icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

jalanecek
26. mar 2011

@tinasc budem moje zlaticko budem dam na tvoje rady ....ja sa prihovarm stale a verim,ze to pomaha a hej neviete v kolkom tyzdni by som mala byt ako sa to pocita ked mi robili iui9 marca?????

tinasc
26. mar 2011

@hope2011 a ty ho papáš? ja som si ho vždy vkladala do pošvy a nič mi nebolo 🙂

tinasc
26. mar 2011

@jalanecek myslím, že od poslednej ms ale presne neviem doktor zase podľa utz, však uvidíš v stredu doktor ti povie 🙂

hope2011
26. mar 2011

@jalanecek to ani ja neviem veru ako sa to pocita....ale asi by to malo byt podla toho kedy si mala posledny krat MS a od toho dna sa urcuje aj termin aj v kolkom tyzdni si.....

hope2011
26. mar 2011

@tinasc nie, nie, ja ho tiez vkladam....ale mam normalne zavrate....mozno to bude aj vplyvom pocasia....asi je nizky tlak....

jalanecek
26. mar 2011

@hope2011
@tinasc tak to potom v 5 tyzni tehotenstva ato ale leti 😉 😉

tinasc
26. mar 2011

@hope2011 tak potom asi tým počasím, ale u každého je to individuálne... 🙂

tinasc
26. mar 2011

@jalanecek tak potom tým skôr sa šetri... v začiatkoch tehu je to najdôležitejšie 🙂

aby
26. mar 2011

@tinasc a ty ako moja ? zvládla si to a ako to vizerá ??? 😉
mno ja ani neviem dneska mi je nejak šofl 😖 nejak ma aj bruško bolí ale neviem neviem boli ma nemvaječník no ja neviem ešte sa asi ani necítim byť 😒 ale bruško hladkáme 😀 😀 😀

hope2011
26. mar 2011

@jalanecek no vidis...a o chvilku ho budes drzat v naruciiiii🙂🙂🙂

hope2011
26. mar 2011

@tinasc asi ano...som si merala tlak som mala skoro 150 na 80, co je na mna vyssi...vsak uvidime, odpozorujem si to ked ho budem uzivat dlhsie....

jalanecek
26. mar 2011

@tinasc
@hope2011 ved zaciatky su najdolezitejsie len teraz rozmyslam ze neuzivam ziadne vitaminy a to ma hneva a viem,ze to ujde a budem ho drzat v naruci..Uz aby to bolo... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinasc
26. mar 2011

@aby len hladkaj, hladkaj 🙂
ja som to zvládla v pohode si myslím, a vyzerá to dobre 🙂 a už mi je lepšie 🙂

tinasc
26. mar 2011

@hope2011 tak to môže byť tým, však uvidíš 🙂

tinasc
26. mar 2011

@jalanecek tak pôjdeš do lekárne a nejaké si kúpiš 🙂 však to dobehneš 🙂

aby
26. mar 2011

@tinasc a si na PNke? lebo ideš do roboty? ja idem v stredu k dokyne hádam zas nebude mať problém s marodkou 😒

tinasc
26. mar 2011

@aby nie doky povedal, že do konca týždňa mám byť doma, vo štvrtok idem na štichy a potom sa uvidí ako ďalej, ale nechcem to predlžovať hneď chcem ísť do ďalšieho kola 🙂

jalanecek
26. mar 2011

@tinasc ved to ale az v pondelok ked sa pojdem hlasit na urad prace tak zabehnem kupit aj test tehu a aj nejake vitaminy... 😉 😉 😉

tinasc
26. mar 2011

@jalanecek tak tak 🙂 no ja idem zase trošku oddychovať 🙂 tak pa neskôr 🙂 🙂

aby
26. mar 2011

@tinasc supiš že sa cítiš dobre tak si len pjekne povegeť nech sa hojí 😉

adikasala
26. mar 2011

@jalanecek ahoj no ten tvoj pribeh je super ako si prisla na slovensko,ja mam podobny pribeh ale s cestou do talianska 😀 😀 😀 som tu uz 9 rokov a skoro 5 rokov stastne vydata!!!!

adikasala
26. mar 2011

@apolenka6 no ta kniha sa vola ,,tajomstvo,,zozen si ju je to dokument,stoji za to precitat si ju a potom uvidis o com je rec 🙂 🙂 🙂

adikasala
26. mar 2011

@tinasc ahoj vy idete na buduce na iui? alebo ivf?

adikasala
26. mar 2011

@jalanecek ja mam mena vybrane samozrejme talianske valentina a diego 😀 😀 😀 😲 😲 jaj uz aby boli na ceste aspon!!!

zuzana151
26. mar 2011

@katy33 fuuha tak my mame asi podobny problem..ja ked som o PCO nevedela som si myslela ze som ojedinely pripad...ale vidim ze nie. Mne po Duphastone ms prisiel vzdy zatial ale toboli anovulacne cykly 😖 ak teraz to IUI nevyslo, tak si davam volno do konca septembra bez duphastonu, bez clostylu, budem len tak mna to nebavi stale do seba davat nejake lieky.
A to preco do bruska musis pichat? To by som asi nezvladla, ja som taka padavka, mna bolelo Aaj IUI 😅

zuzana151
26. mar 2011

@fomarik Moja tak gratulujem ze sa to podarilo , a ty si tiez teda nikdy predtym nedostala ms len tak sama ? lebo ja nikdy ☹ a uz budem mat 25 rokov, v 16-tich mi ju museli vyvolat. a ako sa vam podarilo otehotniet??? Bola si na IUI alebo IVF??

hope2011
26. mar 2011

@jalanecek no, je dolezite si kupit nejake vitaminy....hlavne kyselinu listovu treba uzivat...tak sup, sup do lekarne a nech uz su v brusku....🙂

dzuli08
26. mar 2011

@jalanecek Ja som to fakt tušila, lebo máš rovnakémpríznaky ako ja. A čo si myslíš, prečo som ťa posielala k doktorovi na krvičku? 😀 😀

jalanecek
26. mar 2011

@tinasc tak si pekne poodychuj a nic nerobkaj aj ja lezkam v obyvack e akukam telku... 😉 😉 😉

jalanecek
26. mar 2011

@adikasala tiez mas krasne mena tak to je super s talianka a ako sa ti tu zije??A ty jsi slovenka ci talianka ??Som zvedava vsaKK 😀 😀 😀