IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@majca55 joooj, ani nepis, ze to mam za chvilu...este dva mesiace 🙂 a budem stastna, ze malicky tam este tie v mesiaciky ostane, klop,klop, klop....aj ked brusko mam uz teraz strasne velke 😀 no pre babatko co sa tyka oblecenia mam uz vsetko, aj kocik objednany...pride zajtra..postielku tiez uz mame, chybaju nam este veci z kozmetiky a tie veci pre mna do porodnice....ale stale bude nieco podla mna chybat 🙂 vsak uricte sama dobr vies 🙂
@majca55 moja dobre sa citim,len neskutocnem vymetam chladnicku,to nie je mozne toto.... 😀 trosku ma picha v podbrusku...sem tam....prsia su citlive,takze ak ta bolia,tak je to dobre znamenie,verim,ze si tehu 😉 a ty ako?este tyzden co?ten druhy je horsi ako ten prvy 😠 vies ako som ja pocitila,ze sa usadilo?na druhy den po vklade ma nad ranom zobudilo strasne pichnutie v podbrusku....a od vtedy ma pobolivalo...ale vies,kazda sme ina....chystas sa robit test?
@zubrienocka @mirka2010 @alibabaa @fomarik ..Ahojte, tak sa hlásim po morfológii. Všetko je Ok, a pravdepodobne to bude dievčatko...
@sijust Ahoj, my sme boli na prvej konzultácii u Dr. Krajkoviča, ten povedal, že podľa výsledkov spg buď plánovaný styk alebo inseminácia, pretože podľa nášho uroléga bola morfola v poriadku. Na10 DC som bola na ultrazuku a bola tam dr. Gáťová, v ten deň boli výsledky spg a až tu v centre zistili že morfola je 0%, ani jedná jediná schopná spermia, tak nám povedala, že jedine IVF. Budúci týždeň v piatok sme objednaný dr. Krajkovičovi a ten povie ďalší postup, bojím sa len, že budú vyžadovať jedno IUI kvôli poisťovni, čo je v našom prípade ako si už písala zbytočné. Už aby bol ten piatok, a doktor nám povedal viac, ale isté je, že naša jediná šanca je IVF a stále sa z toho neviem, akosi spamätať ☹ Tak dúfam, že srdiečko bude hlasne byť. 🙂
@alica311 tvoj dr.je Krajkovic,ked si bola u neho na konzulatacii....rano,ked sa robi sono,tak robia dvaja lekari,lebo tam byva vela zien a jeden dr.by to nestihal....my sme mali tiez jedno IUI,no uplne zbytocne vyhodene peniaze...u nas tiez nemala ani jedna normalny tvar...ale vsetky vajka sa po opu oplodnili a vlozili mi krasne 1tkove embrijko-blastocystu....pri IVF je viac dolezita kvalita vajicok,takze to bude na tebe 🙂 myslim,ze u vas bude tiez len metoda ICSI,teda napichavanie vajicok....ale neboj, bude to dobre 🙂hned v piatok sa pytaj na ziadost o IVF...tu treba podpisat,lebo kym to poistovna schvali trva to najmenej 1mes....mne rovne 2...medzi tym zrejme prebehne IUI...a ty podla vysledkov si ok?
@mirka2010 mojinka,len ty prosim ta nic tazke netehni...viem co je to stahovanie....uz som sa par krat stahovala,ale minuly rok pred vianocami sme sa stahovali z bytu do domu,som si myslela...ze odpadnem,to nemalo konca kraja...stale som sa pytala,ze ako je mozne,ze mame tolko kramov 😀 ale tesim sa,ze idete uz do noveho 🙂 mam sa celkom fajn,len sa mi dost toci hlava a neskutocne jem 😠 😀

@ketere Píš, píš, píš, lebo Ťa zje myš... 😀 😀 😀