IVF a ICSI v januári 2025: Zdieľajte svoje skúsenosti a pocity
ahojte, je tu niekto kto zacina ivf/icsi v Januari? rada by som zdielala poctity a skusenosti s niekym kto tiez ide do toho ☺️
@nikoletka1986 , to je super, ked 7 vajicok oplodnili, skoda ze sa nakoniec dali len tri zamraziť,ale aj to je dobre, mate na dalsie pokusy
No snad toto vlozene sa uchytí a budete sa moc tešiť 🤞
Injekcie celkom zvladam , cakala som horsie, akurat citim vždy po pichnúti stipanie a bolia ma potom vajecniky ako pri ovulacii
Tak neviem ci to tak ma byt
@nikoletka1986 do Reprofitu do Ba
@spuntik12 tak ideme na druhý pokus. HCG 0
@nikoletka1986 to mi je ľúto 🥲
Ale tak treba veriť ❤️ držím palce
@veronika28102025 ako sa ti dari?
Ja idem v stredu na odber vajicok
@jahodka2020 dakujem pekne
Veru ja uz mam v hlave krasnu predstavu
Dnes vecer picham ukončovacie injekcie a v stredu odber
@spuntik12 ja som si vzala , tehotenské nohavice , keďže je som mala brucho ako v 5 mesiaci a stále mám šlo ale trochu dole . Ale mne kázali ak teple ponožky , možno trochu koly ak by po narkoze som mala nižší tlak a cukor . A v ten den som bola už len doma . Síce sme skoro v noci leteli na pohotovosť lebo ma triaslo ako mi bolo zle ale zavolala som na ich pohotovostnú linku a povedali čo robiť .
Mali by ti aj povedať ako to pôjde ďalej a kedy prídeš na vklad 🙂 a držím palce , nech sú čo najkvalitnejšie ! Daj vedieť ako si dopadla . Ja som akurát dnes dostala MS tak zajtra robím termín na kontrolné sono na 20ti deň , a až v apríli ideme na to 🙂
@spuntik12 my sme platili az potom, ked sme vedeli kolko vajicok sa odobralo a oplodnilo a zamrazilo.
@nikoletka1986 dakujem za odpoved, moc si mi pomohla 😘
hradi nieco z toho poistovna, alebo su tie naklady na ICSI v plnej miere na "pacientovi"? niekde som cital, ze do 40r.veku zeny pri urcitych diagnozach (endometrioza, zla kvalita spermii,...) hradi poistovna 3 cykly
@sowhat všetko zalezi aka klinika a aky proces budete mat a kolko bude vajicok na mrazenie
Poisťovňa hradi prve tri cykly
Cize umele oplodnenie a prvy vklad 1200 a cast liekov
Zvysok doplati pacient
Cize lieky,my mame aj selekciu spermii a potom bude mrazenie
To hradime sumu este nevieme
@spuntik12 rada, kludne sa pytaj. ked presne ides?
@nikoletka1986 , tak uz mam po odbere vajicok
Odobrali 9 ale schopne boli 7
Strašne ma to potešilo 🤩
A teraz budeme cakat
Dostala som liely prolutex a amelgen
Nemas náhodou tiez skúsenosť?
Ahojte, som 1.x IVF, stimulujem 5.den Diphereline a Menopur 225, mam 30 rokov a nizke Amh 0,6 minuly rok a teraz januar bol 1,1 ale to je malo aj tak..som v Heliose v Martine, je tu este niekto, kto chodi do H?🙂 mam respekt pred vsetkym. Bojim sa ze sa nedostaneme ani po vklad. Ak Ano pojdeme do PICSI, MACS a pravdepodobne aj PGT-A ale to este uvidime, nechame si poradit od dr, rozmyslame nad Geri inkubátorom, je tu niekto taky kto si ho priplatil?aky je tam benefit z toho prosim?dakujem
@spuntik12 ja som mala 8 a 7 oplodnili. 4 sa pekne vyvíjali. 1 vložili, žiaľ neúspešne a 3 zamrazili. Ja som brala potom 3x denne progestrelle
@nikoletka1986 joj, to mi je ľúto
A teraz si dávate pauzu od dalsieho pokusu?
@spuntik12 ahoj ja som mala mať vklad a odložili lebo som nemala ovulaciu hádam ďalší mesiac bude v nažive všetko ok
@veronika28102025 v native *

@spuntik12 ty kam chodíš do CAR?