IVF a ICSI v januári 2025: Zdieľajte svoje skúsenosti a pocity
ahojte, je tu niekto kto zacina ivf/icsi v Januari? rada by som zdielala poctity a skusenosti s niekym kto tiez ide do toho ☺️
@spuntik12 1 IVF sme absolvovali v Gyn Fiv Žilina - mala som ET , po neúspešnom ET mi robili o 10 dní hysteroskopiu , výsledky neukázali nič , tak som išla následne na KET a to tiež nevyšlo . Ale nepáčil sa mi prístup, že nás poriadne o ničom neinformovali a na žiadne ďalšie vyšetrenia neposlali . A posledná bodka bola , keď mi zavolali , že KET neúspešne a kedy ďalšie umelé ...cítila som sa hrozne ...žiaden prejav empatie ...nič ...
@anika378 noo dakujem, ale nakoniec prezilo oplodnene len len jedine, to mi v pondelok vkladaju ☺️
@skrecok321 to mi je luto, tie tvoje testy vyzerali ako pozitivne. drzim palce, raz to uz musi vyjst 🌸
@darimi130 ahoj, ako tvoj vklad?v akom si teraz stadiu?
@jahodka2020 tak s takou injekciou ti neviem poradiť ...ja som mala pergoveris...a to sa len raz pichal.
@jahodka2020 11. deň, ale nevyšlo to…
@jahodka2020 nám tiež prežilo len jedno embryo a to ich bolo na začiatku 9...4 sa ani neoplodnili 🫣
@darimi130 to mi je luto 😔
@kuggis a uz si mala vklad?
@jahodka2020 nemala, lebo som mala vysoký progesterón aj mi prišla menštruácia na 24dc , čo ja vôbec nemávam taký krátky cyklus
@jahodka2020 to mi je ľúto, drzim palce 🤞
Ahojte je tu niekto kto práve stimuluje ? Ja som dnes pichla 3 injekciu ale stres mám riadny stále sa kontrolujem picha si ešte niekto ? Aby som mala s kým pokecat ? 🙏🏼
@veronika28102025 ja uz som pichala a teraz cakam po vklade uz ☺️
baby ako ste na tom? uz sa stracam v tom kot je v akom stadiu. ktora s vas tiez teraz caka po ET? ja som 7 dni po transfere
@jahodka2020 ahoj, ako si dopadla? ja idem na trensfer zajtra
@nikoletka1986
@jahodka2020
@veronika28102025 Ahojte. Som 2 dní po KET. Ako sa máte ?
@marienna ja idem zajtra na ET
@nikoletka1986 ahoj tak drzim ti velmi palce 🌸 ja som uz 9 dni po transfere a krv mam az v pondelok
@marienna ja 9 dni po ET, v pondelok mam krv ☺️
@nikoletka1986 držím palce 🙏
@jahodka2020 a test ešte nič ? 🤭
@marienna nie bojim sa ho robit, stale odolavam 😔
@jahodka2020 to ja by som už nevydržala 😀😀🤭🤭
Ahojte je tu ešte niekto kto ma ICSI a je pred odberom ? Ja mám zajtra druhé sono a budeme vedieť kedy bude odber . Mám PCOS a chlap zlý spermiogram . Ale dúfam , že to klapne . Inak ak vás tie injekcie boleli stále viac a viac ? Zo začiatku nič ale teraz mám pocit , že štípu viac a viac .
@anika378 u mňa to iste . po neúspešnom ket už volal dr že to. sa stáva kedy na druhé . hovorím mu že vyšetrenia žiadne ? že až po druhom že ma nebude zaťažovať . úprimne po tomto neúspechu si dávam minimálne pár mesiacov pauzu .. úplne sa mi potvrdilo však jedno nevyšlo sup do druhého a žiadne vysvetlenia prečo sa to stalo 😂

@spuntik12 počet odobratých vajíčok som vedela hneď , keď som sa prebrala po narkoze .
Na prvý deň my poslali emailom vývoj embryi, na tretí deň , na piaty deň .
My sme platili na 5 deň po odbere vajíčok, keď sme už vedeli koľko máme embrya. Stalo nás to 1700 eur . V cene bolo aj zmrazenie , keďže sme nešli do ET , takže 2 embrya , každé na osobitnú slamku. A samozrejme prvý vklad po odbere vajíčok buď ET alebo KET je zdarma. Ale tých 1700 eur je bez liekov .
Teraz za ďalší KET sme platili 480 eur .
Keď som teraz počítala tak nás toto druhé IVF , kde v októbri bola stimulácia a odber vajíčok, november prvý KET, január druhý KET + lieky vyšlo na 3000€.