IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
Podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

•
30. apr 2011babulky.. pekny vikend vam prajem. idem sa bicyklovat kym je pekne... tesim sa coskoro na dobre spravicky....
0
@hope2011 mňo presne to ja som zas bučala pretože oni su fakt ideálny pár najkrajší čo bol a myslím najúprimnejší a Caty bude určite na koni 😃 😃 😃
Mňo mi máme lásiek teda 4nohých a nás lúbia teda hlavne mi ich .
No máte ich krásne, ja som neznášala mačky a moc mala rada psiska však táto moja má 11ty r. moje srdiečka.
No ak mm nepríde a clearblue bude pozitívny možno aj tomu uverím no aj tak krv je 100% a aj tak nebude vyhraté som realistka už 😉
@oknosmas cicula si sa nadýchala čerstvého vzduchu a večer čoro moro 😉 😃 😃 😃
Mňo mi máme lásiek teda 4nohých a nás lúbia teda hlavne mi ich .
No máte ich krásne, ja som neznášala mačky a moc mala rada psiska však táto moja má 11ty r. moje srdiečka.
No ak mm nepríde a clearblue bude pozitívny možno aj tomu uverím no aj tak krv je 100% a aj tak nebude vyhraté som realistka už 😉
@oknosmas cicula si sa nadýchala čerstvého vzduchu a večer čoro moro 😉 😃 😃 😃
@hope2011 tomu verim...my sme mavali vzdy doma psika, macky boli na dvore, ale zvlast som ich neoblubovala... potom svokrovci mali doma kocura a zistila som, ze to nie je az take zle... a ked este aj moja kolegyna stale basnila o jej emilovi, tak som sa rozhodla pre macku... teda kocurika... a nelutujeme.. doda to vela energie, take zvieratko....
Začni písať odpoveď...

Odošli