoje telíčko sa ešte stále nemôže spamätať,že si tehu?!? 😀 😀 už nech si zvykne ! inak to je zaujímavé,že prvé otehotnenie bolo bez problémov ...hm,hm,hm??

@miriamka a ty tiez 😀 mne to ide pomaly....este ten vikend rychlo ubehne ale tyzdne sa vlecu