icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

pici
22. mar 2011

@adikasala mozem sa spytat... keby nahodou IUI nevyslo... neplanujes IVF?

alibabaa
22. mar 2011

no si ma potesila.. a to na vsetky mozne ktore preplaca poistovna, alebo len na jedno?

pici
22. mar 2011

@alibabaa poistovna hradi samotny zakrok. veci s tym spojene ako lieky si platis sama. takisto ukony "mimo" samotneho zakroku si platis... ak si zena do 39 rokov, mas narok na hradene 3IVF cykly... 4 uz si samoplatca, rychlost schvalenia ziadost zavisi od poistovne... max vsak 30 dni

apolenka6
23. mar 2011

@alibabaa už som o nej počula o tej bylinkárke ...no určite tam nepôjdem viem že pracuje až poobede a to som v práci celý deň a ešte neviem ako by som sa tam dostala mm chodí na týždňovky a ja vodičák nemám 😒 a ani sama neviem či tomu verím ,že by mi byliny mohli pomôcť?! 😨 🙄 tak vela štasia pri IUI budeš ho potrebovať ! 😉

apolenka6
23. mar 2011

@adikasala mám 29 rokov 🙄 najskôr musím tu pozitívnu myšlienku nájsť a až potom bude dobre 😉 😉 😉 ved to poznáš raz sme hore raz dole ako na húpačke 😕

apolenka6
23. mar 2011

@jalanecek Ahoj no moja poteš nás aspoň ty !! nech máš krásne dve // 😉

tinasc
23. mar 2011

dobré ránko kočky 🙂 ako sa máme po ránku?

tinasc
23. mar 2011

@jalanecek no ako? aké správy nám prinesieš?

jalanecek
23. mar 2011

@tinasc ahojte babulky tak vcera vecer mi mm hovoril nech si urobim jeste test tak som si urobila a ked som ho doniesla do obyvacky nechali jsme ho na stole a mm hovori ze on tam vidi dve aj ja som tam videla 2 ta druha bola ozaj slabucka a dnes rano som si robila a tiez je slabucka ale skoro neviditelna neviem co si o tom mama mysliet pretoze sa mi zvetsili prsa bolia mam som stale unavena a hladna neviem co si mam o tom mysliet ci si kupit jeste s citlivostou 10 alebo co mam robit poradte mi prosim... 😒 😒 😒

petuska123
23. mar 2011

@jalanecek kup si este s citlivostou 10 a uz aj ked tam bude slaba tak chod na krv a mas po starostiach ok??

jalanecek
23. mar 2011

a jeste si myslim ze preco mi meska menzes uz 5 dni keby mi mali prist tak pridu aj cez to ze uzivam lieky co si otom myslite ja uz neviem comu mam verit poradte...

jalanecek
23. mar 2011

@petuska123 asi to tak urobim nechapem vela veci preco mi je tak ako mi je keby to nevyslo???

petuska123
23. mar 2011

@pici ahoj mas kratky ci dlhy protokol???kedy zacinas s prvou davkou inekcii??

tinasc
23. mar 2011

@jalanecek a neberieš utroš? lebo aj ten môže brzdiť... ja som nikdy nedostala menzes, kým som ho nevysadila... a kúp si s citlivosťou 10 ten bude dobrý... a sem ho nemôžeš do albumu hodiť, nech vidíme? 😉

dzuli08
23. mar 2011

@jalanecek No ja si myslím, že by si si ich mala určite urobiť ešte niekoľko. Kúp si ten s citlivosťou 10 ako ti radí fomárik. Ja som mala rapid test a vyšli mi v pohode, ale podľa toho sa neriaď, lebo ja som si robila test asi až mesiac od ovulky.A máš ešte nejake testíky?

jalanecek
23. mar 2011

@tinasc
@dzuli08 hodim ich skusala som odfotit ale nic tam nevidno takto skocim do lekarne a kupim si z desiatkou a hned dam vediet nevim babulky som z toho zmatena z vseho beriem utros a dneska mam volat do mt....

dzuli08
23. mar 2011

@jalanecek Alebo však choď k doktorke, nech ti zoberie krv zajtra (u nášho gyn ju berú do 8:00) hod a uvidíš na čom si. Aspoň sa nemusíš naháňať do mt

zuzancek22
23. mar 2011

@alibabaa tusím je to podla poistovne, ja mam apollo a tam to platí iba 3 mesiace

petuska123
23. mar 2011

@jalanecek no tak supo do lekarne a urob 10 tkovy-potom nam daj vediet ako dopadol a az potom zavolaj do MT.tam ti po edie v pripade ak bude pozit.ze sa mas objednat o tyzden na sono a na krv.

tinasc
23. mar 2011

@zuzancek22 no toto, ja mám informácie že žiadosť by mala platiť rok... ale asi všade je to iné 😉

jalanecek
23. mar 2011

@petuska123 hej ved to vies sa to pise na tej sprave ze ak je pozitiv tak o tyzden na krv a sono

petuska123
23. mar 2011

@jalanecek chod uz do lekarne a nepisem sem sme zvedave........hadam za hodku tu uz budes hej??

tinasc
23. mar 2011

dobre ja musím utekať, tak sa majte pekne, želám pekný deň, dnes má byť pekne slnečno 🙂

jalanecek
23. mar 2011

@petuska123 takze je nagativny no nic zavolame do mt a nahlasime negat test a asi vysadit lieky co narobime sklamanie velke ale nadej umiera posledna mozno druhy pokus vyjde... ☹ ☹ ☹ ☹

petuska123
23. mar 2011

@jalanecek ☹ hm tak nic..vysad utros a cakaj na mrchu a sup do druheho kola

jalanecek
23. mar 2011

@petuska123 veru veru do druheho kola snad to vyjhde a zavolat do mt ....

dzuli08
23. mar 2011

@jalanecek A to si si robila s citlivosťou 10?
Urob si ešte jeden zajtra ráno, raňajší je vraj najlepší.

pici
23. mar 2011

@petuska123 no na protokole mam ze dlhy :D tak asi to bude dlhy :D a pichat zacinam v piatok

jalanecek
23. mar 2011

@dzuli08 nie moja ja uz kaslem na to ked mi uzkazal ze nie tak niesom robila som si rapid cler lebo iny nemali a potom mam jeste ten s citlivostou 20 a v lekarni iny nemali no co narobime kazdy koniec prinasa novy zaciatok ved ono to raz vyjde... 😉 😉 😉

dzuli08
23. mar 2011

@jalanecek Ale určite, nebojkaj, hlavne sa na to vykašli ono to príde vtedy, keď to budeš najmenej čakať.