IVF a OHSS

elisabetta14
29. okt 2023

Ahojte, tie ktoré ste mali OHSS po OPU do koľkých dni/hodín si pocítili prvé príznaky? Boli ste v nemocnici alebo ste to zvládli samé doma?
Ďakujem

sonkam
29. okt 2023

Ja hneď po opu...brucho ma bolelo už pred opu ale po opu hlavne večer sa to zhoršilo... Mne hrozila hospitalizácia ale odmietla som kôli situácii doma, ale našťastie som to dala doma na solu-medrol injekciách do zadku. A raz som dostala aj priamo do žily tieto kortikoidy a infuzku od bolesti. Ale bola som aj na urgente kde ma odbili a aj v centre na kontrole preistotu aby sme vedeli v akom je to stave. Ak ti je zle, určite chod buď na pohotovosť alebo do centra nech sa na teba pozrú a zhodnotia situáciu.

elenkalen
30. okt 2023

@elisabetta14 prvé príznaky som mala do 12 hodin od opu, a po 48 hodinách som už nemohla ani chodiť a sama som sa pýtala do nemocnice (a to sa lekárom vyhýbam). Mne hospitalizácia pomohla, takže ak ti je naozaj nedobre tak neváhaj ísť na urgent. Držím palce nech ti je čo najskôr lepšie 🍀

elisabetta14
autor
30. okt 2023

@elenkalen išli ste na pohotovosť alebo ste volali do centra?

elenkalen
30. okt 2023

@elisabetta14 mne bolo tak zle že som išla hneď na pohotovosť a do centra som ani nevolala, keďže bolo 200km vzdialené. A popravde nemyslím si že by mi mali ako pomôcť, maximálne by ma vyšetrili. Aj keď som s doktorkou z CAR o pár dní volala, vôbec nespomenula prečo som im nedala vedieť / neprišla ku ním.

vivienn7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre