IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@fomarik 😔 Milačik, hor sa do 3IUI, to už musi bezpodmienečne vyjst a je super, že to bude predvianočne, bude dobra naladička a volno, budeš vpoho a to je podla mna na tom najdôležitejšie. Takže do Noveho roka vstupiš aj s fazulkou v brušku 😅 😝 no čo s jednou - s dvoma fazulkami, nech sa len pekne zapotiš pri nich 😀 Zlatko, ty sa nemusiš bat, tebe clostil určite neuškodi 😎 My sme sa prave teraz rozpravali s mm, že si dame tu 3mesačnu pauzu, ale budeme keksikovat o sto-šest 😀 , možno motyka vystreli 😅 Tak IUI vidim potom asi tak na februar, ale to nevadi, ved ten čas nenormalne leti a za 😲 to stoji 😵 Budem mat čo robit, aby som ta dobehla, ked ty už budeš tehulkovat 😎 😝 😀
@fomarik no ja som mala pol flaše na 3 cykly 😅 lebo som to vždy len do ovu pila a to sa dava lyžička len 😉
škoda no že negativne ale verim stale v tvoj uspech na iui dalši mesiac
@katy33 jj super je to perfektný vitamín aj keĎ dosť drahý, ale stojí mi to za to. JJ thiamin som aj ja mala asi 3x a vždy mi cysty zmizli a potom zas. A ešte je dobré keĎ ti doktor povie mali by ste otehotnieť, aby sa vám to dalo do kopy .
No a keĎ vie, že sa o to snažíme dosť dlho ohromné 😉
jj podarilo sa mi ja to nechápem ja mámaj mrchu pravidelnú po liečbe zoladexom 🙂
@katy33 katy 1% sanca na prirodzene otehotnenie.to nam hovoril krajkovic po zhliadnuti vysledkov mojho partnera.to sme boli na ivf v auguste.to bolo partnerovimi spermoskami a tieto iui-cka darcovskymi .moj partnar je uz tak trocha zmiereni ze to nebudu jeho biologicke deti-ked sa to raz podari.
@fomarik tak potom neviem, mozno mi to fakt tak vypocitali a ono sa hovori ze 1 den hore-dole. btw...
@zuzancek22 tebe robili IUI na tusim 10.DC? pretoze mna napadlo, ze som mala kolegynu, ktora mala 2 deti a obidva krat otehotnela az vtedy, ked sexikovali cez mrchu. inak sa im nedarilo. takze podla mna kazdy ma inac ovulku.
@apolenka6
@fomarik
ale co babule, podla mna netreba plakat a smutit. viem ze sa mi to lahko pise, ale predstavte si ze aj ked sa zdravy par snazi prirodzene, tak sa dava tomu tak min. pol roka a az potom sa skuma. len take pary maju viacej sanci za jeden mesiac....kym my IUIckarky len 1 sancu mesacne. takze to treba takto brat.
@katy33 ahoj moja dnes som mala tolko práce bol tovar 😝 mesto som videla len z okna nie to ešte ľudí tak som ťa neočila 😎 môj gyn.mi pred rokom dával clostil 5mes. za sebou bez prestávky a chvála Bohu cystu som nemala 😝 Inak mne sa dr Košecká nepáčila v tom ked som užívala cloistil tak mi nerobila sono či mi vajka nejaké narástli len na 23 DC či nemám cystu,ale to bolo dávno ešte na začiatku nášho snažilkovania 😉
@katy33 no indonal som brala kedysi som naň úpne zabudla brala som ho pol roka a teda som sa čudovala, lebo aj HPV mi našli a potom som mala výsledky dobré 😀
Ja closík beriem som brala len 3tí mesiac. Kým som brala indonal cysty som nemala, som naň zabudla úplne lebo som mala potom hektické pracovné prostredie až v auguste som začala zas na seba dbať a nie na iných 😉
Indonal beriem tak 2 týždne zas 😀
neboj pomôže a ešte mi poradili púpalkový olej 😀
nejdem plácať jedno cez druhé 🙂
@elienocka 😔 ☹ 😔 hmmm a s darcovskymi je to ešte k tomu aj drahšie - myslim, to je tak nespravodlive 😠 Ako je možne, že alkoholikom a zavislim ludom, liečenie preplaca štat, kt. si za to môžu samy a my, kt. chceme dat štatu dalšieho občana, aby im mal kto platit dane, sa musime takto ohanat a pomaly žobronit 😠 juj , sa na to...... Mojko, verim, že to na jar vyjde, april to istí 😀 , ked nie tieto, no tie buduce Vianoce už musime byt namnožene 😀
@apolenka6 Ahojky, tak pracovny den máš uspešne za sebou, ked bol tovar, tak to rychlejšie uteka 😎 Ešte dobre, že si neočila, ja som ani na tej soc.nebola, lebo samozrejme - hlava derava- papiere som zabudla doma 🤐 Tak som od dr. šla do lekarne, vybrat za igelitku lentiliek 😀 a šupky domkov....a teraz tlačím, o chvilu ma roztrha, piekla som marlenku - a už mi ide aj cez uši, joj pažrava som, no a 😝 A ty si mala aku dlhu pauzu medzi clost.?
@jankaknm Tak to je fantasticke, že sa vajka tvoria bez clost. 😉 A mužík je ok? Lebo podla všetkeho , ty si vporiadku, vajka znášaš pravidelne 😀 Ale je to zaujimave, že ked máš PCO, tak sa ti krasne tvoria folikuly, to ja bez clost. si anii neškrtnem - ani vajka, ani prtky-trtky 😅
@katy33 pred rokom od sept.do januára a potom až ked som išla tento rok v septem. na IUI a teraz o týžden budem ked to tak rátam 😕 tak sa pekne tlačíš len si daj obaliť si nervy aj ked ty asi žiadne nemáš ty si taká veselá kôpka.Veru v robote to ubehlo ani neviem ako a som celá dolámaná 😝 už ma aj berie na spánok 🙄 ešte chvíľu vydržím ráno idem na 8hod. a v stredu sviatok jupí aj ked budem sama 😒 a ty budeš robkať?
@katy33 s timi zavislakmi mas pravdu ale co uz narobime.ked nas stat dotuje alkacov ktori si to sposobili sami.bohuzial mi sme si to nesposobili sami.dufam ze sa to zmeni a tichto centier pre nas bude viac a blizko nech nechodime tak daleko.v cechach tusim iui preplacaju mohli bi aj u nas .bola by som rada keby sme boli na buduci rok vsetky tehotne .pojdem za chvilku spat rano skoro stavam idem doroboty dnes som mala dovolenku.ahojcek kocky.

@katy33 mojka, ja teraz tiež idem stimulovať 6 mesiac po sebe, tak neviem, neviem čo z toho bude. No, verím, že si teraz medzi mlynskými kolesami. Ale je prvoradé, aby tá hnusoba zmizla. a kedy budeš stimulovať dalej, na tom teraz asi nezáleží. Musíš sa dať do poriadku 😔