IUI v októbri 2020
@simca35 tak to som rada 🙂 budem drzat palceky silno nech sa zadari 🙂 veľa šťastia 🍀🍀🍀🍀no u nas v mt to mali v jedinej lekarni tak som bola rada ze aspon tam mali 🙂 a uz mam po iui....neni to nic hrozne 🙂 ja teraz trocha krvacam lebo ze som mala zlepeny krcok a tak dufam ze sa podari 🙂 robil mi to Galo 🙂 veľmi príjemný doktor a všetko mi vysvetlil 🙂
@andrea_r016 jeej veľa šťastia 🍀🍀. Galo je super, on je vždy taký milý 🙂 a ako to prebiehalo? aj si chvíľu oddychovala tam či ako? 🙂. Držím palčeky 🙂
@simca35 no ja som u neho bola prvykrat tak som sa obavala aky bude ale som spokojna 🙂 ....vies co klasika muz odovzda spg a potom sa vaka asi hodku a ani to nie a ides k doktorovi a klasicka gyn. Prehliadka akoby a spravi ti to 🙂 nelezala som ale neviem ci nieco vytieklo lebo mi isla krv tak neviem 🙂 no uz mi ostava len dufat 🙂
@andrea_r016 ahoj ako ste dopadli prosím vyšlo to?????
Chcem sa opýtať,ako tu funguje v iných centrách.Po pichnuti pregnylu kedy máte IUI, na druhý deň ci až o dva dni?
@martus4183 ahoj dnes som len bola na iui a za 14 zistim ci som ci nie 🙂
@mouse14 ja som si pichla vo stvrtok o 21,00 a dnes som mala iui
A veľkosti folikulov pri ktorých si pichate pregnyl?
Ďakujem pekne ženy, ktorá ste odpísala.Tiez nás čaká IUI,vo štvrtok idem na ultrazvuk.A chcem mať prehľad ktoré ako centrum a ako lekári robia...lebo každé centrum inak...
@mouse14 no ja som mala 19 vlavo a 21 vpravo 🙂..sono robene vo stvrtok a sj krv zobrata ..to som bola10 den od ms 🙂 na 12 den IUI urobené 🙂
@andrea_r016 a v akom centre si?
@mouse14 ak foliky rastu 2mm denne tak to ma idealne by som povedala 🙂 a radsej skor ako neskoro 🙂
@mouse14 Gyn Fiv Zilina a ty?
@andrea_r016 Helios Košice
Drzim vam babulky vsetkym palceky moccccc nech vam to vide a splni sa nam nas sen ☺☺☺ mna tiez caka iui len cakam menstruaciu v sobotu som mala dostat len mi meska , hned ako dostanem sa mam obiednat na sono . Tak uvidime
@kika09876543 dakujem....aj tebe prajem veľa šťastia a nech sa to podarí na prvú šupu 🙂 budem držať palčeky 🙂
@andrea_r016 dakujem aj ja
@andrea_r016 ty uz mas po ?
@kika09876543 ano v sobotu som bola 🙂
@kika09876543 Aj tebe držím palčeky, veľa šťastia 🙂
@simca35 ahoj, ako si dopadla dnes na zakroku? Drzim palceky 🙂
@mouse14 na Helios som pocula dobre ohlasi 🙂 v Martine tiez je Helios a tiež si pochvaluju 🙂
@andrea_r016 tak drzim palceky nech to vide
@kika09876543 dakujem...dnes som 3 den po a mam take zmiesane pocity 😂😂 bolia ma krize ale to ma vzdy bolia a v bruchu na sem tam zaboli a zapicha akoby vo vajecnikoch :D
@andrea_r016 pochvaľovali, už som teraz čítala aj negatíva a iný prístup ako v Martine
@mouse14 asi to vsetko zalezi od doktorov ako sa vyspia ale celkovo pristup niektorych lekarov je na zaplakanie 🙂
@andrea_r016 ahoooj tak už to máme za sebou. Už len čakať. Robila mi to Dr. Gatova, to jedna super doktorka 😊tak pozitívne naladená, normálne takú gynelogicku by som si priala aj normálne mať. V dobrom ti ju zavidím😊

@andrea_r016 ahoooj😊 no už lepšie ako predtým, ale na sobotu to u mňa ešte nevyzerá. V nedeľu si mám pichnúť ovitrele(ktorý tu u nás nikde nemajú) a v utorok nás to čaká. Ale tebe zajtra drzkam palčeky 🍀