IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@hope2011 No, mojenko, bambulka bude sme preštastni - je zdravučka a to je najdôležitejšie, i ked najštastnejši budeme až s malinkou v naruči 😉 Mojenko, nie, 4D nerobili, teraz nas čaka ešte len 3D a to sa robi medzi 25.-28.tt...juuuj, ved aj vy budete o chvilonku vediet, ake prekvapenie sa skryva v brušku 😀 ...jeeej, aj ja by som chcela vidiet brušinko, ale, kde je foto? 😕 ☹
@dzuli08 @tinasc jeeej, dakujem, to potesi, ked sa paci 🙂 ale inak ja sa musim priznat, ja velmi rada varim 🙂 a mam nastastie takeho vdacneho manzela, ze ten co navarim, tak vzdy pochvali a to ma este viac motivuje do varenia....a po svadbe, teda uz dva roky ma velmi chytilo aj pecenie...takze mnamky, mnam, tesim sa na prve menu v nasej kuchyni 🙂
@katy33 no zlaticko, to mas uplnu pravdu, najdolezitejsie je zdravucke babatko....🙂 ale malinku ste videli a to ta uricte ukludnilo, si ju videla a uricte si spokojnucka teraz. my sme museli ist v nedelu na pohotovost lebo som mala velke bolesti krizov aj v podbrusku a trvalo mi to 4 dni, tak uz ked moc zabolelo, tak sme radsej isli....tiez som malicke videla na sone po dlhom mesiaci, ale som sa sla roztopit od lasky, ked som drobciatko videla...hlavne ze je v poriadku, laska nasa...klop, klop, klop 🙂
@sijust No veru,mojenko, bude to tatinkova princeznička, už teraz sa boji chytit bruško, ved je tam dievčatko 😀 ...ti chlapy su experti 😀 ....mm vybral Dominiku, tak asi pri nej zostaneme, skušam aj ine mena, či bambulka neda kopančekom najavo, že to sa jej pači, ale zatial nič 😝 😅
@tinasc 😉 😉 😉
@zambilka 😀 ...taaaak, ty si to vedela a nepovedala 😀
@hope2011 Joj, som sa zlakla, ono nemohlo bruško a križe boliet z toho, ako sa to tam všecičko natahuje, a tak? 😕 ...ved predsa, si to tam ti naši chrustici upratuju, ako potrebuju 😀 ...veru, viem, čo mysliš, aká laska ta zaplavi, ked drobčiatko vidiš na utz, nas už čaka len nejake 3 utz a až mi je to luto, že ju nebudeme tak dlho vidiet 😔 🙂 ..ale potom si to vynahradimee a už si ju nedame za nič na svete, ja sa bojim, že ju samou laskou rozpučim 🙂 😲 😲
@katy33 no presne viem, co prezivas...ja som bola uplne roztopena od lasky, ked som tu tvaricku videla, prstiky a to mi robil dr sono len tak narychlo....ale aj tak....tiez si niekedy objimem brusinko, ze laska nasa je tam....🙂 no vies, tie bolesti boli uz dost intenzivne a co ma najviac prelaklo bolo to, ze ked som vstala zo sedu tak akoby mi brusko spadlo uplne dole a tak esilne bolesti som dostala ako pri menzes, tak som sa to snazila rozchodit, ale bolelo a bolelo a ked ma manzel videl, tak hned, ze podme....aju dr povedal, ze je lepsie prist, lebo nikdy nevies...ale kloop, klop, klop vsetko bolo ok....sam nevedel ze z coho to tak mohlo byt....urcite aj natahovanie vela robi....to je jasne...aj som citala o tom velmi...ale potom v ten den som mala aj taky vytok a to ked si poskladas, tak sme radsej isli.....a mohli sme pokojne ist domov 🙂
@alibabaa Drzim Ti palceky. Ja som od prvej sekundy po IUI verila, ze to vyjde. Dokonca som volala sestre, ze som uz 10 minut tehulka 😀 😀 😀
@fomarik teraz ked si prilozim ruky na brusko tak normalne citim ked malinke kopne, je to take krasne 😅 No ja hovorim, ze my budeme velki ako Livinka a pritom ja mam len 165 cm a vyzera o tak, ze to bude malinky valibuk 😀
hehe ja odpadnem, ze mas pocit ako keby isla mala vypadnut 😀 neboj, uz to urcite kazdu chvilku pride , tentokrat ta intuicia nesklame 😉
ahojte
brali ste niektorá estrimex? dnes mi ho doki predpísal na sliznicu že je nízka 😒
@walta a inak aj som zabudla sa spýtať, že ako pokračujes
@zuzancek22 ako pokracujem? momentalne sa liecim, som ochorela, som nestastna z toho... snad ma to prejde a budem/budeme zdraví 😅
@walta a už si bola aj na druhom hcg teste?
@zuzancek22 nie, nebola... v pondelok idem na sono, a asi aj krv mi budu brat, neviem
Ahojte. Dnes som bola na sone. Na pravom vaječníku 24mm fotlikul a 21mm plus 27mm cysta. IUI máme zajtra lebo folikuly su už na prasknutie. Pregnyl mi bol pychnutý tak šup do 3IUI. Už ani nedufam. Sklamaní bolo dosť.

@tinasc dakujem 🙂 no vies, nazivo aj tak vsetko vyzera trosku inak 🙂 ale pre predstavu to staci....a ked k tomu pride este plavacka a doplnky, tak to zase uplne inak ukaze 🙂