icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

pici
•
30. apr 2011

babulky.. pekny vikend vam prajem. idem sa bicyklovat kym je pekne... tesim sa coskoro na dobre spravicky....

oknosmas
•
30. apr 2011

@aby trdlo 😵

aby
•
30. apr 2011

@pici uži si to a vypni 😉 😀

tinasc
•
30. apr 2011

@aby na akú svadbu? jáááj to aj opakujú?

oknosmas
•
30. apr 2011

@pici aj tebe krasny vikend, rozmyslam aj ja nad mojim bikom....ale uz sa tu zmrakava od zvolena, uaaaaaaaaaa....

aby
•
30. apr 2011

@oknosmas jaaa ee ja som také malé trdielko heh 😉 😀 😀 😀

aby
•
30. apr 2011

@tinasc ale na jojke zo včera opakujú , aj včera som bučala 😀 😀 😀

tinasc
•
30. apr 2011

@aby aaaale, neplač 🙂

tinasc
•
30. apr 2011

@pici pekný víkend aj tebe, ja práve rozmýšľam čo s načatým dňom, čo vlastne podnikneme 🙂

aby
•
30. apr 2011

@tinasc to vieš homróny 😀 😀 😀

fomarik
•
30. apr 2011

@aby ja som včera tiež pri tej svadbe plakala, umývala som okná a revala som ako blbá. Teraz si to radšej ani neprepnem, lebo som rozcítená. Mne stačí raz do týždna Modré z neba a som vyplakaná na celý mesiac.

pici
•
30. apr 2011

@tinasc mne sa nic nechce, vyvesim pracku.. a idem von :D

oknosmas
•
30. apr 2011

@fomarik 😀 😀 😀 no, to aj ja sa vzdy poriadne rozprsim pri takychto veciach...radsej to nepozeram...uz...inak minule som si pozrela film A moment to remember.... som revala ako male dieta skoro cely film... fakt pekny....

aby
•
30. apr 2011

@fomarik si hviezdy môžme ruky podať 😀 😀 😀
strašný doják a pritom ja také obyčajne neprežívam heh ja hustá na horory a krváky a teraz pri tomto sa rozbučím 😀
Joj modré z neba som minule kukala aj a mm ty kokos on nechápal 😀 😀 😀

oknosmas
•
30. apr 2011

a uz je tu mala hrmavica...nemam rada burky..ale tato je slabucka...a ticha...

aby
•
30. apr 2011

burka v šerbľu??? 😒

hope2011
•
30. apr 2011

@pici no jasneeee, ze sme....vsak tak sa zije lepsie, s optimizmom🙂 tvoji snehuliacikovia uz na teba cakaju....a tesia sa na maminku.....ktora si bude pysne v maji hovorit, ze je tehulka!!!!! 🙂

hope2011
•
30. apr 2011

@fomarik ahojky.....ja hovorim, ze vdaka modremu z neba mam kazdotyzdenny vylev emocii...my kolko krat aj s manzelikom placeme...no a co....vsak to je hlavne prejav empatie s tymi tazkymi osudmi???? clovek si hned rebricek hodnot pozmeni !!!!!!

hope2011
•
30. apr 2011

@aby krasna ta svadba, vsak???? mna vie kazda svadba rozcitit....ved to je take krasne....a oni sa k sebe neskutocne hodia, strasne zlaty par su.....🙂

hope2011
•
30. apr 2011

@aby inak mas nadhernu tu cicu-micu...aj ja skusim pridat moju lasku🙂 teda my mame dve, tak pridam aj jedneho aj druheho🙂 a ms by teda naozaj nemusela prist....a co ak nepride???? to bude nadherneeeee🙂

hope2011
•
30. apr 2011

to su nase lasky.....ten v okuliaroch je ocko a ta druha je dcerka🙂

oknosmas
•
30. apr 2011

@aby normalna....vonku 😉

oknosmas
•
30. apr 2011

@hope2011 nadherniiiii su .. juj, musis s nimi zazit kopec zabavy...a uzasne prechadzky po vonku....krasa

aby
•
30. apr 2011

@hope2011 mňo presne to ja som zas bučala pretože oni su fakt ideálny pár najkrajší čo bol a myslím najúprimnejší a Caty bude určite na koni 😀 😀 😀
Mňo mi máme lásiek teda 4nohých a nás lúbia teda hlavne mi ich .
No máte ich krásne, ja som neznášala mačky a moc mala rada psiska však táto moja má 11ty r. moje srdiečka.
No ak mm nepríde a clearblue bude pozitívny možno aj tomu uverím no aj tak krv je 100% a aj tak nebude vyhraté som realistka už 😉

@oknosmas cicula si sa nadýchala čerstvého vzduchu a večer čoro moro 😉 😀 😀 😀

hope2011
•
30. apr 2011

@oknosmas ano, su to nase obrovske lasky....a moc ich lubime...oboch....su pre nas obrovskym zdrojom energie a stastia...travime s nimi kopec casu a vela prechadzky kazdy den🙂 tie totiz zboznuju🙂

oknosmas
•
30. apr 2011

@hope2011 tomu verim...my sme mavali vzdy doma psika, macky boli na dvore, ale zvlast som ich neoblubovala... potom svokrovci mali doma kocura a zistila som, ze to nie je az take zle... a ked este aj moja kolegyna stale basnila o jej emilovi, tak som sa rozhodla pre macku... teda kocurika... a nelutujeme.. doda to vela energie, take zvieratko....

hope2011
•
30. apr 2011

@aby no tak kedy budes teda testovat????

hope2011
•
30. apr 2011

@oknosmas ano veru je to tak....a vies ta kombinacia, domace zvieratko a babatko...tak to je pre mna ta najkrajsia predstava....neviem sa dockat, ked bude nas havino pri nasom babatko...a budu sa laskat....ach, ja romanticka🙂

oknosmas
•
30. apr 2011

@hope2011 😉 😉 😉 romanticka dusa...je to krasna predstava

oknosmas
•
30. apr 2011

@hope2011 ja mam strach, co bude nsa bobo robit, ked budeme mat babo.... ci nebude ziarlit.. a hlavne, on ked sa chce hrat, tak do nas niekedy skoci... a zadrapne trocha..tak sa bojim, aby mi potom neskocil do postielky .. ale to budem davat pozor...