icon

IUI v októbri 2020

kika09876543
29. sep 2020
Strana
z4
sandrika28
22. okt 2020

Ahojte my sme boli 14.10.😊

andrea_r016
23. okt 2020

@sandrika28 a ako sa cítiš po? skúšali si aj testovať?

dzankah
23. okt 2020

@andrea_r016 zatiaľ to zvládame super...len sa mi u horsie chodí...ako kondičku uplne v prdeli..po pol hodine chôdze mi idú nohy odpadnutie ale dá sa to zvládnuť..inak je to fajn...bala som sa ze mi bude horšie...ma stratili ze budem cele tehu ležať s vyložených nohami...a prd makový...práveže ma dr.pochválila ze sa len nečakám doma a snažím sa chodiť aj von...lebo som samozrejme pn..no ale zasa sa budim..ja nie som zvyknutá na ničnerobenie 🤦‍♀️ ale asi preto nic nevládzem aby som si teraz ešte oddýchla kým to príde 😁 ale je to uzasny pocit cítiť tie zivotiky dva v sebe...všetkým Vam to z celého ❤ prajem zažiť..naozaj...len treba nastaviť pozitivne myseľ a ono to snad vsetko pojde ľahšie..ja som od začiatku mužovi tvrdila ze nám ta IUI vyšla.. a vidíte...je to tam 😊🍀

andrea_r016
23. okt 2020

@dzankah ty mas tak pozitivny pribeh 🙂 len tak dalej 🙂 to verim ale si riadna bojovnicka 🙂 ja som si tiez vravela ze urcite to vyjde a este na 6 den ma tak strasne pichalo aj zo 2 hod že som ledva chodila a vravim si ze super aspon daco citim 🙂 a vcera som si robila test a on cisty tak ma skoro slaktrafilo :D a vecer ani reci so mnou :D a dnes som sla na krv ku gatovej tak som zvedava co mi povedia 🙂

sandrika28
24. okt 2020

@andrea_r016 zatiaľ nie...troška sa bojím😔

simca35
24. okt 2020

@sandrika28 Ahoj ja som bola 13.10. na iui., ešte som netestovala. MS mi mešká 2 dni zatiaľ. Na krv mám ísť utorok, tak skúsim v pondelok testnúť, ale nedávam do toho veľké nádeje. Kde si absolvovala IUI? 🙂

simca35
24. okt 2020

@andrea_r016 Ahoj, mrzí ma, že nevyšlo. idete do ďalšieho pokusu? 🙂 verím, že ten pre vás bude úspešný 🙂

sandrika28
24. okt 2020

@simca35 ahoj ja som bola deň po tebe😊14teho..na krv až 28..deň pred ms😆ja verím že ak mešká, tak to vyšlo ..my chodíme do fernicent BA

andrea_r016
24. okt 2020

@simca35 ahoj nevadi ide sa dalej 🙂 tebe drzim palceky nech ti to vyjde 🙂

dzankah
24. okt 2020

@andrea_r016 drziiiim palce moooc

domig1
24. okt 2020

@dzankah ahoj, aj si bola stimulovaná liekmi či natívne IUI ? Mala si jeden či dva folikuly? 😊 a gratulujem, tiež chodíme do GF ZA, tak ma takéto príbehy o to viac tešia 😊

dzankah
24. okt 2020

@domig1 ano brala som Clostyl a tu injekciu Ovitrelle...mala som 2 folikuly vľavo a jeden vpravo...asi tým ľavým sa zadarilo 😁 a ďakujem krásne ❤🍀

domig1
24. okt 2020

@dzankah a doktora si mala Gala? Koľko pred IUI si si pichla injekciu? 😊

artemislix
24. okt 2020

@kika09876543 aj mňa to čaká v utorok. druhý pokus. ale trošku nerozumiem tomu, že keď niekomu, ako píšu dievčatá, dávajú od tretieho do siedmeho dňa lieky. ja si musím pichať gonal od druhého dňa, až do dňa kedy mi idú urobiť IUI. to znamená kúpa dvoch pier (jedno pero 56 eur) kašlem tie peniaze, ale nerozumiem tomu, prečo také dávky, 75 ml gonal každý večer..

simca35
26. okt 2020

@sandrika28 Ms mešká 4 deň, čo je pri mojich cykloch celkom normálne. :/ Test som dnes skúšala a je snehobiely. Takže myslím, že nič z toho. Dnes ráno som mala pár kvapiek hnedého výtoku a už je to fuč. žeby na 13deň bolo uhniezďovanie mi príde asi nereálne. no nič. ideme ďalej, zajtra idem na krv. :/ Ty si ako na tom? už si testovala, či? ako sa cítiš? držím palčeky aby ti to vyšlo. 🙂

simca35
26. okt 2020

@andrea_r016 myslím, že ani nám to nevyšlo, dnes som testovala a test biely. takže tiež ideme skúšať ďalej 🙂 Držím palce aby ďalší cyklus bol pre nás úspešný 🙂

andrea_r016
26. okt 2020

@simca35 ach jaj to mi je luto :( no verme ze druhy pokus nam vyjde bez problemov 🙂 ale kym to este nie je potvrdene z krvy tak mas nadej 🙂

sandrika28
26. okt 2020

@simca35 test kúpený zajtra to skúsim a uvidím..prsia bolia statočne tak neviem čo si mám o Tom myslieť..v stredu krv.twn hnedý výtok tak evokuje že by to mohlo vyjsť ale uvidis zajtra..silno držím palce🙏ďakujem dám vedieť 😇

simca35
26. okt 2020

@sandrika28 drzim palce 🍀🍀🍀

andrea_r016
27. okt 2020

@simca35 myslis ze GF bude fungovat normalne? Skus sa popytat ak pojdes tam na krv 🙂 zajtra musim volat svojej a dohodnut sa co dalej 🙂

sandrika28
27. okt 2020

@simca35 aj ja snehobiely test...asi tento mesiac nevydá..počkám ešte zajtra na krv😔

kika09876543
autor
27. okt 2020

@artemislix ja tiez,mam uzivat lieky od 3-do 7dna ciklu , len este stale cakam som z toho uz hotova ns este neprisla a teste je len jedna ciarka . Ked mam ist na iui toto sa mi stane ze ms meska

simca35
27. okt 2020

@andrea_r016 bola som tam na krv, ešte aj sono mi robili, čo som nečakala. Poobede budú volať o výsledky ale nedávam tomu šance. Už mi dala lieky na ďalšie IUI zvýšila mi aj dávku clostilu. Aj ty si to tak mala keď si druhý cyklus užívala?.. Pýtala som sa, a fungujú zatiaľ normálne 😊

simca35
27. okt 2020

@sandrika28 ešte nič nieje stratené, možno máš ešte málo hcg a test to nezachytil. Mne poobede budú volať o výsledky. Robili mi aj sono, a že sliznica vyzerá, že sa tam niečo deje alebo mi začne MS. JA sa skôr prikláňam k MS. No nič nový mesiac nová šanca 🍀 držím palce aby ti zajtra krv potvrdila tehu🍀

andrea_r016
27. okt 2020

@simca35 super a co vraveli na sono? kto ti ho robil? Gaťová? drzim palceky...ja som mala 3 cykly iba po 1 tablete rano a narastli na pozadovanu velkost a na posledny cyklus az moc rychlo 🙂 teraz mam pauzu tak neviemci skusit aj tak IUI 🙂 ci to bude mat význam 🙂

sandrika28
27. okt 2020

@simca35 ja dúfam že ťa prekvapia🙏🙏ďakujem..ale ako si písala nový mesiac nová sanca,😇🤗

mouse14
31. okt 2020

Držte sa ženy, ja tento mesiac nič.Ms prišla o niečo skôr ako mala, hormóny sa zrejme zbláznili,sama tomu nerozumiem.Uzivala som aj duphaston 😔

Strana
z4